تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: آیا نود32 و اسمارت امنیت مناسبی دارند؟!

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما فقط اویرا رو قبول دارین؟؟؟
    ما هم یکی از اقواممون میگه فقط اویرا
    نمیدونم ازش چی دیده
    ولی من به اندازه یه دوزاری هم قبولش ندارم
    البته نظره منه.

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

سلام
    واقعا متاسفم که در فرومی به این اعتبار بحثهای بچه گانه و غیر علمی میشه
    من که یه دلیل علمی برای تایید و یا رد یه آنتی ویروس از دوستان ندیدم
    خیلی ها هم انگار کاسپر یا نود پسرخاله شونه که اینقدر محکم دارن دفاع میکنن
    امیدوارم این تاپیک بزودی بسته بشه
    aqoa کجایی؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    aqoa کجایی؟؟؟؟
    من دلیل اوردم
    نه کاسپر که تویه روسیه هست پسر خالمه
    نه نود 32 از اسلوواکی و چک
    و نه اویرا از المان
    و نه کوئیک هل از هند و نه نورتون و مکافی از امریکا
    در کل همه اقوام ایرانی هستیم
    اینم دلیل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض hi

به نظر من آنتی ویروسه بد وجود نداره.. همه غولن.. و صحبت سر اینه که کی بهترینه..!

من خودم علاقه خاصی به زوم آلارم و کسپر دارم... نود هم عالیه... اما خوب بهتر ُ عالی ترین داریم..!

6. 2 کاربر از mmiladd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال آنتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    دهات

پيش فرض

من دلیل اوردم
    نه کاسپر که تویه روسیه هست پسر خالمه
    نه نود 32 از اسلوواکی و چک
    و نه اویرا از المان
    و نه کوئیک هل از هند و نه نورتون و مکافی از امریکا
    در کل همه اقوام ایرانی هستیم
    اینم دلیل:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بازم سلام
    اولا منظور من این است کسی که در یک مباحثه شرکت میکند بدون علاقه شخصی و با توجه به منطق صحبت کند ومهمتر از این چند درصد احتمال دهد که خودش اشتباه میکند
    ثانیا این مطلبی که شما توی این پست فرمودید مثل همین تبلیغ های برنامه های دیگه است که اگر روی هر سایت نرم افزاری بروید مشاهده میکنید
    ثالثا همشه ویروسها از آنتی ویوسها جلوترند
    و در آخر عرض کنم دوستان یه جوری میفرمایند که هرکس از نود استفاده میکنه اطلاعاتی نداره ولی من به شخصه (به کسی پیشنهاد نمیکنم ) نود استفاده میکنم و تا حالا که هیچ مشکلی نداشته ام
    موفق باشید

8. 2 کاربر از آنتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بازم سلام
    اولا منظور من این است کسی که در یک مباحثه شرکت میکند بدون علاقه شخصی و با توجه به منطق صحبت کند ومهمتر از این چند درصد احتمال دهد که خودش اشتباه میکند
    ثانیا این مطلبی که شما توی این پست فرمودید مثل همین تبلیغ های برنامه های دیگه است که اگر روی هر سایت نرم افزاری بروید مشاهده میکنید
    و در آخر عرض کنم دوستان یه جوری میفرمایند که هرکس از نود استفاده میکنه اطلاعاتی نداره ولی من به شخصه (به کسی پیشنهاد نمیکنم ) نود استفاده میکنم و تا حالا که هیچ مشکلی نداشته ام
    موفق باشید
    صحیحه همیشه ویروس ها از انتی ویروس ها جلو ترن
    پس سازندگان انتی ویروس چیکار کردن؟؟؟
    بیکار نشستن ؟؟

نه سیگناتور میدونی چیه؟
    اونو در نظر گرفتن

10. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    aqoa کجایی؟؟؟؟

بازم سلام
    موفق باشید

دوست خوبم یکی از دلالیلی که من بجای اینکه بیام برنامه ای رو از خودم نقد کنم و یه عده بخوان رد کنند و اون رو سلیقه ای بدونند و با سو نیت بجاش سعی کردم مشکلات ایجاد شده کاربران نود32 اخیر رو نشون بدم.

شخصا فکر میکنم این روش از بهترین روش هاست برای نقد و بررسی. دلیلش رو عرض میکنم. اگه کسی اینجا پست علمی بده مثل دوست خوبم worldship شما بدون دقت اون رو بی اعتبار میشمرید و با بی حرمتی برخورد میکنید. که انجام هم دادید.

پست های اصلی این تاپیک از طرف خود کاربران ایست هست. نه یک مطلب به هرحال علمی که ساخته ذهن و فکر شخصی کسی باشه.

وقتی شما این مطلب به این وضوح رو نادیده میگیرید چطوری درخواست مطلب علمی کردید. مطمئنا جواب نمیده.

اما باز من یک مطلب اینجا میذارم هرچند که بهتره بجاش شما چندتا لینک باز کنید از پست اول تا این رو مطالعه کنید.

