تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 82 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 818

نام تاپيک: Gears of War 3

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

ولی وقتی اسمشو میشنوم یه جوری حسودیم میشه که خدای جنگ از این سرتره
    خدا وکیلی این 2 تا بازی چه ربطی به هم دارن ؟؟ سبکشون مثل همه یا داستان ؟؟ که اون بخواد از این سرتر باشه یا این از اون ؟
    همین شما فن های الکی متعصب هست که میان تو فروم های مختلف یه بحث راه میندازین !!!
    از اون حرفا زدیا خداییش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. این کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.................................................. .................................................. ..................

من بودم از اول ولی چون یکی از دوستام و یکی از فامیلامون 360 دارن و ازش راضین در حد تیم ملی . ( البته به سفارش خودم رفتن 360 خریدن و گرنه که می خواستند PS بگیرند و من یک سری از روش های نگهداری رو از همین سایت بهشون گفتم و تا حالا مشکلی نداشتند) خودم هم از 360 خیلی خوشم امده و دلیلی که تا الان نگرفته بودم این بود که می گفتند این وسیله تا 2012 بیشتر ساپورت نمیشه و از 2012 به بعد نسخه جدیدش میاد .......ولی با ناتال واین بازی هایی که گفتم ( الن ویک و GeOW ) و یه جست وجویی توی نت کردم و از 360 باز ها رسیدم گفتند که تا سال 2015 خبری از کنسول جدید نیست .....برای همین هم من می خوام خرداد ماه بعد از امتحانات ترم یه 360 تپل بگیرم و اماده بشم برای مارکوس و برو بچز تیمش .............البته تا نسخه 3 بیاد من یه 7 یا 8 باری شماره 2 رو بازی می کنم و لذتش رو می برم ..................
    من مثل تو ام. فکر می کردم که این نسل تا یکی دو سال دیگه تموم میشه به خاطر این می خواستم بی خیال خرید کنسول بشم و وقتی نسل بعدی اومدش یه کنسول بخرم. ولی مثل اینکه که شنیدم حداقل تا 4 سال دیگه از نسل جدید خبری نیست. به خاطر همین مشتاق شدم یه Xbox 360 بخرم.

خدا وکیلی این 2 تا بازی چه ربطی به هم دارن ؟؟ سبکشون مثل همه یا داستان ؟؟ که اون بخواد از این سرتر باشه یا این از اون ؟
    همین شما فن های الکی متعصب هست که میان تو فروم های مختلف یه بحث راه میندازین !!!
    از اون حرفا زدیا خداییش!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا شما بی خیال شو یه چیزی گفتش. ولی باهات موفقم که این فن بازی ها کلا فروم رو بهم میزنه. حالا یه موضوعی من می خواستم توضیح بدم:
    من چند نفر اینجا می شناسم واقعا ازشون خوشم میاد. چند تا از اونارو با نام کاربری نام میبرم. یکی کاربری به نام layken هست. ایشون هم به طور خیلی حرفه ای pc بازی می کنه و هم کنسول. با اینکه هم PS3 و هم Xbox 360 دارن و به قولی کسنول فن هستن ولی بارها اشاره کرده pc فن هم هستش و من هم هر وقت ازش پرسیدم به این اشاره کرده. من تا حالا ندیدم که از چیز خاصی خیلی طرفداری کنی و به قولی فن بازی دربیاره. مخصوصا در مورد یک پلتفرم خاص.
    همچنین کاربری به نام S.V.K هم PS3 و هم Xbox 360 به طور حرفه ای بازی می کنه. من تا حالا ندیدم که ایشون از کنسول خاصی حمایت کنه و فن بازی در بیاره. با اینکه مثلا GOW رو خیلی دوست داره ولی GeOW هم بازی می کنه و ازش لذت میبره. حتی مطمئن هستم که اگه یه کنسول هم فقط داشت نسبت به کنسول مقابل توهین نمی کرد.
    اینارو گفتم تا سعی کنید در فروم درست رفتار کنید و از این کاربران که اسم بردم یاد بگیرید که چه جوری میشه رفتار کرد و رفتار متعصبانه نشان نداد. خیلی افراد دیگه هم هستن که میشه اسم برد ولی من چون اینارو کامل می شناختم گفتم.
    ببخشید اگه این مطالب شاید به این تاپیک خیلی مربوط نبودش واقعا اگه هرکسی مثل این کاربران رفتار کنه دیگه از این بحث های پیش نمیاد...
    Last edited by vahidgame; 17-04-2010 at 15:52.

4. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به به ما واقعا از این همه اطلاعات در تاپیک بازی ها داریم لذت می بریم ... فقط نمی دونم چرا این اطلاعات همش شبیه احساسات شخصیه و یه جورایی اصلا شبیه اخبار و رمز بازی ها نیست ... نمی دونم شاید دید من مشکل داره ؟!!؟!
    -----------------
    جالبه که بحث سر اینکه این واسه PC بیاد نیاد نبود .. اصلا دفاع از هیچ کنسول و طرف خاصی نبود ... کل حرف ما این بود که آقا
    تو تاپیک بازی فقط جای اطلاعات هست , تو پروفایل جای نظرات شخصی واسه دوستان هست و تو گروههای اجتماعی هم محل
    دل و قلوه رد و بدل کردن فن بوی های هر پلتفرم هست ... من گفتم که این 3 تا مطلب جدا رو تو تاپیک بازی مطرح نکنین !
    شما الان کلا چه برداشتی کردین از این حرف ؟!
    Last edited by djmd; 18-04-2010 at 21:59.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

به به ما واقعا از این همه اطلاعات در تاپیک بازی ها داریم لذت می بریم ... فقط نمی دونم چرا این اطلاعات همش شبیه احساسات شخصیه و یه جورایی اصلا شبیه اخبار و رمز بازی ها نیست ... نمی دونم شاید دید من مشکل داره ؟!!؟!
    شاید فروم های دیگه اینطور باشه ... اما الان اینجا اینطوریا هم که میگی نیست جز تعداد کمی پست ...اطلاعات هم که فعلا تا اینجا تکمیل هست ....
    یه نگاه به فرو همسایه که نوید گفت انداختم ! کپ کردم ! فروم ما خیلی خوبه خداییش فقط جز تعدادی از فن های متعصب ... که میان بحث و اعوا راه میندازن و میرن ...
    ( وحید شاید منظورت منم باشم که متعصب بازی در میارم اما اینطور نی همیشه هم گفتم بازی روی pc رو بیشتر دوست دارم )

7. 5 کاربر از mohammad_twe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دقیقا دید شما مشکل داره

یه سر به فروم های دیگه زدی مجید جان؟ .... فروم های خارجی و داخلی... اگه زده باشی مطمئنا هیچ وقت همچین حرفی نمیزدی!!

9. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دقیقا دید شما مشکل داره

یه سر به فروم های دیگه زدی مجید جان؟ .... فروم های خارجی و داخلی... اگه زده باشی مطمئنا هیچ وقت همچین حرفی نمیزدی!!

با فرومهای خارجی هم مهندس مارو آشنا فرمودن !
    ............
    جالبه که بحث سر اینکه این واسه PC بیاد نیاد نبود .. اصلا دفاع از هیچ کنسول و طرف خاصی نبود ... کل حرف ما این بود که آقا
    تو تاپیک بازی فقط جای اطلاعات هست , تو پروفایل جای نظرات شخصی واسه دوستان هست و تو گروههای اجتماعی هم محل
    دل و قلوه رد و بدل کردن فن بوی های هر پلتفرم هست ... من گفتم که این 3 تا مطلب جدا رو تو تاپیک بازی مطرح نکنین !
    شما الان کلا چه برداشتی کردین از این حرف ؟!
    Last edited by djmd; 18-04-2010 at 21:58. دليل: لول چی گفتیم , اینا چه گفتن !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

