تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: استقلال برد و سوم شد !

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

بزرگنمایی رو داوری سپاهان همینه که امروز حدود 10 آفساید برای سپاهان اتفاق افتاد که تمومش موقعیت های ناب گل زنی بود.
    ولی یکیش تو برنامه 90 نشون داده نشد.

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

قهرمانی که دیگه پرید البته جای دوری هم نرفت ولی ایشالا نایب قهرمان میشیم

داره خودمونی میشه Hamid-kakero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    0511

پيش فرض

اما خدایی آخر شعار بود هاااااا !!!

اونجای لنگیا ! ما که رفتیم آسیا
    آره . درسته هیچ ربطی نداشت ولی خیلی حال کردیم!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بهتره این بحث رو هم ادامه ندیم چون کلا انگار کسی حرف کسی رو قبول نداره و باز هم الان یکی میاد میگه شما دوسال اومدید زردکای شهرستانی و ازین حرفها و بحث هم زیاد به حاشیه رفته و خودم دوست ندارم به خودمم تذکر بدم!!!!!!!
    نه من بیشتر منظورم تیم های پایتختی بود

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فقط اس اس

منم اين برد 6 امتيازي رو تبريك ميگم.اين سپاهاني ها هم زياد خوشحال نباشن.اگه كمك هاي داوران در طول فصل نبود سپاهان خيلي هنر ميكرد سوم ميشد.آخرين پنالتي نادرستش هم توي همين بازي با راه آهن بود

پنالتي ما هم طبق گفته ي كارشناس 90 درست بود.تازه اگرم به فرض درست نبود اونقده در اين بازي خوب بازي كرديم و موقعيت داشتيم كه شايسته پيروزي در اين بازي بوديم
    Last edited by fery joon; 20-04-2010 at 14:37.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

پنالتي ما هم طبق گفته ي كارشناس 90 درست بود.تازه اگرم به فرض درست نبود اونقده در اين بازي خوب بازي كرديم و موقعيت داشتيم كه شايسته پيروزي در اين بازي بوديم
    شما چون خوب بازی کردید شایسته برد بودید با وجود پنالتی ناصحیح
    اونوقت سپاهان که همه بازی دستش بود و راه آهن اصلا حال حمله کردن و توان نزدیک شدن به دروازه سپاهان را نداشت شایسته باخت هست؟؟؟؟؟

یکم متعصبانه و کورکورانه داری به قضایا نگاه می کنی.

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

البته پنالتی شمام رو هم معلوم نشد آخر درست بود یا نبود
    اول میگه پنالتی نبوده و بعد حرفش رو عوض میکنه میگه هست حالا آخر هست یا نیست؟
    از نظر من که توپ رو زد و حتی خود مجیدی هم باور نمیشد که پنالتی بشه هم از خوشحالی بعد از پنالتیش مشخص بود و هم از حرف زدنش بعد بازی
    اون گل ذوب رو هم که درست نشون نداد اونوقت 2 موقعیت تابلو آفساید استقلال رو نشون داد!!!

بعد هنوز برنامه شروع نشده فردوسی پور میگه بازهم سپاهان با پنالتی برد!
    حالا خوب یه گل دیگم زده بود وگرنه چی میشد و تازه کاری با اینم نداریم که راه آهن رو هم رفته 2 تا موقعیت بیشتر نداشت و توپ و بازی در اختیار سپاهان بود

خدا رو شکر که دیگه بازی پرسپولیس زیاد برای سپاهان اهمیت نخواهد داشت و داورم خیالش راحت هست از اینکه بخواد بیاد یه 10 دقیقه وقت اضافه بگیره

راستی دقت کردید استقلال بعد از باخت دربی 3 برد پشت سر هم داشته (چیزی که فردوسی پور اشاره کرد) چون یادمه قبل از بازی دربی اعلام شد که این دربی پیروز داره و به بازنده قول داده شده که 3 بازی بعدش رو پیروز خواهد شد!!!
    البته اینا کاملا اتفاقی هستند

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شما چون خوب بازی کردید شایسته برد بودید با وجود پنالتی ناصحیح
    اونوقت سپاهان که همه بازی دستش بود و راه آهن اصلا حال حمله کردن و توان نزدیک شدن به دروازه سپاهان را نداشت شایسته باخت هست؟؟؟؟؟

یکم متعصبانه و کورکورانه داری به قضایا نگاه می کنی.
    من گفتم به فرض كه پنالتيمون صحيح نبوده باشه.پنالتي ما درست بود و كارشناس 90 هم تاييدش كرد.
    بازم به فرض پنالتي ما درست نبود.شما منصفانه قضاوت كن كه در اين فصل چقده داوري ها به نفع سپاهان بود و چقده به ضرر استقلال
    نيم فصل اول كه كلا هيچ پنالتي براي استقلال نگرفتن.در نيم فصل دوم هم تا اينجا 3 يا 4 پنالتي براي ما گرفته شده!