شرکت ایست به هر حال جز یکی از شرکت های امنیتی هست و محصولاتی که میسازه برای تامین امنیت به کار گرفته میشه. یکی از مهمترین بخش های یک شرکت امنیتی
    قدرت طراحی نرم افزار و ساپورت محصول هست. یعنی وقتی از شرکت یک محصول خارج میشه سورس برنامه به اضافه ساپورتی که ازش میشه به عنوان اعتبار اون شرکت عمل میکنه.

یک نگاهی به شرکت پر افتخار سیمانتک میکنم. محصولی داره به عنوان نورتون اینترنت سکوریتی این نرم افزار که برای تامین امنیت کاربران منزل هست ارائه شده. سورس این برنامه کرکی براش ساخته نشده و عمل نمیکنه این نشون دهنده طراحی بسیار قوی این نرم افزار هست. به هیچ عنوان لایسنسی ازش که اینولید باشه گیر نمیاد فقط کرکر ها تونستن تریال ریستر براش پیدا کنند.

یک همچین نرم افزار قدرتمندی که ساخته میشه با این اوصاف نشان دهنده امنیت و اعتبار دهنده شرکت هست.

نگاهی به شرکت ایست میکنیم.

*در هرگوشه و کنار اینترنت سریال های قانونی برای ریجیستر کردنش پیدا میشه. یک خردسال با ایجاد وبلاگ میتونه برای یک شرکت امنیتی درد سر ایجاد کنه و با کپی کردن لایسنس های قانونی داخلش اعتبار شرکت رو زیر سوال ببره.

*سورس خود برنامه به راحتی کرک میشه. شرکت های ایرانی پرند به طور مثال این محصول رو با کرک ارائه میکنند.

* یک شخص تحت عنوان سردبیر یک سایت ایرانی ( سافتگذر رو عرض میکنم) میاد و دست تنها یک سرور اپدیت ایجاد میکنه که یک نرم افزار امنیتی که شرکت باید از اون کسب درامد بکنه کاملا رایگان میکنه. و دیگران هم از ایشون تقلید میکنندو....

یک نکته: مهمترین محصول یک شرکت امنیتی نسخه اداری هست که من فقط نسخه خانگی سیمانتک رو عرض کردم.

نسخه اداری ایست که همون نسخه Business Edition هست.که دقیقا همون بلاها سرش قابل اجرا هست. یعنی نسخه اداری ایست به راحتی از یک سایت دست ساز به روز رسانی میشه وتبدیل به محصول 100 درصد رایگان میشه.

یک سوال پیش میاد ؟:

آیا یک محصولی که نمی تونه امنیت خودش رو حفظ کنه و به روز حرکت کنه آیا میتونه اعتبار داشته باشه یا خیر.

در انتها : هرگونه بحثی چه علمی چه غیر علمی اگه صحیح باشه باید نتایج خودش رو بشه پیدا کرد. که عجیب اون نتایج در پست اول این تاپیک مستند آمده است.

.
    Last edited by Dr Hannibal; 13-04-2010 at 22:46.

12. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست خوبم یکی از دلالیلی که من بجای اینکه بیام برنامه ای رو از خودم نقد کنم و یه عده بخوان رد کنند و اون رو سلیقه ای بدونند و با سو نیت بجاش سعی کردم مشکلات ایجاد شده کاربران نود32 اخیر رو نشون بدم.

شخصا فکر میکنم این روش از بهترین روش هاست برای نقد و بررسی. دلیلش رو عرض میکنم. اگه کسی اینجا پست علمی بده مثل دوست خوبم worldship شما بدون دقت اون رو بی اعتبار میشمرید و با بی حرمتی برخورد میکنید. که انجام هم دادید.

پست های اصلی این تاپیک از طرف خود کاربران ایست هست. نه یک مطلب به هرحال علمی که ساخته ذهن و فکر شخصی کسی باشه.

وقتی شما این مطلب به این وضوح رو نادیده میگیرید چطوری درخواست مطلب علمی کردید. مطمئنا جواب نمیده.

اما باز من یک مطلب اینجا میذارم هرچند که بهتره بجاش شما چندتا لینک باز کنید از پست اول تا این رو مطالعه کنید.

شرکت ایست به هر حال جز یکی از شرکت های امنیتی هست و محصولاتی که میسازه برای تامین امنیت به کار گرفته میشه. یکی از مهمترین بخش های یک شرکت امنیتی
    قدرت طراحی نرم افزار و ساپورت محصول هست. یعنی وقتی از شرکت یک محصول خارج میشه سورس برنامه به اضافه ساپورتی که ازش میشه به عنوان اعتبار اون شرکت عمل میکنه.

یک نگاهی به شرکت پر افتخار سیمانتک میکنم. محصولی داره به عنوان نورتون اینترنت سکوریتی این نرم افزار که برای تامین امنیت کاربران منزل هست ارائه شده. سورس این برنامه کرکی براش ساخته نشده و عمل نمیکنه این نشون دهنده طراحی بسیار قوی این نرم افزار هست. به هیچ عنوان لایسنسی ازش که اینولید باشه گیر نمیاد فقط کرکر ها تونستن تریال ریستر براش پیدا کنند.

یک همچین نرم افزار قدرتمندی که ساخته میشه با این اوصاف نشان دهنده امنیت و اعتبار دهنده شرکت هست.

*در هرگوشه و کنار اینترنت سریال های قانونی برای ریجیستر کردنش پیدا میشه. یک خردسال با ایجاد وبلاگ میتونه برای یک شرکت امنیتی درد سر ایجاد کنه و با کپی کردن لایسنس های قانونی داخلش اعتبار شرکت رو زیر سوال ببره.

*سورس خود برنامه به راحتی کرک میشه. شرکت های ایرانی پرند به طور مثال این محصول رو با کرک ارائه میکنند.

* یک شخص تحت عنوان سردبیر یک سایت ایرانی ( سافتگذر رو عرض میکنم) میاد و دست تنها یک سرور اپدیت ایجاد میکنه که یک نرم افزار امنیتی که شرکت باید از اون کسب درامد بکنه کاملا رایگان میکنه. و دیگران هم از ایشون تقلید میکنندو....

یک نکته: مهمترین محصول یک شرکت امنیتی نسخه اداری هست که من فقط نسخه خانگی سیمانتک رو عرض کردم.

نسخه اداری ایست که همون نسخه Business Edition هست.که دقیقا همون بلاها سرش قابل اجرا هست. یعنی نسخه اداری ایست به راحتی از یک سایت دست ساز به روز رسانی میشه وتبدیل به محصول 100 درصد رایگان میشه.

یک سوال پیش میاد ؟:

آیا یک محصولی که نمی تونه امنیت خودش رو حفظ کنه و به روز حرکت کنه آیا میتونه اعتبار داشته باشه یا خیر.

در انتها : هرگونه بحثی چه علمی چه غیر علمی اگه صحیح باشه باید نتایج خودش رو بشه پیدا کرد. که عجیب اون نتایج در پست اول این تاپیک مستند آمده است.

.
    با تشکر از توضیحات شما

به نظر من فرمایشات شما در خصوص اینکه چون به راحتی ESET سریالهایش تو اینترنت پیدا میشه پس نمی تواند امنیت ما را حفظ کنه ، در مورد نرم افزارهائی مثل kaspersky هم صادق است و نمی تونه استدلال صحیحی باشه.

با سپاس

14. این کاربر از reza.mansori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

با تشکر از توضیحات شما

به نظر من فرمایشات شما در خصوص اینکه چون به راحتی ESET سریالهایش تو اینترنت پیدا میشه پس نمی تواند امنیت ما را حفظ کنه ، در مورد نرم افزارهائی مثل kaspersky هم صادق است و نمی تونه استدلال صحیحی باشه.

با سپاس

1_ این فقط یک بخش از مطالب بالا بود. کرک + سرور اپدیت رایگان حتی محصولا اداری را نادیده گرفتید.من نمی دونم کسایی که اینجا می خوان پست بدن انقدر حول حولکی پست میدن.

2_کلا تو این تاپیک من حرفی از کسپرسکی نزدم باید در مورد اون جداگانه بحث کرد و در مطلب بالا سیمانتک رو در نظر گرفتم.

.

ممنون
    Last edited by Dr Hannibal; 14-04-2010 at 13:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza.mansori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1_ این فقط یک بخش از مطالب بالا بود. کرک + سرور اپدیت رایگان حتی محصولا اداری را نادیده گرفتید.من نمی دونم کسایی که اینجا می خوان پست بدن انقدر حول حولکی پست میدن.

2_کلا تو این تاپیک من حرفی از کسپرسکی نزدم باید در مورد اون جداگانه بحث کرد و در مطلب بالا سیمانتک رو در نظر گرفتم.

ممنون
    دوست عزیز،

بحث هولهولکی پست دادن نیست! من فقط بحثم این است که استدلال شما در مورد ضعف ESET بدلیل وجود سریال و یا سرور رایگان نمیتونه صحیح باشه. حتی همانطور که حتما میدانید برای نسخه آزمایشی Norton هم کرک هست! و حتی برای کاسپرسکی که هیچ کدام از این موارد نمیتونه دلیلی برای ضعف آنها باشه.

نکته اصلی اینجاست که اکثر کمپانیهای ضد ویروس، درآمد اصلی آنها از محل فروش نسخه های شرکتی است و نه خانگی. به همین دلیل حساسیت زیادی روی آن ندارند. به همین دلیل هست که امروزه شما نسخه های مجانی زیادی در بازار میبینید که خیلی هم خوب کار میکنند مثل avast.

به همین دلیل من با استدلال شما کاملا مخالفم

17. این کاربر از reza.mansori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •