تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: معرفی یک هارد پلیر با این شرایط

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

در مورد SEAGATE نظر خوبي ندارم در كل تا وقتي ماركي مثل WD هست ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

-------------------------------------------------------------------------------
    نه اسم كاملش Novatron Iamm NTR83 و ساخت كره
    ميشه گفت يكي از كاملترين و زيباترين مدلهاست . ولي بديش قيمت بالاشه كه حدود 380000 تومانه.

اطلاعاتش تو اينجا هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اينم كاتالوگش:
    کد:
    علاوه بر قابليتهاي تقريبا" كاملش چند چيزه كه اينو از بقيه استثناء ميكنه :

- داراي يك نمايشگر2 اينچي رنگي در جلوشه كه ديگه لازم نيست براي انتخاب و گوش دادن فايل صوتي يا راديو احتياج به تلويزيون داشته باشي تا از اون فايلو يا راديو رو انتخاب كني.( اين نمايشگر كوچك دستگاه فقط براي نمايش و انتخاب منو و فايلهاست نه براي نمايش فيلم و عكس)

-COPY,DELETE,RENAME فايلهاي روي هارد و فلش بدون نياز به كامپيوتر

-داراي تيونر تلويزيون ديجيتال ----T داخليه و قابليت TIME SHIFT و PVR

-قابليت كپچر از دستگاههاي ورودي آنالوگ به فرمت MPEG2 به چند نوع كيفيت قابل انتخاب HQ , SP, LP, EP

- قابليت پخش راديوهاي اينترنتي

- تنها دستگاهيه كه (لاقل من ميشناسم) با اتصال يك external dvd drive به پورتusb اون تبديل به dvd player ميشه يا به عبارت ديگه يك external dvd drive رو مثل يك هارد اكسترنال ميشناسه. (البته من BluRay drive اكسترنالو تست نكردم چون نداشتم.)

- با آپگريد كردنش به آخرين ورژن firmware قابليت پخش يك ISO Image گرفته شده از ديسكهاي BluRay را پيدا ميكنه . (البته اينو هم تست نكردم ولي تو اطلاعات آخرين تغييرات ورژن firmware نوشته)

- فايلهاي زيرنويس فيلمهارو كه بصورت text باشند رو با فونتهاي TTF يا همون TRUE TYPE FONT نشون ميده كه حسنش اينه كه ميشه اندازه و محل نمايش زير نويسو تغيير داد (ولي يك مشكل كه تا الان باهاش دارم اينه كه فايلهاي زيرنويس فارسي با فورمت SRT رو پخش نميكنه كه شايد تو نرم افزار هاي آپگريد آينده اين مشكل بر طرف بشه. ولي با زيرنويس فارسي با فورمت IDX/SUB مشكلي نداره.)
    eaget M890 تمام این قابلیت ها رو داره و با زیرنویس srt فارسی هم به هیچ وجه مشکلی نداره و os اون هم لینوکس هست و با قیمت خیلی پایینتر. ( غیر از نمایشگر )
    ضمنا از نظر صدا هم فوق العادس
    remote بسیار خوب و کارآمدی هم داره . بنظر من که یکماهی هست ازش استفاده می کنم انتخاب خوبیه . ضمنا یه western media player هم دارم که نسبت به این هیچ feature ی نداره .
    بنظر من زیاد نباید به اسم بزرگ ( مثل وسترن ) اکتفا کرد.
    من خودم وسترن خیلی دوست دارم و هرچی هارد اکسترنال دارم وسترنه ولی Player eaget واقعا یک سروگردن بالاتره
    Last edited by tehrani20; 19-05-2010 at 14:51.

3. 2 کاربر از tehrani20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

eaget M890 تمام این قابلیت ها رو داره و با زیرنویس srt فارسی هم به هیچ وجه مشکلی نداره و os اون هم لینوکس هست و با قیمت خیلی پایینتر. ( غیر از نمایشگر )
    ضمنا از نظر صدا هم فوق العادس
    remote بسیار خوب و کارآمدی هم داره . بنظر من که یکماهی هست ازش استفاده می کنم انتخاب خوبیه . ضمنا یه western media player هم دارم که نسبت به این هیچ feature ی نداره .
    بنظر من زیاد نباید به اسم بزرگ ( مثل وسترن ) اکتفا کرد.
    من خودم وسترن خیلی دوست دارم و هرچی هارد اکسترنال دارم وسترنه ولی Player eaget واقعا یک سروگردن بالاتره
    شما با فایلهای mkv هیچ مشکلی ندارید؟!
    این مدلی که گرفتید چیه گارنتیش؟ ویژگیهاش؟ کپچر هم داره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

