خواهش می کنم نفرمائید
انجام وظیفه است !!
بله اگر دقت کرده باشید در سایت دل هیچ صحبتی از N SERIES نشده چون N SERIES بیشتر مخصوص آسیاست (عربها و ایرانیها) شما خاطر جمع باشید 1464 n series هم موجود هست
خواهش می کنم نفرمائید
انجام وظیفه است !!
بله اگر دقت کرده باشید در سایت دل هیچ صحبتی از N SERIES نشده چون N SERIES بیشتر مخصوص آسیاست (عربها و ایرانیها) شما خاطر جمع باشید 1464 n series هم موجود هست
سلام خدمت شما دوست عزیز. من مهندسی برق می خونم و با تمام نرم افزار های شبیه ساز مثل lab view ، پرتئوس ، و برنامه نویسی برای میکرو و کار های عادی و متلب و ... کار می کنم که شما در رباتیک باید بکار بگیری . اینو بدونید با توجه به کاری که شما می خواید hp , asus جوابگو هست . چون هم بسیار دستکاه های جونسخت و با کیفیتی هستند .
این هم بدونید لب تاپتون باید بروز باشه . این مدل hp رو ببینید
مدلی هست که خودم استفاده می کنم.
hp dv6 1390
cpu p8800
ram 4 ddr3
ati 4650 (1024mb)ddr3
و کلی امکانات دیگه . مثل ریموت کنترلی برای فیلم دیدن شما. صفحه 15.6 led wide screen
4 درگاه ورودی usb یکیش esata هست hdmi , ...
طراحیش امریکا هست و مونتاژش چین . باتری ژاپن و ساختش در چین
و
....
در کل من تمام کار هام رو که بیشتر محاسبات هست باهاش انجام دادم. و اوایل چند تا بازی هم روش تست کردم! که با extra اجراش کرد . بازی های روز . فقط مشکلی که داره لک افتادن رو بدنش هست .
موفق باشی
دوست عزیزم شما خودت می گی لپ تاپ آپدیت باشه بعد CPU p8800 رو به روز تر از ICORE 5 می دونی ؟!!
بعد Hp واقعا سرطانه ایرادهایی که پیدا می کنه واقعا هیچ لپ تاپی پیدا نمی کنه !!
در ضمن 1464 هم همه ی انهایی که شما گفتید رو داره تازه LCD هم LED هست
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
خودت قضاوت کن که کدوم قوی تره !!
Features & Specs:
تاره این سری VGA اینتلش هست اون سری ATI که دیگه محشره !!
- 2.13GHz Intel® Core™ i3 330M processor
- 4GB installed memory
- 500GB hard drive
- 8X Dual Layer DVD+/-RW Drive
- 14.0″ HD WLED display
- Integrated Intel Graphics Media Accelerator HD
- Dell 1520 WLAN card
- Built-in 1.3MP webcam
- 7-in-1 Media Card Reader
- Dimensions 9.55″D x 13.39″W x 1.27″H (4.8lbs)
باز من سوال دارم
1464 i5 هست یا i3 ؟
هردو هست نه؟یه سایت که لیست قیمتها رو داشته باشه سراغ ندارین اکثرا برای همه ی مدلها نیست!
دوست عزیز ، لب تاپ بروز نه محصول بروز . شما برید رنک cpu های مختلف رو ببینید تا متوجه قضیه بشید این cpu لب تاپ hp ، کار این دوستمون رو راه می ندازه. و با مدل p9700 چندان فرقی هم نمی کنه .( البته که کمی ضعیفتر هست . چون کش اون 6 مگ هست و کش این 3 مگ) ولی چندان تفاوتی در کار کردشون در کار کردش مشاهده نشده . شاید در رندر کردن اونم در حد چند ثانیه یا دقیقه...
به این نکته دقت کن ، که کدوم کارخونه داره لب تاپ رو می سازه اپل ، اچ پی یا دل!!! من حاضرم یک لب تاپ متوسط رو به بالا اپل رو با یه hp dv8 قدرتمند عوض کنم , ولی hp رو هرگز با دل نه!!!
میشه بگید در مدلی های dv5 به بالا چه مشکلاتی پیدا شده، تا ما هم بدونیم و استفاده کنیم؟ مرد مومن در مدل های 10 سال پیش hp یه مشکلاتی پیدا شده و اونم رفع شده.
حالا خودتون قضاوت کنید و ببینید کدوم قوی تر هست و البته با کیفیت تر.
نوع پردازشگر
: Intel® Centrino® 2 processor technology • Intel® Core™2 Duo processor P8800 • 2.66 GHz , Level 2 cache 3 MB
حافظه استاندارد
: 4096 MB
حجم هارد دیسک داخلی
: SATA Hard Disk Drive 500 GB 5400 rpm
نوع درایو نوری
: Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support
پورتهای ورودی و خروجی خارجی
: 4 USB 2.0 (4th shared with eSATA port), 1 HDMI connector, 1 eSata + USB connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, Expansion port 3, 2 headphones-out, 1 mic-in, 1 IEEE 1394, consumer IR, cable docking connector
واسطه ضبط ویدئویی
: IEEE 1394 FireWire® Interface
اندازه صفحه نمایش
: 15.6” Diagonal High Definition HP LED Brightview Display
کارت گرافیک
: ATI Radeon™ HD 4650 Graphics Up to 2815 MB total graphics memory with 1 GB dedicated DDR3
کارت ضبط تلویزیون
:
اسپیکرها و میکروفون
: Altec Lansing speakers
وزن
: 2.88
در هر صورت من خواستم به استارتر کمکی کرده باشم. خودشون انتخاب خواهند کرد.
موفق باشید
جناب Reman منظور شما دقیقا همون کیفیتی هست که من اول تایپک گفتم.درسته که من مبتدی هستم ولی اینم باید درنظر بگیریم که تو ایران کسی سمت اپل نمیره چون خدمات پس از فروشش خیلی در دسترس نیست . برای من اینجور چیزها هم مهمه.حرف شما کاملا متین من هیچی از hp نمیدونم یعنی دست کسی ندیدم که بپرسم که چه جوریه. اکثرا یا همه dell دارن یا sony اگه درمورد hp توضیحی دارین من حتما استفاده خواهم کرد.
ای بابا آخه شمائیکه CPU 4 هسته ای رو ضعیف تر CPU 2 هسته می دونید من دیگه نمیدونم چی بگم
دوست عزیز نیازی نیست به 10 سال پیش برید شما با جستجو تو همین فروم هم می تونید ببیند که مردم با HP به چه مشکلاتی خوردند !!
به خدا دوست خودم dv6060 داشت 2 رو ز بود خریده بودش داشت باهاش بازی می کردم دود از بلند شد
HP دمای بی خودی بالا مشکلاتی الکی زود از بین رفتن FLORCIENT و ضعیف شدن LCD و .... تو کارنامش داره حالا شما به من بگید دل یا سونی کدوم یک از مشکلات رو دارند !!
بعد ایشون دختر هستند احتمالا بدن ساز نیستن که وزن 2.88 کیلو گرم رو تحمل کنن !!
Last edited by saman3230; 16-04-2010 at 12:11.
اینم INSPIRON 1564 , 1464 از نظر کاربرانش
This laptop, as a piece of hardware, is excellent. I'm running the i5 processor, 4 GB RAM, 500 GB hard drive, and ATI video card. Other reviews go over the features of this laptop, so I won't rehash them here. However, I have issues with the out of the box setup. For some reason, Dell chose to partition the 500GB hard drive into a 60GB primary drive containing the operating system (Cand a 400GB blank storage drive (D
. That setup would make the Documents, Pictures, and Music folders integrated into Windows 7 useless. So, I had to reformat and re-install Windows in order to erase the partitions and have a unified 500GB drive, thus losing the pre-installed software for the webcam, as well as PowerDVD and the pre-loaded McAfee. Dell only includes discs for the operating system and drivers, not third party software. So, I tried to download the software from the website, but the site wouldn't function when I tried to access it. So, I ended up ordering the discs from tech support after they remotely accessed my computer and spent an hour attempting to get the site to work. Of course, the day after I ordered the discs the website miraculously started working and I was able to download the missing software. All in all, it ended up being way to much work and headache just to set the computer up in a way that makes sense. Once I got the system set up they way I wanted it, I couldn't be happier with the laptop, especially for the price. However
شما از 850 می تونید بخرید تا 1 میلیون 10
دوست عزیز شما اپل رو ندیدید چون قیمت بالایی داره و کمتر کسی قادر به خریدن اون هست ، hp هم فروشش بسیار بالاست و شاید شما کمتر دیدید و اینطور می گید. در هر صورت بستگی داره در کجا باشید ولی در تهران فروش اچ پی که بالاست.
در مورد خدمات پس از فروش! یه سوال شما واقعا فکر می کنید خدمات پس از فروش به چه معنا برای شما اجرا خواهد شد؟ هیچ می دونید نوسان برق یا اب خوردگی جز گرانتی نمی شه و 80% مشکلات لب تاپ هم از این موارد هست و کمتر مربوط به خود شرکت سازنده هست؟( شاید در 100 تا 1 دونه مشکل فنی داشته باشی که اگر از گرانتی معتبر بخرید مشکلی پیش نمیاد. پس این فکر رو نکنید که اپل ضعیف هست در این مورد( گرانتی).
بله دوست عزیز . ماشالله شما اطلاعاتت زیاد هست و ما رو در مقابل شما شانسی نیست!
دوست عزیز cpu چهار هسته ای داریم تا چهار هسته ای! شما فقط و فقط یه منبع رو به من نشون بدید تا من قانع بشم i3 2.13 قوی تر از p8800 هست تا من قبول کنم که اشتباه می کنم!
ضمنا مشخصه در جریان کار نیستید( البته قصد جسارت ندارم) چون در حالت کل شرکت هایی مثل hp انقدر بازاریابی قوی دارند تا بیان مشکلاتشون رو بصورت عموم معرفی کنن و اونها رو بر طرف کنند. hp بیشترین فروش رو در جهان داره و بالطبع بیشترین خرابی رو خواهد داشت. شما فرض کن از 10000 تا 20 تا خرابی کجا و از 1000 تا 10 تا!!! مثل مقایسه اچ پی به دل مثل همین مثال من هست.
پس این نکته رو مدنظر داشته باش که مشکلات یه قطعه الکترونیکی اون چیزی نیست که شما از دوسستتون بشنوید یا ببینید . من هم می تونم دهها ادرس رو بدم و برید ببینید که دل چقدر مادر برد سوزنده و چقدر دود از گرافیکش در اومده یا همین مدل سونی چقدر مشکل داشته یا اچ پی. بحث ما بحث کل هست .
در مورد وزن هم ایشون باید تصمیم بگیرند دوست عزیز.
کلام اخر، من سهام دار اچ پی نیستم و نه فروشنده اون ، من یه مصرف کننده هستم که کمی هم اطلاعات دارم در این مورد که بازم میگم قصدم فقط کمک هست . هر سوالی بود در خدمتم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)