خاک بر سر مبارکشان حداقل نمایش را میگذاشتن واسه E3 اونطوری باز مرحمی بر زخمهای ماکروسافت بود..........(الان چند نفر میان بی خودی بخث میکنن)
    حتما یه چیزی به عنوان برنامه دارن که اینکار رو کردن... اتفاقا اینطوری بهتره حداقل میشه امیدوار بود که تا اون موقع یه تریلر گیم پلی از بازی بدن
    به اعتقاد خود من هم هیچ چیز جدیدی نمیتونن تو شماره 3 هم معرفی کنن به اون صورت.........
    فعلا تا اینجا هر چی که گفتن جدید بوده!
    مراحل زیر آب.. اصلاح سیستم کاور.... محیط های جدید....صلاح جدید....
    مطمئن باشید Gears of War برای pc gamer ها هیچ چیز خاصی نیست
    این نظر شما یکی هستش نه تمام پی سی گیمر ها... منکه از هر کی بوده پرسیدم دوست داشته این بازی رو پی سی هم بیاد...
    شاید یکی از بایوشاک خوششش نیاد دلیلی نداره نظرش رو به همه تعمیم بده...
    مطمئنا اگه چیز خاصی نبود بازی سال نمیشد و کلی جایزه نمیگرفت
    هر کسی از کنسول باز گرفته تا پی سی گیمر اگه طرفدار این سبک باشه مطمئنا این بازی براش خیلی چیزا داره..

12. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما هم کنسول مبارکتون باشه مطمئن باشید Gears of War برای pc gamer ها هیچ چیز خاصی نیست به اعتقاد خود من هم هیچ چیز جدیدی نمیتونن تو شماره 3 هم معرفی کنن به اون صورت.........
    من خودم pc گیمر هستم ولی دیوانه وار این بازیو دوست دارم و تا حالا 4 بار نسخه 1 رو تموم کردم.
    gears of war بدون شک یکی از بهترین بازیهایی هست که تا حالا ساخته شده.
    یک سوال: این اخرین نسخه هست؟یعنی تکلیف داستان تو این نسخه معلوم میشه؟
    وقتی geow 3 بیاد احتمالش هست که نسخه 2 برای PC ریلیز بشه؟

14. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یک سوال: این اخرین نسخه هست؟یعنی تکلیف داستان تو این نسخه معلوم میشه؟
    داستان مارکوس و گروه دلتا تموم میشه ولی خود بازی انگار هنوزم جا برای کار داره!
    چون تو مصاحبه نویسنده ی قسمت دوم با ign , طرف گفته بود که گیرز یه پروژه طولانی مدت هستش و تا 10 سا دیگه ما با این بازی سر و کار داریم!
    وقتی geow 3 بیاد احتمالش هست که نسخه 2 برای PC ریلیز بشه؟
    مایکروسافت همین کار رو با هیلو هم کرد... نسخه اول و دوم رو زد برا pc از اون به بعدش رو نزد
    گیرز هم همینطور نسخه اول رو زد و بقیه نزد

16. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ای بابا ول کنید این حرفارو....................

خبر جدید برای اونهایی که می گن این بازی نوآوری نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سه جبهه نبرد در GeOW 3 وجود خواهد داشت.......................
    در شماره‌ی سوم در کنار انسان‌ها و لوکاست‌ها گروه سومی تحت عنوان لمبنت‌ها حضور خواهند داشت که دشمن هر دو طرف بشمار می‌روند. در تصاویر منتشر شده لمبنت‌ها را می‌توان در شمایل هیولاهای غول‌پیکر با چنگال‌های بسیار بلند که تا عمق جان‌پناه شما نفوذ خواهند کرد مشاهده کرد.
    در مجموع این‌طور که بنظر می‌رسد در شماره‌ی سوم از مجموعه بازی‌های GeOW شاهد شلوغ‌ترین درگیری‌ها در تاریخ این مجموعه خواهیم بود. شایعاتی نیز در خصوص پشتیبانی GeOW3 از بازی گروهی 4 نفره در بخش داستانی به‌گوش می‌رسد که در صورت تایید چهار بازی‌کننده می توانند در نقش‌های مارکوس، دام، برد و کول از بخش داستانی بازی لذت ببرند.

منبع اخبار دنیای بازی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من دوباره تریلرش رو نگاه کردم .....حضور این لمبنت ها به عنوان دشمن هر دو طرف تایید می شه اگه دوباره تریلر رو دانلود کنید و با دقت آخرش رو نگاه کنید می بینید اون هیولاهه از تو زمین در میاد و یکی از لوکاست ها رو فکر کنم می خوره یا پرتش می کنه ( خیلی سریع اتفاق می افته ) و لوکاست ها هم دارن به اون هیو لاهه شلیک می کنن و هم به گروه دلتا ...............

18. 7 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •