تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 63

نام تاپيک: استخدام بازی سازها ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

بازی سازی کاری هست که هم سرمایه مالی می خواد و هم تخصص.

بنیاد هم در واقع بنگاه هست نه حمایت کننده.البته خوب ساخت و فروش بازی در ایران سودی نداره چون قیمت ها واقعی نیست!!! و کپی رایت هم....
    اگه شرایط بنیاد خوب بود و باعث پا گرفتن شرکت ها می شد الان شرکت هنرهای پویا بعد از ساخت 3 بازی باید تقریبا مستقل می شد اما خوب فعلا بازی نمی سازه.
    گرشاسب هم که میبینید صدا کرده چون تبلیغات خوبی واسش شده!

ایرانی ها بلدند اما انهایی که بلدند یا در ایران نیستن یا .....چون در کشور ما هیچ چیز جای خودش نیست!

موفق باشید.

2. این کاربر از miladigs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

بله درسته.
    اما حرف ما بازی سازهای مستقله. که چه طوری پیشرفت کنند من هم میگم یه بازی ساز مستقل فقط با ساخت یک بازی فوق العاده میتونه خودشو نشون بده . همین.

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بله درسته.
    اما حرف ما بازی سازهای مستقله. که چه طوری پیشرفت کنند من هم میگم یه بازی ساز مستقل فقط با ساخت یک بازی فوق العاده میتونه خودشو نشون بده . همین.
    بله من با این حرف کاملا موافقم.

البته تا الان بحث چیز دیگه ای بود ولی در این مورد با هم هم عقیده ایم.

5. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINJA0098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شاهی (مازندران)

پيش فرض

خوب منم حیفم میاد اینجا چیزی نگم:
    در مورد بازی گزشاسپ بایذ یگم خیلی کم لطفی میکنین وقتی من رفتم تو نماشگاه رسانه های دیجیتال این بازی رو به صورت دمو گذاشته بودن واسه نمایش خیلی تعجب کرده بودم که بازی ایرانی انقدر پیشرفت کرده(راستش اون موقع میخواستم قید بازی سازی رو بزنم و برم دنبال یه کار که زندگیمو بتونم بعدا بچرخونم این بازی باعث شد تا منم دوباره شروع کنم..) مخصوصا همونجا حدود نیم ساعت وایسادم و میدیدم هرکی این بازی رو میدید میگفت خدای جنگ ایرانیه.
    حالا در مورد بازی سازی تو ایران ممکنه مافیا باشه ولی وقتی شما یه بازی خوب بسازی میتونی با چند تا اسکرین شات بنیاد رو متقاعد کنی که ازت حمایت کنن. من به شخصه معتقدم ما ایرانیا دست تو هر کاری بزاریم بهترینیم.
    خود من الان تو شهرمون دوتا سفارش از یه شرکت مهندسی و یه مدرسه(هنرستان خودم) گرفتم و دارم براشون یه جور شبیه ساز میسازم و به من گفتن تا تموم نشد حق ندارم هیچ عکسی و اسکرین شاتی ازش بدم وگرنه میذاشتم اینو گفتم بدونین حتی اگه تو بنیادم مافیا باشه اگه بخوای میتونی هم تو ایران بازی بسازی هم پول در بیاری و هم پیشرفت کنی مهم اینه که خودت بخوای و سعی کنی
    انشا شد نه؟

7. 2 کاربر از NINJA0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نینجا جان ، آقا محمد خیلی ممنون . همه ی حرف من هم همینه...

9. 2 کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام بچه ها شما از همه نظر بازی سازی رو تشریح کردید منم از یه جنبه دیگه توضیح میدم
    ببینید زندگی مردم ایران یه جور زندگی ماشینیه از این نظر که ما برای خودمون زندگی نمیکیم برای آقایون و با معیاری اونا داریم زندگی میکنیم. یعنی آزادی 0(از هر نظر). هر جور آقایون میگن .
    من خودم یه گیمرم چندین ساله یکی از دوستامم مرکز پخش بازی داره بسیار آپدیته . الان تقریبا 90 درصد عنوانایی که داره غیر مجازن چرا ؟!
    خوب الان میگم الان چند ساله خودتون میدونید که خیلی از بازیا مجوز نمیگیرن . خشنن...اسلامی نیستن...آقا از قیافه شخصیتش خششون نمیاد...آقا داستانشو دوست ندارن(آخ آخ)...و و و ... .درجه بندی سنی و اینا هم بهونست. دوستم میگه اگه به زبون اینا بخوای رفتار کنی فقط باید قاچخور و منچ و مارپله بازی کنی.
    پس هیچوقت بازیه آزاد که جذاب و جهانی باشه نمیتونی بسازی که فروش کنه و پولدار بشی . مگه اینکه بتونی ماریو(برادر به کجا چنین شتابان) رو با گرافیک crysis2 بسازی

11. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من با نظرتون مخالفم
    یه نگاهی به شات های بازی گرشاسپ بندازید ، متوجه میشید که بازی خشن هست یا نه!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در ضمن من یکی از اعضای ساخت بازیه GTA TEHRAN رو دیدم و به حرفاش گوش دادم(البته فقط شنونده بودم). بیشترین سهم حرفاش ماله اذیت شدن برای گرفتن مجوز بود . بعدشم میکفت ما نمیتونیم بازیو زیاد گرون بفروشیم که همه بتونن بخرن . شاید 2 یا 3 هزار تومن(بازیه کاملا ایرانی با علائق آقایون). با این پول به هیچ جا نمیرسید . البته این بازیای هست که خیلی چیزاش آماده بوده از روی GTA سان آندراس برداشته شده با تغییرات .
    نتیجه پس فعلا بیخیال شید و به انیمیشن سازی بپردازید اگه دوست دارید . بازی سازی باشه برای بعدها .

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

حرف شما بسیار نامید کننده بود!باید باید بگم
    :هیچ کس اول کار جی تی ای نمی سازه!

دوم :گرشاسب واقعا پیشرفت خوبی کرده

سوم:میدونم مجوز گرفتن از ساختن بازی سختره

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من با نظرتون مخالفم
    یه نگاهی به شات های بازی گرشاسپ بندازید ، متوجه میشید که بازی خشن هست یا نه!
    بابا شما چرا گیر دادی به بازیه گرشاسب؟!!! .
    گرشاسبم میشه یکی مثل GTA TEHRAN مطمئن باش .
    نمایشگاه it بود فکر کنم تو تهران چند ماه پیش(اسم نمایشگاهو مطمئن نیستم) نمیدونم رفتی؟! توش یه قسمتی برای بازیا بود که ps3 و xbox360 و چیزای دیگه . یه جاهایی رو برای سازندگان بازیهای ایرانی گذاشته بودن گرشاسبم بود توش یه چنتا دیگه هم بود . من خودم دیدم از نزدیک این بازیو . از دور رو lcd گرافیکش قشنگ به نظر میومد ولی وقتی نزدیک میشدی عینا گرافیکش در سطح POP2 بود بعضی جاها بهتر بعضی جاها بدتر .این گرافیک خشن نیست و ترسناک بیشتر خنده داره. سعی کن doom3 رو بازی کنی با گرافیک بالا بعد میبینی خشن و ترسناک چیه؟این یه نمونشه.
    تا وقتی ایران بازی بسازه که در برابر اون 100 تا عنوان بسیار بسیار عظیم تر خارجی باشه هیچوقت با این شرایط محدودی که برای ساخت براشون درست کردن بفروش نمیرن . کاری هم که اقتصادی نباشه احمقانه است . البته استثنا هم داره ولی این یکی جزو استثنا ها نیست .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •