من با وجود داشتن این انتی ویروس خجالتی اونم ورژن اسمارتش( NOD 32)
کامپیوترم ارور generick host error
میداد
بسته زبون خجالتی نیست
و کسانی هم که تاییدش میکنن فقط بخاطره سبک بودنشه فقط.
اگر نه چیزه دیگه ای نداره
مثلا فایر والش قربونه فایرواله ویندوز اکس پی
یا هوش مصنوعیش قربونه هوش مصنوعیه اویرا
ولی کاسپر
مونیترینگ انتی ویروسه کاسپر رو هیچ انتی ویروسی نداره یعنی همیشه در حال چک کردنه و نمیزاره هیچ ویروسی وارد سیستم شه
دوم سر خود و بی اختیار هیچ فایلی رو پاک نمیکنه نود 32 نه اجازه میگیره نه هیچی یهو میاد بالا میگه این فایل پاک شد.
هوشه مصنوعیه کاسپر واقعا عالیه
هر فایلی رو که شک داره رنگ زرد یا قهوه ای کمرنگ میاد بالا و میگه بلوک کنم یا نه..
ولی نود 32 کرک خودش رو که مردم ازش مجانی استفاده میکردند بعد از دو یا سه ماه شناخت؟؟؟
عجیبه نه؟؟؟>؟
بر میگرده به هوشه مصنوعیش. اگه تونستین یه کیجن روی کاسپر امتحان کنین هر چی گفتین درست
ولی خدا داده برکت سریال و پسورد نود 32
بعضی ها هم فقط بخاطر اسون به دست اومدن سریالش ازش استفاده میکنن ولی کی های کاسپر تا مدتی فعالا بعد...
حالا مگه میشه براش سریال پیدا کرد؟
از دیگر امکانات کاسپر میشه به دو دیوار آتش قدرتمند و شخصی
اشاره کرد.
به طور اتوماتیک نرم افزار ها رو پیکر بندی میکنه که یکی از دلایل سنگین بودنشه که نود 32 اصلا نداره.
ورژن 2010 رو میشه رویه کامپیوتری که هر گونه ویروسی داره نصب کنیم ولی نود 32 کافیه ویروس نیوفلدر رویه سیستم باشه اونوقت میخوا گریه کنه مگه میتونه نصب بشه!
یکی از قابلیت هایه دیگه کاسپر اینه که میشه باهاش دیسک نجات ساخت.
ولی نود 32 هنوز اونقدر پیشرفته نشدهدیسک نجات هاش به درد ابیاری گیاهان دریایی میخوره نه کامپیوتری که ویروس داره
کیبور مجازی کاسپر خیلی ها نمیدونن برایه چیه
امکان داره مثلا رویه کامپیوتره شما یه کی لاگر وجود داشته باشه که میتونه تمام پسورد هایی رو که در اینترنت به کار یبرید بدزده و هنوز هم به سیگناتور انتی ویروس اضافه نشده
ولی با این کیبورد میشه از دزدی اینترنتی جلوگیری کرد
من یه باز با اینکه نود 32 رویه سیستم نصب بود انتی ویروس تقلبی پالادین وارد کامپیوترم شد اپدیت هم بود
ولی ککش هم نمیگزید. چون هوشه مصنوعیش اینقدر جالبه که نمیتونه از رویه عملکرد یه فایل بفهمه که فایل چی هست و بلوکش کنه
و هزاران دلیل برای برتری کاسپر وجود داره
مثله: آنتی اسپم با قابلیت چک کردم Microsoft Outlook, Microsoft Outlook Express, The Bat!, Thunderbird
چارت های گرافیکی برای نمایش توضیحات..
و ......
اگه کسی میخواد میتونم مثال هایه ساده بالا رو تخصصی و با ذکر مثال بگم
اینطوری گفتم تا همه بهمن.