البته پنالتی شمام رو هم معلوم نشد آخر درست بود یا نبود
    اول میگه پنالتی نبوده و بعد حرفش رو عوض میکنه میگه هست حالا آخر هست یا نیست؟
    از نظر من که توپ رو زد و حتی خود مجیدی هم باور نمیشد که پنالتی بشه هم از خوشحالی بعد از پنالتیش مشخص بود و هم از حرف زدنش بعد بازی
    اون گل ذوب رو هم که درست نشون نداد اونوقت 2 موقعیت تابلو آفساید استقلال رو نشون داد!!!

بعد هنوز برنامه شروع نشده فردوسی پور میگه بازهم سپاهان با پنالتی برد!
    حالا خوب یه گل دیگم زده بود وگرنه چی میشد و تازه کاری با اینم نداریم که راه آهن رو هم رفته 2 تا موقعیت بیشتر نداشت و توپ و بازی در اختیار سپاهان بود

خدا رو شکر که دیگه بازی پرسپولیس زیاد برای سپاهان اهمیت نخواهد داشت و داورم خیالش راحت هست از اینکه بخواد بیاد یه 10 دقیقه وقت اضافه بگیره

راستی دقت کردید استقلال بعد از باخت دربی 3 برد پشت سر هم داشته (چیزی که فردوسی پور اشاره کرد) چون یادمه قبل از بازی دربی اعلام شد که این دربی پیروز داره و به بازنده قول داده شده که 3 بازی بعدش رو پیروز خواهد شد!!!
    البته اینا کاملا اتفاقی هستند
    پنالتي مارو كارشناس 90 تاييد كرد.من بازي رو كامل ديدم.هم گل ذوب آهن آفسايد بود هم گل استقلال
    حالا نود نشون نداده دليل نميشه بگيم آفسايد نبوده

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

من گفتم به فرض كه پنالتيمون صحيح نبوده باشه.پنالتي ما درست بود و كارشناس 90 هم تاييدش كرد.
    بازم به فرض پنالتي ما درست نبود.شما منصفانه قضاوت كن كه در اين فصل چقده داوري ها به نفع سپاهان بود و چقده به ضرر استقلال
    نيم فصل اول كه كلا هيچ پنالتي براي استقلال نگرفتن.در نيم فصل دوم هم تا اينجا 3 يا 4 پنالتي براي ما گرفته شده!

پنالتي مارو كارشناس 90 تاييد كرد.من بازي رو كامل ديدم.هم گل ذوب آهن آفسايد بود هم گل استقلال
    حالا نود نشون نداده دليل نميشه بگيم آفسايد نبوده
    کارشناس 90 اول گفت نیست و فردوسی پور هم تایید کرد ولی بعد 2 دقیقه گفت هست
    ولی هرکی دید برنامه دیروز رو کاملا مشخص بود توپ رو میزنه

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

اولا داوری به ضرر سپاهان هم کم نبوده.
    بازی با استیل پرسپولیس استقلال اهواز صباباطری و ...
    ولی یه فرقی بین سپاهان و شما هست.
    ما قوی هستیم و بازی هایی که داوری به ضررمون باشه را هم از توش امتیاز در میاریم.

حالا تو تمریناتون چندتا پنالتی بزنید که دیگه حسرت پنالتی نداشته باشید.
    آخه این چه حرفیه شما میزنید.
    بعدشم فقط تو ایرانه که تیما میاند و میشینند حساب می کنند که تاحالا 42 تا پنالتی علیه ما گرفته شده و 24 تا هم گرفته نشده.
    کی دیدی تو لیگ های معتبر دنیا مربیا بیاند و از اول فصل بشینند و داوری ها را بشمارند؟
    در اینکه داوری در کشور ما ضعیفه شکی نیست.
    ولی یک سری مربیا و مدیر عاملا هستند که برای اینکه بار را از رو دوش خودشون بردارند فقط داوری ها را می برند زیر سوال
    نمونش همین انصاری فرد مدیر عامل راه آهن و تار تار مربیشون.
    دیروز برای نمونه راه آهن یه حمله درست و حسابی رو دروازه سپاهان نکرد.
    اون وقت میاد و از داوری ایراد میگیره.
    برو تیمتو درست کن که اگه داور اشتباه کرد لااقل بگی بازی دست ما بود و داور حقمونو خورد.
    ولی الان اگه نصف آفساید های دیروز علیه سپاهان را داور نگرفته بود الان نتیجه 6 0 بود به جا 2 0

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •