تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: خرید تلوزیون تا سقف 2 میلیون تومان

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

در ضمن اینم یادم رفت بگم حتی اگر Le700 بهترم باشه دقت کنید نزدیک 550 هزار تومن از B690 گرونتر از B7000 هم حدود 200 تومن گرونتره با پول Le700 میشه یه 46 اینچ B690 گرفت که از 40 حداقل خیلی بهتره هرچی هم باشه.

2. 2 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 2.5.8.14.1.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام دوستان.
    بهترین 50 یا 46 اینچی که الان میشه خرید چیه با 2تومان حداکثر.
    و اینکه آیا 3 4 ماه صبر کنم میتونم انتخاب بهتری داشته باشم یا نه؟؟؟
    خودم فعلا 50B650 پلاسما تو ذهنمه.آیا صبر کنم بهتره یا بگیرم؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_amd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

50B650 پلاسما خیلی خوبه از USB هم فیلم پخش میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    داشتم پستهای این تاپیک رو میخوندم چون منم دو ماه پیش یه ال سی دی 37 گرفتم ولی از اول چون ما تمام لوازم خانگیمون رو از یک برند میخریم و به قولی فقط و فقط همونه ( بعضیا میگن تعصب ) واسه انتخاب کارم آسونتر بود

اما همونجوری که گفتم وقتی این پستها رو خوندم دلم به حال این دوستمون که قصد خرید داره سوخت واسه اینجور راهنمایی کردن دوستان و سردرگم کردن کسی که میخواد راهنمایی و مشورت بگیره

دوست عزیز شما عجله نکن شما علاوه بر جوابهای این تاپیک به تاپیکهای دیگه هم حتما سر بزن و کسانی که از برندهای مختلف خرید کردن و نظراتشونو نوشتن حتما بیشتر استفاده کن چون تجربه ی استفاده رو ازش دارن نه اینکه هر کسی بدون تجربه ی عملی یه چیزی بگه

خودتم برو مغازه ها و نمایندگیهای برندهای مختلف و خودت از نزدیک ببین و مقایسه کن 
    از راهنماییت ممنون
    حالا شما خودت چه مدل یا برندی رو پیشنهاد میکنید؟ من تاپیک رو تقریبا خوندم ولی خوب نظرات مختلفه. من بیشتر برای فیلم دیدن میخواهم و اصلا قصد بازی باهاش ندارم.

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

10

از راهنماییت ممنون
    حالا شما خودت چه مدل یا برندی رو پیشنهاد میکنید؟ من تاپیک رو تقریبا خوندم ولی خوب نظرات مختلفه. من بیشتر برای فیلم دیدن میخواهم و اصلا قصد بازی باهاش ندارم.

ما کلا از برند ال جی واسه خونه میگیریم البته تو وسایلی که قوی ظاهر شده

من دو ماه پیش LG 37LH500YR رو گرفتم که راضی هم هستم نسبت به سری 700 بهتر هستش و کنتراستش 150.000 و تروموشن 200 هرتز رو داره 

اما میگم من برندم مشخص بود و دچار انتخاب مارک نبودم و وقت و تحقیقمو گذاشتم روی انتخاب بهترین با توجه به بودجم روی مدل

7. این کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

از راهنماییت ممنون
    در هر دو صورت چه براي فيلم بخواين و چه براي بازي بايد TV باشه كه كيفيت تصوير و پنلش از همه بهتر باشه. به نظر من LE700بهترين كيفيت رو ارائه ميده ولي يه ايراد داره و اونم نداشتن پورت USB و كاربرد هاي بالاي ديگه هست. ولي اين دليل بر كيفيت بالا تر B7000 سامسونگ نيست.
    در واقع تو يك جمله: شارپ كيفيت خيلي بهتري داره از ssamsung ولي B 7000 كاربردي تره.
    من سامسونگ دارم اگر بخواين 500 تا عكس هم از همه زواياش ميزارم. خيلي اسباب بازيه.نميگم تا حالا خراب شده هااااااااا ولي همش بايد مراقب باشي يه موقع دو تا دكمه رو ريموتشو با هم فشار ندي وگرنه معلوم نيست هنگ كنه يا ...
    مثل اين گوشي هاي ارزون كه ميگيري دستت تابلو ميشه ارزونه. همينطوريه در واقع. بيشتر واسه دكور خونه خوبه تا تماشاي فيلم. كيفيت نداره

9. 2 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پس به نظر دوستان الان بهترین تلوزیون ا سقف 2 ال 2300 همین le700 شارپ هست دیگه؟ میحخوا برم بخرما. لطفا راهنمایی کنید.بگیرم؟؟ اوکی؟؟

11. این کاربر از mahdicivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پس به نظر دوستان الان بهترین تلوزیون ا سقف 2 ال 2300 همین le700 شارپ هست دیگه؟ میحخوا برم بخرما. لطفا راهنمایی کنید.بگیرم؟؟ اوکی؟؟

بهترين LED رو انتخاب كردين. از لحاظ رنگ بندي عاليه. كيفيت پنل بسيار خوبه . وضوح تصوير بالا و نور فوق العاده
    من 2 هفته پيش تهيه كردم براي يكي از اقوام كه ميخواست از طريق من بخره. تا الان كه خدا رو شكر خيلي راضيه. هر روز ازم تشكر ميكنه ميگه هرچي TV ميبينم تو شهر كه پشت ويترينه بيشتر به انتخابم مطمئن ميشم

13. 2 کاربر از ساسان مهاجم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه khar2khar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

به نظرم بهترین tv در حال حاضر led 7000 سامسونگ هست بعد از اون b690 و بعد اون lh 500 ال جی

15. این کاربر از khar2khar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بهترين LED بازار le7000 هست شارپ ژاپنيه
    ايراد: USB نميخوره
    سايز 40 داره فقط
    ولي از نظر كيفيت 20 و بهترين. پلاسماي پاناسونيك هم اگر بازتوليد رنگ مشكي نداشت جزو بهترين گزينه ها ميبود. ولي به دليل اين ايرادش به رده دوم ميره

17. این کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •