پس تاچ پرو 2 میره کنار.
میمونه اون 3تا.
اینجور پس سرعت اچ دی 2 بالا تر از اون 2تاست؟
البته خودم بیشتر نظرم رو ان 900 هست.ولی از لحاظ سیستم عاملش شک دارم که کم بیاره تو آینده.تو سایت ماامو سر زدم برنامه داشت ولی خوب فکر نکنم زیاد بود.
پس تاچ پرو 2 میره کنار.
میمونه اون 3تا.
اینجور پس سرعت اچ دی 2 بالا تر از اون 2تاست؟
البته خودم بیشتر نظرم رو ان 900 هست.ولی از لحاظ سیستم عاملش شک دارم که کم بیاره تو آینده.تو سایت ماامو سر زدم برنامه داشت ولی خوب فکر نکنم زیاد بود.
البته اینم در نظر داشته باشید که نوکیا و اینتل با هم بر سر تولید سیسستم عامل اوپن سورس که هم برای موبایل هم نت بوک پلیرهای خودرو و کلا سیستم هایی که از تکنولوژی ARM استفاده می کنن به توافق رسیدن.نوکیا Maemo را میزاره وسط اینتل هم Moblin. اول آوریا هم نسخه آزمایشی این سیستم عامل که اسمش MeeGo هست دادن بیرون که اتفاقا برای گوشی N900 هم موجوده فقط فعلا خبری از GUI نیستش.تازه سی پی یو N900 را تا 1.1GHz هم اورکلاک کردن ولی شاید مشکل فایر داشته باشه ولی روی 700 تا 800GHz بدون مشکل کار می کنه که اینم مزیت N900 حساب میشه.ولی بازم مایلستون!واقعا یه چیز دیگست.
اینم سایت MeeGo :
خبر انتشار اولین ورژن MeeGo:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اورکلاک سی پی یو N900:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by godaze; 07-04-2010 at 17:24.
بهتر از میلستون گیرت نمیاد / تنها گوشی هست که هم صفحه کلید qwerty داره و هم مالتی تاچه
برو حالشو ببر .
من که همین چند روزه میخرمش .610 سراغ گرفتن / تازه تخفیفم میخوام بگیرم
مواظب باش یه چیزی نخری که بعدش پشیمون نشی /
bye![]()
610؟؟؟؟؟
از کجا؟
بگو تا منم بیام بخرم.من که چنجا گرفتم سراغ نداشتن تو شیراز.
سلام
تو تايپيك موتورولا بچه ها گفتن
اما تو تهران هست نه شهرستان /
گوشي شاپ هم 660 كرده قيمتشو!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)