بچه ها اينجا چه خبره
بچه ها اينجا چه خبره
دوستان من دقیقا همین مشکل را دارم برای همین تایپیک جدید نزدم لطفا همین جا جواب دهید
تمام کار هایی را که گفتین هم انجام دادم ولی نمیشه
من از مودم به هاب وصل کردم و از هاب به کامپیوتر ها و با یک کامپیوتر وصل میشم و اتصال را مشترک می کنم و بعد ip می دهم من ip سرور را دیفالت گت وی دستگاه دیگر و سرور می دهم ولی باز هم دستگاه دیگر اینترنت ندارد
در شبکه هست ولی اینترنت ندارد
یعنی وقتی اکسپلورر را باز می کنم (مثلا سایت یا هو)ip سایت را در زیر اکسپلورر می زند و finding سایت را هم می زند ولی دیگه پر نمی کند و صفحه نمی دهد؟
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
یا حق
با سلام
برای سهولت در تنظیم IPها و اطمینان از صحیح بودن اتصالات شبکه داخلی به صورت دستی IPها را وارد کنید. و قبل از هر گونه اقدامی Firewall ( های ) مربوط به خود سیستم عامل و یا نرم افزارهای امنیتی نصب شده بر روی سیستم را غیر فعال کنید.
با توجه به تنظیمات زیر کارت های شبکه سیستم ها را IP تنظیم کنید.
تنظیمات IP برای سرور ( سیستم سرویس دهنده ) :
IP address : ------192.168.0.1
Subnet Mask :--- 255.255.255.0
Default Getway :---------------- Non
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Prefrred DNS server :--------- 192.9.9.3
Alternate DNS server : ----------------Non
برای دیدن تصویر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنید
تنظیمات IP برای کلاینت 1 ( سیستم کاربر اول ) :
IP address : ------192.168.0.2
Default Getway : ------192.168.0.1
Alternate DNS server :---------------- Non
تنظیمات IP برای کلاینت X ( سیستم کاربر دوم ، سوم یا . . . )
IP address : ------192.168.0.X
Default Getway : ------192.168.0.1
Alternate DNS server :---------------- Non
نکـتـه : برای اتصال سیستم های بعدی به شبکه به جای X به ترتیب از اعداد 3 ، 4 و ... استفاده کنید.
Last edited by FX64 Dual Core; 03-01-2007 at 21:18. دليل: اشتباه تایپی
سلام (من تازه واردم)
من شنیده بودم میشه با خط تلفن به کامپیوتری که اینترنت ADSL داره وصل بشی و از اینترنت اون استفاده کنی اما باید یه سری تنظیمات توی کانکشنها انجام بدی من خیلی باهاش ور رفتم فقط با remote desktop میشه .آیا کسی در این باره چیزی شنیده و یا بلده ؟
دوست عزيز شما كه توضيح دادي اما من اين كارو كردم ولي به محض اينكه كامپيوتر اول خاموش ميشه روتر هم از كار مي افته و اينترنت بقيه دستگاه هم از كار مي افته در ضمن من مي خواستم بدونم استفاده از كارت هاي وايرلس به جاي سيم كشي به صرفه است يا نه اگه هست يه توضيح بده .
ممنون
سلام
من هم با اشتراك اينترنت adsl در شبكه مشكل داشتم ولي با دادن اين آي پي ها مشكلم حل شد
خيلي ممنون
میشه اینکار رو انجام داد ولی به هیچ وجه با Remote Desktop نمیشه برای اینکه از خصوصیات این سرویس هستش که نمیتونه Internet Connection رو Share کنه شما اگه نیازی به این کار دارید باید از سرویس NAT و Remote Access و Deman Dial با هم استفاده کنید.
Last edited by secure; 03-02-2007 at 09:35.
روتر دستگاهی هستش که وظیفش انتقال پاکت ها بین دو نتورک مجزا هست که به دو قسمت روتر های سحت افزاری و نرم افزاری تقسیم میشه روتر های سخت افزاری نظیر سیسکو و نرم افزاری نظیرروتر های موجود بر روی سیستم عامل های سرور
شبکه شما یک نتورک هست و اینترنت هم یک شبکه دیگه بنا بر این یه جوری بایدبا یکدوم روش هایی که ذکر شده عمل route کردن pocket ها رو به سمت اینترنت و بلعکس انجام بدید
در ضمن از مودم های router دار زمانی میتونید استفاده کنید که نمی خواید هیچ سروری در شبکه برای Internet Connection Sharing استفاده کنه.
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونید مراجعه کنید
Last edited by secure; 03-02-2007 at 09:34.
سلام مدیر محترم تایپیک و دوستان
من در محل کار، کامپیوترم به شبکه وصل است. قبلا اینترنت adsl شبکه بدون محدودیت باز بود و همکاران استفاده میکردند. چند روزی است که این اتصال قطع است. احتمالا مدیر سایت محدودیت ایجاد کرده ولی چیزی نمیگوید. آیا احتمال دارد نرم افزار --- این کار را بکند یا یک نرم افزار دیگر؟
من زیاد از شبکه سر در نمی آورم و خواهش دارم دوستان اطلاعات مفیدی در اینمورد بدهند. فقط می خواهم به اینترنت دسترسی داشته باشم. حالا قاچاقی یا قانونی!
از همه تان متشکرم. فقط اورژانسی یه
Last edited by parlaq; 04-07-2009 at 18:53.
مدتیه گذشته ولی فکر می کنم لازمه که بگم:
من یه مشکلی دارم
من همه IP ها رو وارد کردم. الان همه چیز درسته. فایل های هر دوتا کامپیوتر رو، رو هم دیگه می بینم. جالب اینه که روی لپ تاب هم میگه که یه اینترنت connect شدم ولی سایتی باز نمیشه. تو این آدرس زیر چند تا دستکاری کردم می خوام بدونم درستش چیه؟
advance> internet concetion sharing> setting> service
اینجا Name یا IP address چی باید باشه؟ همه تیک باید داشته باشن؟
به جز این، ایراد میتونه از چیز دیگه ای هم باشه؟ همه چیزو چک کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)