مادربورد Giga P55A-UD3 تا چند سال ميتونه بدون ارتقا جواب بده ؟
با توجه به اينكه USB3 نداره . . .
مادربورد Giga P55A-UD3 تا چند سال ميتونه بدون ارتقا جواب بده ؟
با توجه به اينكه USB3 نداره . . .
USB 3.0 و SATA3 دارهمادربورد Giga P55A-UD3 تا چند سال ميتونه بدون ارتقا جواب بده ؟
با توجه به اينكه USB3 نداره . .
و حالا حالا ها جوابگو هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس اگر يو اس بي 3 داره همون آشه و همون كاسه !
آخه طرف ميگفت اين مشكلي كه پيش اومده به خاطر همين مادربوردهاي جديدي هستند كه يو اس بي 3 دارند و با بعضي نرم افزارها خوب مچ نميشن و به همين خاطر يهو سيستم هنگ ميكنه يا كند ميشه !!!
چرت گفته ؟!!
ميترسم بگيرم و دوباره همينطوري باشه، اگه ايندفعه اينطوري بشه ديگه روم نميشه برم پيش طرف !
چرت در حد المپیک!!!پس اگر يو اس بي 3 داره همون آشه و همون كاسه !
آخه طرف ميگفت اين مشكلي كه پيش اومده به خاطر همين مادربوردهاي جديدي هستند كه يو اس بي 3 دارند و با بعضي نرم افزارها خوب مچ نميشن و به همين خاطر يهو سيستم هنگ ميكنه يا كند ميشه !!!
چرت گفته ؟!!
امکان نداره اینطوری بشه!ميترسم بگيرم و دوباره همينطوري باشه، اگه ايندفعه اينطوري بشه ديگه روم نميشه برم پيش طرف !
اگه هم اینطوری بشه مشکل از مادربرد نیست و ممکنه از رم یا هارد یا سایر قطعات باشه
به فروشنده بگو اگه مشکل داشت برمیگردونم وظیفه فروشنده هستميترسم بگيرم و دوباره همينطوري باشه، اگه ايندفعه اينطوري بشه ديگه روم نميشه برم پيش طرف !
ببخشید دوستان من تو ساری زندگی میکنم و هر چی گشتم نتونستم مادربورد گیگا P55A-UD3 رو پیدا کنم !
میشه لطفاً یه مادربورد دیگه در همون حد و اندازه ها با قابلیت ارتقا در آینده و همینطور ساپورت Core i5 و Core i7 بهم پیشنهاد بدید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)