کهکشانی ها با بهره گیری از تساوی شنبه شب بارسا مقابل اسپانیول خود را به یک امتیازی تیم صدرنشین بارسا رساندند.
سایت گل- گوتی، ستاره باتجربه باشگاه مادریدی در صحبتهایی اعلام کرد که کاتالونیایی ها پس از پیروزی یکشنبه شب تیم مادریدی مقابل والنسیا که اختلاف دو تیم رئال و بارسا در صدر جدول را به یک امتیاز رساند، می بایست فشار را حس کنند.
گوتی 33 ساله در ادامه صحبتهایش ابراز امیدواری کرد که بارسا در دیدار این هفته اش در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل اینتر، مغلوب حریف ایتالیایی شود.
گوتی گفت:« ما می دانستیم که بعد از ال کلاسیکو بازی مهمی را پیش رو داریم و از لغزش شنبه شب بارسلونا نهایت بهره را بردیم و اکنون تنها یک امتیاز با بارسای صدرنشین فاصله داریم. قرارگرفتن در رده دوم جدول با 83 امتیاز بسیار خوب است. کاتالونیایی ها می بایست این فشار را حس کرده و ببینند که ما به آنها به شدت نزدیک شده ایم.»
گوتی در ادامه در مورد دیدار دیشب ورزشگاه سانتیاگو برنابئو گفت:« هر دو تیم جزو بهترین تیمها هستند. ما کنترل بازی را در دست گرفتیم و فرصتهای زیادی داشتیم ولی تا آخرین لحظه بازی همیشه نگران هستی.من شخصا امیدوارم که بتوانیم در لیگ به قهرمانی برسیم.»
ستاره خط میانی رئال در بخش پایانی صحبتهایش در مورد دیدار دو تیم بارسلونا و اینتر در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا گفت:« من همیشه گفته ام که دوست دارم بارسلونا ببازد و همچنین در اینتر دو دوست بسیار صمیمی دارم.»