البته یعنی نقدش برام 3.6 در میاد حالا فکر میکنی 8500 47" بهتره یا این 3D?
البته یعنی نقدش برام 3.6 در میاد حالا فکر میکنی 8500 47" بهتره یا این 3D?
میدونی 8500 200 هرتزه و 9500 400 هرتز
8500 1:9000000کنتراسته و9500 1:10000000
-اگه قيمتي با هم يكي در ميادكه بهتر 3d رو بگيرين مسلما
-در مورد اون اختلاف اعداد زياد مهم نيستند به هيچ وجه با چشم قابل رويت نيست اين اختلاف خودتون رو نگران كم وزياد اين مطلب نكنيد
-ارادت داريم خدمت همشهري هاي گلم![]()
سلام.
با توجه به بودجه ای که دارم میخوام lg 470 رو بگیرم (42 اینچ) فقط مشکل اینه که 50 هرتز هست و نگرانم تصویرش جالب نباشه. لطفا میگید 50 هرتز بودن چقدر تاثیر داره اصلا محسوس هست؟
-خوب مسلما بدون تاثير نيست منتها بايد ببينيد بخاطر اين تاثير چقدر ميخواين هزينه كنيد؟
در اون صورت هست كه ميشه گفت ميارزه يا نه و ايا اين افزايش به اين مقدار اختلاف ميارزه يانه
-من 60 هرتز هم دارم خوب مسلما به بلور در تصوير خواهيم رسيد نه اونقدرها ميشه ناديده گرفت و اينچ و هزينه رو مقدم دونست
-البته نظر شخصي من هست
با سلام خدمت دوست عزيز.در مورد 400 هرتز شنيدم بخاطر اينكه 2 تا تصوير توي 3d پخش ميشه ميگن 400 هرتز يعن2تا 200 هرتز .درسته يا بطوركلي 400 هرتز واقعيه؟حتي 100 هرتز و200هرتز هم بصورت چشمك زدن مضاعف ايجادميشه .درسته يا اطلاعات من كلا اشتباهه؟ ممنون
-حامد جان توي 3d ما نياز به 2تا 60 هرتز داريم كه جمعا ميشه 120 اگه بخوايم ساده صحبت كنيم
-در مورد اعداد وارقام با كرام الكاتبين هست صحتشون
هر چند سايتهاي معتبري هستند كه حتما نظارت ميكنند بر اين اعداد وارقام
سلام رییس
من برای LED 9500 ال جی سینمای خوانواده DZ810 سونی رو میخوام بگیرم
نظر شما چیه؟
در کل میگن سونی صدای قشنگ تره از سامسونگ و ال جی
موافقی؟
با من كه نبودي ؟ من ويك دوست كوچولوبدوني خوشحال تر ميشم
-در مورد سينماي خونگي تقريبا همينطوره صداهايي كه من شنيدم سوني بهتر بوده البته مدلي كه ميخواي گويا 450 توماني قيمتش هست ميتوني سراغ پايونيير HTZ787 هم بري توي همون رنجه قيمت
براي سينماي خونگي اينجا مطرح كن قطعا جواب هاي بهتري خواهي گرفت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام داداش
این کامنت رو دیر خوندم و سونی رو گرفتم
فعلا ازش راضیم
اگر سوالی بود در خدمتیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)