خدمت شما:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدمت شما:
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا وقتی این فوتبال تو ایران هست ناپاک میمونه
چون خیلی ها توش بخور بخور دارند
وضع قوانین مالیاتی تو ایران بی ریخته
یکی میاد پولشو می ریزه تو فوتبال کلی معافیت مالیاتی میگیره.تا خصوصی نشه به هیچ جا نمیرسه
فدراسیون هم باید به شکل NGO در بیاد تا سیاسی ها به قصد کسب محبوبیت توش نیان
ممنون داداشی ولی لینک رپید که کار نمیکنه (میگه چون بالای 200 مگه ، باید پریمیوم باشی!
لینک مگا هم که کلا کار نمیکنه !
میشه یه لینک مستقیم بذارید ؟
حتی اگه persiangig هم باشه !!
یه لینک مستقیم![]()
این کفاشیانِ ......... فقط دروغ میگه...در مورد تریم هم که معلوم شد همش دروغ بوده...
دم دایی گرم...جلوش بهش گفت دروغگو....
دیشب خیلی خیلی حال کردم
چون دایی با زبون خودش قدرت لابیش رو تو فوتبال ایران ثابت کرد
دایی با لابی قوی ترین قدرت ورزش ایران کربی تیم ملی شد و دیدیم تیم ملی رو بیچاره کرد چون فقط با رابطه ولابی انتخاب شده بود ، اما این یه طرف قضیس ، طرف دیگش دورویی وزرالت دایی و سیا بازی اوست ،
یادمه وقتی دایی مربی تیم ملی شده بود همش ازخدمت وسربازی حرف میزد ، اما الان به راختی هر چه تمام تر داره درموردپولی حرف میزنه که حقش نیست ، دایی از تونور میگفت من قرارداد برام مهم نیست حالا میخواد پول 2 سالی رو بگیره که مربی نبوده ، یعنی در ازای هیچ پول میخواد، دایی باید از 70 ملیون ایرانی معذرت خواهی کنه چون فرادا که جام جهانی شروع شد بازم نفرین مردم دامن این سیا باز رو میگیره
دایی واقعا یک سیاه باز تک هست که دومی نداره
برای دایی پولکی متاسفم
دایی تیم ملی رو پادگان خودش کرده بود تا بازیکنای بی ا رزش سربازش باشن و خودش فرمانده
دایی یک 100 چهره هست که اگه تو آیینه نگاه کنه آیینه از شرم میشکنه
دردنیا جز رزالت ودروغ هم حانه ای با دایی نبود
در کثافت کاریهای او هیچ بشری خبره و استاد نبود
دنیای دایی کوچکتر از اونه که دایی تصور میکنه
فقط با 10 گل به لائوس خودش رو کور میکنه
به روز ما چی اومده که دایی همه کار با ما میکنه
دیشب خیلی خیلی حال کردم
دایی با لابی قوی ترین قدرت ورزش ایران کربی تیم ملی شد و دیدیم تیم ملی رو بیچاره کرد چون فقط با رابطه ولابی انتخاب شده بود ، اما این یه طرف قضیس ، طرف دیگش دورویی وزرالت دایی و سیا بازی اوست ،
یادمه وقتی دایی مربی تیم ملی شده بود همش ازخدمت وسربازی حرف میزد ، اما الان به راختی هر چه تمام تر داره درموردپولی حرف میزنه که حقش نیست ، دایی از تونور میگفت من قرارداد برام مهم نیست حالا میخواد پول 2 سالی رو بگیره که مربی نبوده ، یعنی در ازای هیچ پول میخواد، دایی باید از 70 ملیون ایرانی معذرت خواهی کنه چون فرادا که جام جهانی شروع شد بازم نفرین مردم دامن این سیا باز رو میگیره
برای دایی پولکی متاسفم
دایی تیم ملی رو پادگان خودش کرده بود تا بازیکنای بی ا رزش سربازش باشن و خودش فرمانده
میشه یکی لطف کنه فقط این تیکه هایی که جنگ و دعوای علی دایی و کفاشیان و اینا بوده رو آپلود کنه ببینیم ما هم؟
کیفیتش هم زیاد بالا نبود ، نبود.
من هم به شخصه از دایی بدم میاد عاممما :
در مورد اینکه پولی که حقش هست یا نیست لازم به ذکره که طبق قوانین مربوط به قراردادهای مربیان فوتبال در همه جای دنیا اگر مربی اخراج یا برکنار بشه طرفی که قرار داد رو فسخ میکنه موظف به پرداخت غرامتیه که در قرارداد ذکر شده و در واقع باید مبلغ اون مدت از قرارداد که باقی مونده رو پرداخت کنه ، بطور مثال لیورپول بنیتس رو اخراج نمیکنه چون تازه قراردادش رو تمدید کرده و در صورتیکه بخوان اخراجش کنن باید غرامت سنگینی بپردازند . حالا گذشته از این موضوع که حقش هست یا نیست ( که منم فکر میکنم نیست ) اما قانون و کمیته انضباطی به سود دایی رای دادن .
دیشب خیلی خیلی حال کردم
برای دایی پولکی متاسفم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)