به نظر منم اینا امودن بگم ما هم تکنولوژیمون بالاست ولی خیلی مسخره است
به نظر منم اینا امودن بگم ما هم تکنولوژیمون بالاست ولی خیلی مسخره است
مثل بقیه سریال های ایرانی
مضمومنش اینه که اینترنت عامل فساده و هرکی نشست پای کامپیوتر و اینترنت عامل ترویج فساده
هر کی هم بلوتوث فرستاد داره عکس مستحجن میفرسته
دیگه تابلو شده این بازیا !!
آره.من هم دیدم و کلی خندیدم.
ولی به نظر من با اینکه خیلی مشکلات و غلو های زیادی داشتن توی این فیلم.ولی با این سیستم های جدیدی که خریدن مثل imac و..
فیلم باحال شده.
دیشب که اون مرده از توی اینترنت فیلم بخیه کردن رو داشت می دید.منشدم.
بابا چه سرعت اینترتنی داشت.![]()
خالی بندی توش زیاد داره.ولی من خوشم اومد.
ولی زیادی هم شما منفی نگاه نکنید به این سریال که می خوان بگن جو اینترنت مبتذل هست.
چون همین یه تیکه که میشه از گوگل سرچ کرد که چطوری جراحی کنیم و گلوله رو در بیاریم خودش + هست.![]()
حالا نکته جالبش اینجاست سرگرد عکس مستهجن میبینه هیچ تذکری نمیده ولی همین که میفهمه زن رفیقشه تازه یادش میفته پلیسه![]()
ایول
جالب تر اینه که گوشی دوستش که بلوتوثه توشه توی جیبش گذاشته و...![]()
بد نيست اين پليس ها را كه ما تو همه فيلمهايمون گيج و احمق نشون ميديم ميبينيد اين سريال ris را با اينكه مثلا سيستم هاي ماهره اي و رايانه كه نشون ميدن واقعا وجود نداره ولي درست ميكنن و قدرت پليس را هميشه القا ميكنن ولي ما چي هميشه اين پليس ها رو چطور نشون ميديم
واقعا سریال مزخرفیه ،دو تا کامپیوتز گذاشتن بگن ما خیلی پیشرفتع ایم اما ما که ای تجهیزات رو تا حالا ندیدیم .کارگردان های ایرانی فیم پلیسی نسازن سنگینترن (به جز مهدی فخیم زاده)
با این که چند سال و اندی از ساخته شدن خواب و بیدار می گزره هنوزم نمی تونن سریال رو دستش بسازن تو ژانر پلیسی ، اکشن .
بیچاره هوش سیاه که بخشش مصادف شده با تکرار خواب و بیدار ، ناخوداگاه یه مقایسه بین این دو تا سریال بووجود میاد که برنده ش هم فک کنم مشخص باشه .تیم بازیگری خواب و بیدار حرف نداره البته از لادن طباطبایی شوما فاکتور بگیرید ..!
![]()
ولی اون قسمت درگیری و تیراندازی و دراگونوف اینا بد در نیومده بود ، خوشم اومد !![]()
کارگردان تو این قسمت یا داشته به اولتیماتوم بورن فک می کرده یا شوتر !دیشب که اون مرده از توی اینترنت فیلم بخیه کردن رو داشت می دید.منشدم.
جان خودم جدی میگم ..!
![]()
حالا نکته جالبش اینجاست سرگرد عکس مستهجن میبینه هیچ تذکری نمیده ولی همین که میفهمه زن رفیقشه تازه یادش میفته پلیسه![]()
![]()
من نمیدونم چرا همه همش انتقاد میکنند ؟
یعنی این فیلم نمیتونه حتی یک نکته مثبت داشته باشه ؟
البته نظر من هم اینه که رو دست ((خواب و بیدار)) نیومده
ما انتقاد هامون سازنده است آخه
اگه همین منتقد های فیلم نباشن که هنر هفتم .پـــــــــــــــــــــــ ــر.
راستی امیدوارم این آقای مسعود آب پرور.به قسمت های بعدی سریال، آب زیادی نبسته باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)