ممنون از جوابتون دوست عزیز.
برای دوره ماکروسافت و لینوکس کجا رو پیشنهاد می دین؟
ممنون از جوابتون دوست عزیز.
برای دوره ماکروسافت و لینوکس کجا رو پیشنهاد می دین؟
سلام.
پس نظرتون چیه ؟
با سلام
من تصمیم دارم در طی چند روز اینده برای یادگیری شبکه به یکی از موسسات تهران مراجعه کنم . البته هنوز از موسسات خوب و اینکه کدومشون به صورت مجهزتر اموزش میدن و عملی تر اطلاعی ندارم و از دوستان تقاضا دارم در مورد این موضوع من رو راهنمایی کنند.
اینکه کدوم موسسه معتبر تر و اساتید بهتر و لابراتوار مجهزتری داره و عملی تر درس میده ؟
در مورد مجتمع فنی تهران اطلاعاتی دارم و اسم عصر شبکه و کهکشان و رمیس رو هم از دوستان شنیدم
هدف من اینه که برم شبکه رو یا بگیرم و اینکه از چه کلاسی شروع کنم و چه مدرکی رو شروع کنم اطلاعی ندارم
یکی از دوستان گفت برم نتوورک پلاس و مبحث مایکروسافت رو یاد بگیرم
من در شهری هستم که هدفم اینه که شبکه رو طوری یاد بگیرم که در شرکتهای صنعتی برام بازار کار باشه و به مرور بتونم کار خودم رو گسترش بدم در واقع هدف اول من اینه که از این شبکه برای استخدام در شرکتی استفاده کنم و بعدها گسترش شبکه و ...
حالا دوستان در کل چه مدرکی رو به من پیشنهاد میدن و چه موسسه ای رو
خلاصه مطلب اینکه من باید تا چه حدی برسم تا بتونم در یه شرکت استخدام بشم و برای مدارج بالاتر باید تا چه حدی اموزش دید؟
کلا دوره مایکروسافت بهتر هست یا سیسکو ؟
ضمن اینکه من در خونه یه سری مقالات و جزوه دارم و به مرور اونها رو مطالعه میکنم و یه برنامه اموزشی هم دارم که ویندوز سرور 2003 رو اموزش میده
امیدوارم دوستان من رو کمک کنند و به یه نتیجه گیری مناسب برسیم
با تشکر
سوالات شما بارها و بارها تو اين فروم پرسيده شده و اگه يه سرچ بزنين حتما جوابتون رو خواهيد گرفت.
---------- Post added at 03:50 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
براي لينوكس موسسه فناوران آنيسا (اواين نماينده رسمي موسسه LPI كانادا در ايران و برگزار كننده رسمي امتحانات LPIC در ايران) گزينه خوبيه.
براي مايكروسافت كهكشان رو پيشنهاد مي كنم.
با سلام
مرکز آموزشهای پیشرفته رمیس که واحد آموزش خود رمیس هست با ثبت نام در یکی از کلاسهاش این امکان رو به دانشجوهاش میده که به صورت نامحدود در تایمهای آزاد از تجهیزاتش استفاده کنید. جهت اطلاع کل آموزشگاههای تهران یکجا به اندازه رمیس تجهیزات ندارند. 35 تا دستگاه سیسکو سر کلاس دارند به اضافه سرورهای اچ پی و .....
من چند ماه پيش CCNA رو اونجا گذروندم. ولي 35 تا دستگاه سيسكو نديدم و تنها يه Blade Server اچ پي ديدم.
اينكه کل آموزشگاههای تهران یکجا به اندازه رمیس تجهیزات ندارند شوخي بود فكر ميكنم!! آموزشگاه هايي مثل كاريار ارقام هم هستن كه در همين حد يا حتي بيشتر روتر و سوييچ سيسكو دارن.
سلام
به نظر من كاريار ارقام هم تو سيسكو و هم تو لينوكس از همه بهتره من دوه ccna و RHCE رو اونجا گذروندم. خيلي راشي بودم در مقايسه با بقيه. هم استاداش عالي بودن هم لابراتوارش نسبت به بقيه خوب بود تو سايتشم ويژگي هاي لابراتوارشو نوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هيچ كدوم از موسسه هاي ديگه آمار لابراتوارشونو ننوشتن من قبلا يكي ديگه يه موسسه ديگه مي رفتم كه بيشتر كارش ماكروسافت بود (هالا درست نيست اينجا اسمشو بگم) ولي اصلا برا لينوكس يا سيسكو مناسب نبود
دوستان سلام
مرکز آموزش شرکت رمیس توی حرفه ای ها به عنوان بهترین آموزشگاه برای سیسکو معرفی می شه. همه استادهاش توی خود پروژه های رمیس فعال هستند. به اندازه کل آموزشگاههای تهران تجهیزات دارند و به راحتی در اختیار می گذارند. حتی خودشون هم دانشجو های خوب رو جذب می کنند و حتی با شرکت هواوی برای کاریابی همکاری می کنند. چون کار اصلی رمیس آموزش نیست و پروژه های بزرگ دارند.هم آدرس سایتشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مجله عصر شبكه هيچ ارتباطي با موسسه عصر شبكه نداره و مربوط به مجله شبكه است.
من دوره هاي CCNP SWITCH & CCNP ROUTE رو در مركز آموزش كاريار ارقام گذروندم كه خيلي راضي بودم. هم استاداش حرفه اي بودن هم لابراتوارش مجهز بود. ميشه گفت سيسكو كارن .پيشنهاد مي كنم يه سري هم به اونجا بزني. امكاناته لابراتوارشم رو سايتش نوشته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
سلام دوستان
من چند سالی هست تو زمینه شبکه کار میکنم و مدرک دانشگاهیم هم مرتبطه
حالا به سرم زده برم مدارک سیسکو رو هم بگیرم
با توجه به اینکه مطالب آزمون CCNA رو عملی تجربه کردمچیز خیلی جدیدی برام نداره که بخوام براش کلاس برم و پول مفت بدم به این آموزشگاه ها
کسی از بچه ها تا حالا برای آزمون بین المللیش اقدام کرده؟ برای این آزمون باید مقیم کشوری بجز ایران و کوبا باشی در زمان ثبت نام باید آدرس یکی از آشناها در خارج از کشور رو بدی (یکی از دوستان من به همین شیوه امتحان داد و مدرکش رو گرفت ولی متاسفانه الان در دسترسم نیست)
هزینه ثبت نام ازمون رو باید از طریق وچر پرداخت کنی (یه چیزی شبیه تافل) میخوام بدونم چه میشه وچر آزمون رو تهیه کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)