صحبتهای شما کاملا درسته نیکان عزیز
اما خوب در بعضی موارد 7500 از 630 برتره که برای من اونها ملاک بود شاید برای کسی دیگه ملاک چیز دیگر باشد
اما یه مسئله رو فراموش نکنید که 620 رو هیچوقت نمیشه با 8200 مقایسه کرد که 8200 واقعا سرتره
صحبتهای شما کاملا درسته نیکان عزیز
اما خوب در بعضی موارد 7500 از 630 برتره که برای من اونها ملاک بود شاید برای کسی دیگه ملاک چیز دیگر باشد
اما یه مسئله رو فراموش نکنید که 620 رو هیچوقت نمیشه با 8200 مقایسه کرد که 8200 واقعا سرتره
دوست من دلیلی نداره چون من سیستمم amd هست روی amd تعصب داشته باشم
من الان 3 تا پردازنده با 2 تا گرافیک تو خونه دارم (e7400 - e5200 -x4 620 )(9600gt - 4870
در حال حاظر از 620 استفاده میکنم چون هم خنکه و هم کاراییه خوبی داره .....
شما یه نگاه به این تستها بنداز متوجه میشید که تو بیشتر تستها از q8200 بهتر بوده و عادلانه قضاوت کن .....این سایت جزو معروفترین سایتهاست که قطعات رو با هم مقایسه میکنه............
شما این تستها رو ببین ببینم بازم حرف خودتون رو میزنید.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
کروش عزیز ببخشید قصد جسارت نداشتم
من هم 3 تا سیستم تو خونه دارم و از نظر من q8200 از 620 برتره تو لینک زیر که بسیار معتبر هم هست مشخصه
تو تست خودتون هم در 6 مورد q8200 برترهتازه شما تست های خوبی رو انتخاب نکردین
اما من به نظر شما هم احترام میگذارم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 30vil; 18-04-2010 at 18:10.
خواهش میکنم منم فقط میخواستم ابهامات بر طرف بشه که نشد.................
به هر حال هر کی یه نظری داره که محترمه.......
موفق باشید......
چرا بنچمارک سی پی یو سایت ANANDTECH ارور میده اعصابمو خورد کرد کسی شماره ی سی پی یو هارو داره؟دستی آدرس بدیم ؟
سلام:
دوستان محترم اینکه الان معلومه و در بیشتر بنچمارکها دیده میشه سری 600 چهار هسته ایهای amd واقعاً خوب جواب داده و با اینکه amd این سری رو بعنوان سری چهار هسته ایهای ارزون قیمت درست کرده ولی کارآیی بالایی دارند و در حدود چهار هسته ایهای سری 900 اش جواب دادند (سری گرون قیمت و رقیب intel i7 )و می بینیم که الان در بازار برای انتخاب در مقایسه قیمتی بی رقیب هستش به اضافه اینکه مادربردهای این سری هم گرون نیستن پس بحث در این مورد الکیه.
از اینترنت اکسپلورر 6 یا 7 استفاده نکنید .چرا بنچمارک سی پی یو سایت ANANDTECH ارور میده اعصابمو خورد کرد کسی شماره ی سی پی یو هارو داره؟ دستی آدرس بدیم ؟
دوستان می تونن برای انتخاب سلیقه ای از لینک زیرکه یک مقایسه کلی از مشهورترین سایت بنچمارک یعنی tomshardware هستش دیدن کنن
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
و VGA:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)