تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 61 اولاول 12345671353 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 601

نام تاپيک: The Witcher 2: Assassins of Kings

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

جناب gorgnama مثل اینکه شما مشکلی با 4 مورد اول صحبت های من نداشتی و اشتباهاتت رو پذیرفتی.مثلاً در مورد اون بخش از صحبت هات که گرافیک The Witcher در نمای ایزومتریک بهتر از OTS است و کنترل The Witcher در ایزومتریک بهتر از OTS هست و ...
    خوشحالم که جواب ها روشن بودن.
    می رسیم به قسمت پنجم.
    فکر کنم شما باید به صورت ریشه ای با سبکها آشنا بشی، چون هنوز نمیدونی که وقتی مینویسن RPG یا Action RPG این منافاتی با CRPG بودن نداره و یه RPG میتونه هم اکشن باشه و هم مود کامپیوتر داشته باشه.
    بله مطابق حرف شما پس Mass Effect و Oblivion و Diablo و بسیاری بازی های دیگر computer role playing game هستند چون روی کامپیوتر منتشر شدن.بعد همین Mass Effect و Oblivion که رو کنسول هم منتشر شدن تو کنسول میشن console role playing game.این واقعاً جالبه.من با اینجور دسته بندی آشنایی نداشتم که شما منو به صورت ریشه ای با این طرز دسته بندی آشنا کردی.
    بحث ما سر این بود که ویچر CRPG هست یا نه که فکر کنم از نظر شما کلا مرغ یه پا داره.
    بله و من چندین بار هم گفتم و باز هم میگم که The Witcher یک cRPG نیست.در ضمن شما بحث های دیگه ای هم داشتی از جمله اینکه گرافیک در حالت ایزومتریک بهتر از OTS هست چون سنگین تره و همچنین مقایسه کنترل The Witcher در حالت ایزومتریک و OTS و اینکه DA رو محاله آدم روی pc در حالت zoom شده بازی کنه که من به همش جواب دادم و بحث شما فقط crpg بودن The Witcher نبوده.مثل اینکه شما خودت هم نمیدونی سر چه چیزهایی بحث کردی؟پست قبلی شما داخل تاپیک هست که میتونی دوباره بخونیش.
    شما که زحمت کشیدی رفتی سایت GAME SPOT رو گشتی که جواب منو بدی حداقل یه نگاه میکردی به بازی های NWN و DUNGEON SIEGE و DA که ببینی زیر اونها هم Action RPG و RPG نوشته ...
    در همین گیم اسپات اگه به صفحه NWN و NWN2 مراجعه کنید می بینید که ژانر بازی crpg هست همین طور Baldur's Gate.نسخه PC , PlayStation 3 و Xbox 360 بازی Dragon Age هم تو گیم اسپات جز crpg طبقه بندی شده.به نظر میرسه شما حتی به خودت زحمت ندادی بری gamespot ژانر بازی ها رو ببینی.اینجا لینک صفحه این بازی ها تو گیم اسپات و همچنین عکسی که از قسمت ژانر بازی گرفتم رو میزارم تا دوستان ببینن.خوبه که آدم با سند و مدرک صحبت کنه نه اینکه صرفاً چیزی رو بگه و فک کنه که کسی دنبالش رو نمیگیره و بعداً جوابی براش نداشته باشه

صفحه NWN:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    صفحه NWN2:

کد:
    صفحه Dragon Age: Origins نسخه PC:

کد:
    صفحه Dragon Age: Origins نسخه PS3:

کد:
    *توضیح:ژانر بازی در سمت چپ صفحه زیر باکس آرت بازی،نام بازی،ناشر و شرکت سازنده نوشته شده است