شما با فایلهای mkv هیچ مشکلی ندارید؟!
    این مدلی که گرفتید چیه گارنتیش؟ ویژگیهاش؟ کپچر هم داره؟
    غیر از bbc-planet earth 080p که روی همه player ها ریپ میزنه با هیچ فایلی مشکل ندارم ( من 4-5 ترابایت فایل دارم و اکثرشو تست کردم )
    کپچر هم داره

OS لینوکس با kernel 2.6
    ساپورت srt فارسی
    ساپورت rss
    youtube
    torrent
    کیفیت صداش در خروجی optical معرکس
    از طریق http هم میشه به console torrentش وصل شد.
    2 تا هارد 3.5 داخلی هم میتونید توش بگذارید.
    samba جهت share با ویندوز
    Network Streaming
    Network Storage
    قابلیت Record از سورس خروجی
    امکان نصب ماژول ----T
    خروجی component / composite / hdmi
    دو ورودی usb و یک خروجی usb
    کارت خوان SD
    قابلیت copy/move/delete
    ساپورت wifi usb
    internet radio
    ساپورت انواع و اقسام فرمتهای صوتی / تصویری

-------------------------

هم از وروی کامپوننت رکورد میکنه
    هم از ماژول ----t اگه نصب کنید.

firmware customize شده و غیر رسمی هم براش میاد که امکانات بیشتری داره ( برای m880 زیاد هست ولی با توجه به اینکه chipset این نسبت به اون جدیدتره firmware هاش در حال آماده سازی هست )

مثلا امکانات جدید این firmware غیررسمی :

This package Description:

* Support for scripting custom remote control button, the remote control as the different manufacturers,

* Support safe shutdown, the default red button.

* Support a key switch to the download mode, the default green button.

* Support a key stop all transmission tasks, the default yellow button.

* Blue button script content is not defined, leaving players free to modify. /opt/tmp/redscript The location of all keys script / opt / tmp following similar redscript such documents.

* Support dynamic domain name resolution, telnet up with the implementation of the directive setddns, according to the prompts, enter account password login 3322.

* Support vsftp, the default address for the HD machine ip address, port 2121, account password for the root / toor, please ftp client to set utf-8 encoding format to display correctly in Chinese.

* Support the use of transmission for download, select download to internal hard drive or external storage devices.

* Support the transmission queue to download.

* Support the transmission automatically resume after a crash, pause during playback to download, play resumed after the automatic download.

* Transmission settings than go through the telnet command with the implementation of the directive settransmission, according to the prompts, easy and convenient. 。 Before the first use of transmission make sure to use the settransmission instruction set.

* Support for mobile hard disk drive or insert u immediately after the write permission granted, not as previously to be inserted before you start the machine.

* Support ntp network time automatically.

* Support mlnet eMule download, download path Default order: built-in hard disk -> usb device. /opt/etc/init.d/B91mlnet /opt/etc/init.d/S91mlnet mlnet default does not boot, want it to boot, perform the following command: mv / opt/etc/init.d/B91mlnet / opt/etc/init.d/S91mlnet

* Support mediatomb network television, has built dozens of television stations.

* Soft Solutions to support mediatomb ape music, first in the http:// address of your players: 50500 music files added to your directory.

* Support the installation package, installed by the user-specified location (flash rom or the built-in hard drive).

* Support the installation package, by the user choose whether to replace the ims file. sinaTV。 Ims file contains the package excellent cool and sinaTV.

* Support the re-partition and format the internal hard drive into ext3 format (not recommended, transmission and stability in ntfs hard drive to download).Y。 After the hair up telnet command diskinit, press Y after the execution

6. 2 کاربر از tehrani20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

-------------------------------------------------------------------------------
    نه اسم كاملش Novatron Iamm NTR83 و ساخت كره
    ميشه گفت يكي از كاملترين و زيباترين مدلهاست . ولي بديش قيمت بالاشه كه حدود 380000 تومانه.

اطلاعاتش تو اينجا هست:
    کد:
    اينم كاتالوگش:
    کد:
    علاوه بر قابليتهاي تقريبا" كاملش چند چيزه كه اينو از بقيه استثناء ميكنه :

- داراي يك نمايشگر2 اينچي رنگي در جلوشه كه ديگه لازم نيست براي انتخاب و گوش دادن فايل صوتي يا راديو احتياج به تلويزيون داشته باشي تا از اون فايلو يا راديو رو انتخاب كني.( اين نمايشگر كوچك دستگاه فقط براي نمايش و انتخاب منو و فايلهاست نه براي نمايش فيلم و عكس)

-COPY,DELETE,RENAME فايلهاي روي هارد و فلش بدون نياز به كامپيوتر

-داراي تيونر تلويزيون ديجيتال ----T داخليه و قابليت TIME SHIFT و PVR

-قابليت كپچر از دستگاههاي ورودي آنالوگ به فرمت MPEG2 به چند نوع كيفيت قابل انتخاب HQ , SP, LP, EP

- قابليت پخش راديوهاي اينترنتي

- تنها دستگاهيه كه (لاقل من ميشناسم) با اتصال يك external dvd drive به پورتusb اون تبديل به dvd player ميشه يا به عبارت ديگه يك external dvd drive رو مثل يك هارد اكسترنال ميشناسه. (البته من BluRay drive اكسترنالو تست نكردم چون نداشتم.)

