ویواز در کل برای خرید بهتره
چون هم جدیده
هم عکاسی و فیلمبرداریش قویه
همچنین کیفیت lcd ویواز چون سونی اریکسون هست بهتره
نه مثل ان97 که تاچ و صفحه چندان خوبی نداره
ویواز در کل برای خرید بهتره
چون هم جدیده
هم عکاسی و فیلمبرداریش قویه
همچنین کیفیت lcd ویواز چون سونی اریکسون هست بهتره
نه مثل ان97 که تاچ و صفحه چندان خوبی نداره
دوست عزیز
من N97 خریدم و کاملا پشیمون هستم
از لحاظ باتری زود خالی میکنه و اصلا نمیشه روش حساب کرد
بدنه اون سروصدا زیاد میکنه
از نرم افزار هم یه ایراداتی داره
من که میخوام بفروشم![]()
فقط اگه کیبورد سخت افزاری برات مهمه به 97 فکر کن...........در غیر این صورت کلا قید این گوشی را بزن..........چون در محدوده قیمت این گوشی (حتی پایین تر) گوشی های سرتر از این وجود داره.........مثله ویواز و امنیا اچ دی...............
بالاخره ویواز بهتره با امنیا یا ان97؟
من هفته پیش روز چهارشنبه بود که بین این سه تا یعنی Vivaz و Omnia HD و N97 با اطمینان 100 در 100 N97 رو انتخاب کردم......درسته که 97 سی پی یوش ضعیفه و کلآ از لحاظ سخت افزاری جلو اون دو تا کم میاره ولی مطمئن باش که اگه اون دوتا رو خریدی همینی هستن که باید باشن.....انتظار ی از خدماتش نداشته باش.....چون سامسونگ و سونی اریکسون وابستگی دارن ولی نوکیا خودش گلیمش رو از آب میکشه بیرون......... نوکیا همه رقمه پشتیبانیش تکمیله......فردا اگه نوکیا یه فنگ جدید مثل N-Gage 3 رو انداخت یا Ovi رو تو ایران ردیف کرد پشیمون میشی.....از ما گفتن بود : دی
به نظر من :
1.omnia hd
2.vivaz
3.n 97
---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------
نوکیام همچین خدمات کار درستی نداره.من فرم ور گوشیمو آپدیت کردم الان موقع پخش موسیقی فقط 30 ثانیه پخش می کنه بعد قطع میشه![]()
درسته نوکیا پشتیبانش قویه
تو بازار هر چی بخواهی براش یافت میشه
با این حال
ویواز اولش پیشنهاد میشه
بعدش امنیا اچ دی
بعدش ان97
بالاخره omnia HD یا vivaz؟
ستیو خوب نیست؟
ساتیو در صورتی خوبه که دوربین براتون اهمیت زیادی داشته باشه در غیر این صورت اومنیا اچ دی میتونه نسبت به ساتیو گزینه ی بهتری باشه.
ولی درکل به نظره من ویواز با توجه به قیمت و امکانات گزینه ی خوبیه
ویواز اختلاف قیمتش با امنیا اچ دی چقدره؟
امکاناتش چه فرقی داره؟
پس دیگه قیدn97رو بزنم؟
Last edited by codhaa; 09-04-2010 at 15:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)