دمای cpu هنوز بالاست در حالتی که فن درست کار کنه باید دما از 75 درجه بیشتر نشه در کار عادی در ویندوز هم نباید بیشتر از 60 درجه باشه ، مارک و مدل مادربرد و همچنین ورژن بایوستو بزار بهتر بتونیم کمکت کنیم
دمای cpu هنوز بالاست در حالتی که فن درست کار کنه باید دما از 75 درجه بیشتر نشه در کار عادی در ویندوز هم نباید بیشتر از 60 درجه باشه ، مارک و مدل مادربرد و همچنین ورژن بایوستو بزار بهتر بتونیم کمکت کنیم
کاری که شما گفتی رو انجام دادم و دمای cpu بعد از 2 ساعت توی setup سیستم 73-75 نشون میدهمشکل خاموش شدن سیستم عموما از داغ شدن قطعات اتفاق می افته شما اول برو داخل setup داخل گزینه hardware monitor اونجا دمای cpu رو نشون میده ببین چنده و یک نیم ساعت بزار تو همون حال بمونه بهتره بغل کیست بسته باشه
دوم در هنگام کار کردن سیستم مثلا بعد یه ساعت به سینک cpu و سینک چیپ و همچنین به پشت چیپ گرافیکت دست بزن ببین دمای چقدره نباید دستو بسوزونه
main:foxconn A690GM2MA-8KRS2H
bios:697F1P44
بعد از این یک version دیگه اومده که هر کاری کردم نتونستم بایوس رو upgrade کنم!!
احتمال زياد فن درست روي پردازنده قرار نگرفته . شما كمي خمير سيليكون بزن دوباره فن رو ببنند
دما از چند شروع شد که به 73-75 رسید ؟؟؟ اگه بازام تو همون سیتاپ می موند دما بالاتر می رفت یا همین قدر می موند ؟ به چیپ سایر قطعاتت دست زدی داغ نبودن ؟
سلام
منم این مشکلو دقیقا داشتم. این کار رو نمی دونم امتحان کردید یا نه اما من میگم:
خمیر سیلیکون بین فن و سی پی یو رو عوض کنید.
تمام مشکل من حل شد با اینکه کمتر از یک ماه بود که عوض کرده بودم.
شاد باشید.
![]()
موافقم
به این نکته توجه کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)