5850 مشکلی نداره! ولی توی مایا کارکرد275 بهتره و سرعت رندر بالاتره
گرچه ممکنه به خاطر نوع سی پی یو که اینتله و غالبا با انویدیا بیشتر مچ میشه هم باشه، گرچه اختلاف چندان زیادی نیست که کسی بخواد کاملا بیخیال 5850 بشه! در گیم هم برتری 5850 معلومه![]()
5850 مشکلی نداره! ولی توی مایا کارکرد275 بهتره و سرعت رندر بالاتره
گرچه ممکنه به خاطر نوع سی پی یو که اینتله و غالبا با انویدیا بیشتر مچ میشه هم باشه، گرچه اختلاف چندان زیادی نیست که کسی بخواد کاملا بیخیال 5850 بشه! در گیم هم برتری 5850 معلومه![]()
مهترین عامل برای رندرینگ سریع CPU و رم هست5850 مشکلی نداره! ولی توی مایا کارکرد275 بهتره و سرعت رندر بالاتره
تفکر کاملا اشتباهی هست!گرچه ممکنه به خاطر نوع سی پی یو که اینتله و غالبا با انویدیا بیشتر مچ میشه هم باشه،
مچ شدن رو چی معنا می کنید؟
بهتون این اطمینان رو میدم که پلتفرم تاثیری تو کارایی کارت گرافیک نداره
با عرض احترام، مخالفم! شما توی اکثر تبلیغات انویدیا هم که ببینید، استفاده از اینتل رو بهتون پیشنهاد میکنن به جای AMD! اینکه این تاثیر خیلی واضحه یا نه به کنار، ولی مطمئنا تاثیر داره
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
بنده هم منکر این قضیه نیستم! اگه پستهای قبلی رو هم مطالعه بفرمایید، من مقایسه برای یک نوع سیستم گفتم که فقط گرافیکش عوض شده، یعنی با CPU و رم یکسان این کار رو انجام دادم!
مطمئنا نمیاد AMD رو تبلیغ کنه که خودش تولید کننده کارتهای ATI و رقیب هستشما توی اکثر تبلیغات انویدیا هم که ببینید، استفاده از اینتل رو بهتون پیشنهاد میکنن به جای AMD!
اگه قدرت پردازنده ها یکسان باشه بهیچ عنوان تاثیر نداره!اینکه این تاثیر خیلی واضحه یا نه به کنار، ولی مطمئنا تاثیر داره
میشه بگید کدوم نرم افزار بود؟بنده هم منکر این قضیه نیستم! اگه پستهای قبلی رو هم مطالعه بفرمایید، من مقایسه برای یک نوع سیستم گفتم که فقط گرافیکش عوض شده، یعنی با CPU و رم یکسان این کار رو انجام دادم!
و چقدر تفاوت زمان داشتند؟
من با مایا The Autodesk Maya2010 کار میکنم و زمان رندر یه برنامه مشخص، برای 275 در حدود 125 و برای 5850 در حدود 140 دقیقه بود
بقیه قطعات هم فرقی نکرده بودن
من با 3D MAX V-ray رندر میگیرم و با 4670 و 9600GT هیچ تفاوت کارایی نداشت و زمانش دقیقا یکی بود (در حد چند ثانیه اختلاف)من با مایا The Autodesk Maya2010 کار میکنم و زمان رندر یه برنامه مشخص، برای 275 در حدود 125 و برای 5850 در حدود 140 دقیقه بود
ولی شاید مایا متفاوت باشه!
من خیلی با 3d کار نکردم، به همین خاطر احتمال میدم که همینطوری که شما میگید باشه و توی مایا متفاوت باشه![]()
تا 20 - 30 تومن مي تونم هزينه كنم.چقدر میتونید هزینه کنید؟
راستي مثله اينكه قيمته سخت افزار رفته بالا !
مادربورد گيگا UD3 قيمتش 168 بود، الان 190 شده...ايا اين قيمت درسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)