- با آپگريد كردنش به آخرين ورژن firmware قابليت پخش يك ISO Image گرفته شده از ديسكهاي BluRay را پيدا ميكنه . (البته اينو هم تست نكردم ولي تو اطلاعات آخرين تغييرات ورژن firmware نوشته)

- فايلهاي زيرنويس فيلمهارو كه بصورت text باشند رو با فونتهاي TTF يا همون TRUE TYPE FONT نشون ميده كه حسنش اينه كه ميشه اندازه و محل نمايش زير نويسو تغيير داد (ولي يك مشكل كه تا الان باهاش دارم اينه كه فايلهاي زيرنويس فارسي با فورمت SRT رو پخش نميكنه كه شايد تو نرم افزار هاي آپگريد آينده اين مشكل بر طرف بشه. ولي با زيرنويس فارسي با فورمت IDX/SUB مشكلي نداره.)
    سلام
    من هم يك نمونه خريدم ولي مدل 82 نه 83
    كه فكر كنم مشخصاتش خيلي شبيه به هم باشه
    منم راضي هستم
    يه نكته جالب و اون اينكه قيمتش اومده پاين من خريدم 250 تومن
    يه هارد 1.5 ترا هم خريدم 109 تومن گذاشتم روش
    فايلها 1080 رو به راحتي و رووني و با كيفيت خيلي خوب پخش ميكنه
    ولي زير نويس فارسي رو با حروف جدا جدا پخش ميكنه
    تو سايتش هم نه فرم وير جديدي هست نه چيز ديگه
    سرعت حركت تو منوهاش هم خيلي خوبه
    من يه iomega هم دارم كه حركت تو منوهاش بسيار كنده و حال ادم رو ميگيره
    من تازه خريم و فرصت نكردم خيلي چيزاشو تست كنم مثل تيونر ديجيتالش يا راديو اينترنتي
    به مرورو كه تست كردم اينجا اعلام ميكنم
    دوستان اگر در خصوص زيرنويس فارسي نكته جديدي پيدا كردن لطف كنن و اعلام كنن
    ممنون
    Last edited by sash; 28-05-2010 at 15:09.

8. این کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض فریم ویر 1.59

سلام
    دیشب من فریم ویر جدید 1.59 برای مدل 83 پیدا کردم و چون مدلهای 82 و 83 عین همن من روی 82 نصب کردم ورژن قبلی من 1.59 بود خیلی از منوها بهشون گزینه اضافه شد مثل گزینه اتصال به تورنت تو همه منوها و یا فولدر دانلود در همه جا و تو تنظیمات هم تنظیمات تورنت اضافه شد
    من DVD اکسترنال از USB وصل کردم و فیلمهای زیرنویس فارسی رو به راحتی و با کیفیت خیلی خوب نمایش میدهد
    ولی نمیتواند روی DVD رایت کند یعنی گزینه کپی روی DVD فعال نمیشود
    یه چیز دیگه رو باید تست کنم و اون اینکه VCD رو هم نمایش میدهد یا نه که امشب تست میکنم

و یه چیز دیگه الآن اومدن لینک فریم ویر 1.59 بزارم دیدم ورژن 1.61 هم اومده
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه monipa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام
    پورت USB تلویزیون من فرمت های
    USB Application(s) : Photo Viewer (jpeg), Photo Viewer (RAW), Music Player (mp3), Video Player (AVCHD), Video Player (AVC), Video Player (MPEG4)
    و دایویکس
    رو ساپورت می کند اصلا نیازی به دستگاه جانبی هست

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام
    USB Application(s) : Photo Viewer (jpeg), Photo Viewer (RAW), Music Player (mp3), Video Player (AVCHD), Video Player (AVC), Video Player (MPEG4)
    و دایویکس
    من هم wd ‌داشتم ولي با خريد b650‌ديگه بي نياز شدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

6

با سلام
    و دایویکس

اگر اين فرمتها را تو اندازه FULL HD ساپرت ميكنه نه خيلي
    ولي اگر اچ دي ساپرت نيست حتما يه پلير اچ دي بخر تا زندگيت دگرگون بشه ؟!!!!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •