در ضمن اینم یادم رفت بگم حتی اگر Le700 بهترم باشه دقت کنید نزدیک 550 هزار تومن از B690 گرونتر از B7000 هم حدود 200 تومن گرونتره با پول Le700 میشه یه 46 اینچ B690 گرفت که از 40 حداقل خیلی بهتره هرچی هم باشه.
در ضمن اینم یادم رفت بگم حتی اگر Le700 بهترم باشه دقت کنید نزدیک 550 هزار تومن از B690 گرونتر از B7000 هم حدود 200 تومن گرونتره با پول Le700 میشه یه 46 اینچ B690 گرفت که از 40 حداقل خیلی بهتره هرچی هم باشه.
سلام دوستان.
بهترین 50 یا 46 اینچی که الان میشه خرید چیه با 2تومان حداکثر.
و اینکه آیا 3 4 ماه صبر کنم میتونم انتخاب بهتری داشته باشم یا نه؟؟؟
خودم فعلا 50B650 پلاسما تو ذهنمه.آیا صبر کنم بهتره یا بگیرم؟؟؟
50B650 پلاسما خیلی خوبه از USB هم فیلم پخش میکنه.
از راهنماییت ممنون
حالا شما خودت چه مدل یا برندی رو پیشنهاد میکنید؟ من تاپیک رو تقریبا خوندم ولی خوب نظرات مختلفه. من بیشتر برای فیلم دیدن میخواهم و اصلا قصد بازی باهاش ندارم.
ما کلا از برند ال جی واسه خونه میگیریم البته تو وسایلی که قوی ظاهر شده
من دو ماه پیش LG 37LH500YR رو گرفتم که راضی هم هستم نسبت به سری 700 بهتر هستش و کنتراستش 150.000 و تروموشن 200 هرتز رو داره
اما میگم من برندم مشخص بود و دچار انتخاب مارک نبودم و وقت و تحقیقمو گذاشتم روی انتخاب بهترین با توجه به بودجم روی مدل
در هر دو صورت چه براي فيلم بخواين و چه براي بازي بايد TV باشه كه كيفيت تصوير و پنلش از همه بهتر باشه. به نظر من LE700بهترين كيفيت رو ارائه ميده ولي يه ايراد داره و اونم نداشتن پورت USB و كاربرد هاي بالاي ديگه هست. ولي اين دليل بر كيفيت بالا تر B7000 سامسونگ نيست.
در واقع تو يك جمله: شارپ كيفيت خيلي بهتري داره از ssamsung ولي B 7000 كاربردي تره.
من سامسونگ دارم اگر بخواين 500 تا عكس هم از همه زواياش ميزارم. خيلي اسباب بازيه.نميگم تا حالا خراب شده هااااااااا ولي همش بايد مراقب باشي يه موقع دو تا دكمه رو ريموتشو با هم فشار ندي وگرنه معلوم نيست هنگ كنه يا ...
مثل اين گوشي هاي ارزون كه ميگيري دستت تابلو ميشه ارزونه. همينطوريه در واقع. بيشتر واسه دكور خونه خوبه تا تماشاي فيلم. كيفيت نداره
پس به نظر دوستان الان بهترین تلوزیون ا سقف 2 ال 2300 همین le700 شارپ هست دیگه؟ میحخوا برم بخرما. لطفا راهنمایی کنید.بگیرم؟؟ اوکی؟؟
بهترين LED رو انتخاب كردين. از لحاظ رنگ بندي عاليه. كيفيت پنل بسيار خوبه . وضوح تصوير بالا و نور فوق العاده
من 2 هفته پيش تهيه كردم براي يكي از اقوام كه ميخواست از طريق من بخره. تا الان كه خدا رو شكر خيلي راضيه. هر روز ازم تشكر ميكنه ميگه هرچي TV ميبينم تو شهر كه پشت ويترينه بيشتر به انتخابم مطمئن ميشم
به نظرم بهترین tv در حال حاضر led 7000 سامسونگ هست بعد از اون b690 و بعد اون lh 500 ال جی
بهترين LED بازار le7000 هست شارپ ژاپنيه
ايراد: USB نميخوره
سايز 40 داره فقط
ولي از نظر كيفيت 20 و بهترين. پلاسماي پاناسونيك هم اگر بازتوليد رنگ مشكي نداشت جزو بهترين گزينه ها ميبود. ولي به دليل اين ايرادش به رده دوم ميره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)