من نمیگم هرچی Gamespot بنویسه درسته ولی در مقام مقایسه Gamespot با توجه به سابقه 14 سالش در نوشتن مطالب برای بازی ها در رده بسیار بهتری نسبت به اغلب سایت های بازی قرار میگیره مهمتر اینکه خود شما اسم سایت رو آوردی و منم که قبلاً صفحه این بازی ها رو تو گیم اسپات دیده بودم از حرف شما تعجب کردم و دوباره رفتم این صفحات رو دیدم و مشاهده کردم که شما داری اطلاعات غلطی رو به گیم اسپات نسبت میدی.
    در مورد Dungeon Siege:
    1)من هیچ حرفی درباره ژانر این بازی نزدم 2)نکنه شما می خوای بگی که Dungeon Siege هم crpg هست؟!Dungeon Siege یک نمونه مشخص از Action Role Playing هست.ممکنه عده ای به غلط به خاطر اینکه بازی تنها رو PC منتشر شده سبک بازی رو crpg بدونن اما این دو مقوله از هم جداست.لااقل از اواسط دهه 90 این دو مقوله از هم جدا شدن و اون نوع طبقه بندی دهه 80 و کنسول های قبل از نسل پنجم نظیر SNES و Mega Drive که تمامی نقش آفرینی های روی کنسول،console role playing هستن و نقش آفرینی های کامپیوتر،computer role playing هستن کنار گذاشته شده و دیگه در مورد console role playing صحبتی نمیشه اما computer role playing تونسته خودش را به عنوان یک سبک حفظ کنه که دلیلش عرضه بازی هایی مثل NWN 2 , NWN و DA هستن که تونستن اصالت این سبک رو تا حد زیادی حفظ کنن.
    شما برو تو تاپیک سبک شناسی سوال کن اونجا آدمهای با حوصله هستن که در مورد سبکها واستون توضیح میدن ...
    یاد یکی ازبحث های شما در تاپیک Fable II افتادم که در اون تاپیک،Oblivion رو rpg واقعی ندونستید.پست زیر:
    کد:
    من هم از بازی کردن The Witcher لذت بیشتری بردم تا Oblivion.چون ذات اکشن Witcher جذاب و رباینده تر هست تا ذات پرپیچ و خم Oblivion.اما در شاهکار بودن Oblivion هیچ شکی ندارم.بخصوص با دیدن بازی هایی مثل Mass Effect 2 که RPG رو فدای بخش اکشن بازی کردن بیشتر به ارزش Oblivion پی بردم و بی صبرانه منتظر آنونس The Elder Scrolls V هستم.لذت نبردن از یک بازی یه چیزه و زیر سوال بردن اون یه چیز دیگه که دیگه بحث عقیده و نظر شخصی توش مطرح نیست.شما با گفتن اینکه Oblivion یک RPG واقعی نیست در واقع داری میگی که المان های نقش آفرینی تو اون بازی به درستی رعایت نشده نه اینکه بازی صرفاً جذاب نیست(مثل اینکه من بگم GTA IV یک بازی sand box نیست نه اینکه صرفاً بگم بازی مضخرفیه-برای مثال گفتم وگرنه GTA IV از نظر من یه شاهکاره و یکی از بهترین بازی های این نسل).درحالیکه به گواه بسیاری از منتقدین و بازیبازها Oblivion یکی از کامل ترین و اصولی ترین RPG های سال های اخیر هست.این رو گفتم تا به اینجا برسم که شما هم بهتره به تاپیک سبک شناسی مراجعه کنی تا با کلیت RPG بهتر آشنا بشی نه صرفا باً sub-genre های اون.
    امیدوارم اگه جوابی به پست من میدی سفسطه نکنی و به تک تک قسمتاش پاسخ بدی از جمله اون مطلبت در مورد گیم اسپات

2. 12 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من هم از بازی کردن The Witcher لذت بیشتری بردم تا Oblivion.چون ذات اکشن Witcher جذاب و رباینده تر هست تا ذات پرپیچ و خم Oblivion.اما در شاهکار بودن Oblivion هیچ شکی ندارم.بخصوص با دیدن بازی هایی مثل Mass Effect 2 که RPG رو فدای بخش اکشن بازی کردن بیشتر به ارزش Oblivion پی بردم و بی صبرانه منتظر آنونس The Elder Scrolls V هستم.
    ساسان جان این که در شاهکار بودن Oblivion شکی نیست.. با وجود باگ های بسیار در موارد مختلفش ولی Oblivion باعث شد تا الگویی باشه برای دیگر بازی های هم سبکش و تحولی در این سبک به وجود اورد.
    ولی من خودم زیاد با سبک RPG بازی نمی کنم یا وسطاش ول می کنم. ولی این که اکشن فدای اکشن بشه ..به نظر من بازیبازهایی هستن که ..در کنار RPG دوستار یک اکشن هستن. مثل من. از مس افکت 2
    (البته من با بحث کاری ندارم مال من گپ هستش. )
    Last edited by Layken; 28-03-2010 at 09:43.

4. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جناب gorgnama مثل اینکه هنوز متوجه نشدی که با یه گیمر حرفه ای در افتادی (sasanjfr) فکر کنم جوابت را کامل گرفتی پس لطف این بار که پست میدی همونطور که ساسان جون گفتن با دلیل و منطق بیای جلو!

6. این کاربر از the bank job بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من اینجا اومدم دیدم که بحث های خیلی خوبی در مورد سبک نقش آفرینی صورت گرفته ولی جناب gorgnamaa شما به نظرم باید کوتاه بیای. درسته شما به سبک نقش آفرینی خیلی علاقه داری ولی قبول کن حرفهای ساسان جان خیلی منطقی بودش و ایشون واقعا در زمینه سبک نقش آفرینی اطلاعات خیلی بالایی دارن و یک گیمر خیلی حرفه ای هستن. من خودم سبک مورد علاقم همین سبک هست و در مورد این سبک اطلاعات نسبتا خوبی دارم واقعا حرفهای ساسان جان خیلی درست بودش. امیدوارم جناب gorgnamaa دیگه شما این بحث رو تموم کنی
    من خیلی مشتاق شدم که این The Witcher رو بازی کنم. همین امروز فردا نصبش می کنم.
    فکر کنم بیشتر این بازی شبیه Fable باشه. با توضیحاتی که دوستان دادن مثل اینکه بازی به صورت نقش آفرینی کلاسیک نیست. این برای من خیلی مهم نیست چون نمونش همین بازی Fable که به صورت کلاسیک نبودش ولی یه شاهکار بودش. کلا بازی های سبک CRPG هر چند سال یکبار منتشر میشن و سالی یکبار هم شاید یه بازی ناب در این سبک منتشر نشه.
    دوستان یه ذره از بحث ایزومتریک و CRPG بیاین بیرون و به سوال من جواب بدین

این بازی ادامه نسخه اوله یعنی میشه سیو های نسخه قبلی رو ریخت و از پایان خودت شروع کنی ؟ اصلا نسخه اول چند تا پایان داشت ؟ من میخواستم تا وقتی این بازی و نسخه دوم DAO بیاد نسخه اول The Witcher رو بازی کنم به نظرتون ارزش داره ؟ اصلا تاثیری توی نسخه دوم داره ؟
    در مورد پایان های بازی چون هنوز بازیو بازی نکردم نمی دونم و باید دوستان در این مورد توضیح بدن ولی در مورد اینکه ارزش بازی کردن داره صد در صد ارزش داره چون مثل اینکه بازی خیلی تاپ در سبک نقش آفرینی هستش. منم قبل از اومدن بازی های بزرگی مثل Diablo3 و Dragon age2 و The witcher2 قصد دارم این بازیو بازی کنم

فکر کنم خیلی مثل Dragon age بشه, نکته جالب اینه که Dragon Age 2 هم همون زمانا قرار بیاد (Q1 سال دیگه) البته از اگر تأخیر نخورن.
    آره خیلی جالبه. سال دیگه اگه Diablo3 هم منتشر بشه که دیگه سال واقعا عالی و فوق العاده ای برای علاقه مندان این سبک هست.چون 3 تا بازی فوق العاده در سبک نقش آفرینی منتشر میشن. یعنی Diablo3 و Dragon age2 و The witcher2 که رقابت سختی این بازی ها با هم دارن که البته فکر کنم The witcher2 خیلی کار سختی داره چون باید با دو تا بازی غول رقابت کنه.
    به نظرم اگه امسال منتشر میشد بازم شانسش برای بهترین بازی نقش آفرینی سال بیشتر بود.

کلا The Witcher داره همش از بازی هایه Bioware شکست میخوره! دفعه ی قبل که از Mass Effect شکست خورد این دفعه هم باید با نسخه ی دوم بهترین بازیه R.P.G 2009 رقابت کنه که خیلی سخته! حتی اگه امسالم میداد بازم رقیبه دیگه ای بود ( 2 Mass Effect ) ! کلا شانس نداره ولی نسخه ی اول بازی خیلی قشنگ بود من که واقعا از این نوع سبک ها خوشم میاد
    کلا من هر جوری فکر می کنم نمی تونم بازی Mass Effect رو به عنوان یه بازی سبک نقش آفرینی در اصل به حساب بیارم. شماره یک اون بازم میشه گفت که یه نقش آفرینی بودش ولی شماره دوم بیشتر اکشن بودش و بخش خیلی ناچیزی از مولفه های نقش آفرینی درونش بود. در اینکه این بازی جزو بهترین بازی های تاریخ هست شکی نیست. من در امسال بهترین بازی که تا حالا بازی کردم به نظرم بازی ME2 بوده و در پایان سال هم امکان داره این بازیو به عنوان بهترین بازی سال بشه ولی من خودم اگه می خواستم سبکو بازی ME2 انتخاب کنم اونو به عنوان نقش آفرینی به حساب نمیاوردم.

در کل امیدوارم بازی ها یه جوری منتشر بشن که همزمان با هم نباشن. الان بعد از DA باید برای یک نقش آفرینی ناب خیلی صبر کنیم ولی مثلا سال دیگه یه دفعه این همه بازی در این سبک منتشر میشه.
    Last edited by vahidgame; 28-03-2010 at 13:36.

8. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

جناب gorgnama مثل اینکه شما مشکلی با 4 مورد اول صحبت های من نداشتی و اشتباهاتت رو پذیرفتی.مثلاً در مورد اون بخش از صحبت هات که گرافیک The Witcher در نمای ایزومتریک بهتر از OTS است و کنترل The Witcher در ایزومتریک بهتر از OTS هست و ...
    خوشحالم که جواب ها روشن بودن.
    می رسیم به قسمت پنجم.

بله مطابق حرف شما پس Mass Effect و Oblivion و Diablo و بسیاری بازی های دیگر computer role playing game هستند چون روی کامپیوتر منتشر شدن.بعد همین Mass Effect و Oblivion که رو کنسول هم منتشر شدن تو کنسول میشن console role playing game.این واقعاً جالبه.من با اینجور دسته بندی آشنایی نداشتم که شما منو به صورت ریشه ای با این طرز دسته بندی آشنا کردی.

بله و من چندین بار هم گفتم و باز هم میگم که The Witcher یک cRPG نیست.در ضمن شما بحث های دیگه ای هم داشتی از جمله اینکه گرافیک در حالت ایزومتریک بهتر از OTS هست چون سنگین تره و همچنین مقایسه کنترل The Witcher در حالت ایزومتریک و OTS و اینکه DA رو محاله آدم روی pc در حالت zoom شده بازی کنه که من به همش جواب دادم و بحث شما فقط crpg بودن The Witcher نبوده.مثل اینکه شما خودت هم نمیدونی سر چه چیزهایی بحث کردی؟پست قبلی شما داخل تاپیک هست که میتونی دوباره بخونیش.

در همین گیم اسپات اگه به صفحه NWN و NWN2 مراجعه کنید می بینید که ژانر بازی crpg هست همین طور Baldur's Gate.نسخه PC , PlayStation 3 و Xbox 360 بازی Dragon Age هم تو گیم اسپات جز crpg طبقه بندی شده.به نظر میرسه شما حتی به خودت زحمت ندادی بری gamespot ژانر بازی ها رو ببینی.اینجا لینک صفحه این بازی ها تو گیم اسپات و همچنین عکسی که از قسمت ژانر بازی گرفتم رو میزارم تا دوستان ببینن.خوبه که آدم با سند و مدرک صحبت کنه نه اینکه صرفاً چیزی رو بگه و فک کنه که کسی دنبالش رو نمیگیره و بعداً جوابی براش نداشته باشه

*توضیح:ژانر بازی در سمت چپ صفحه زیر باکس آرت بازی،نام بازی،ناشر و شرکت سازنده نوشته شده است

من نمیگم هرچی Gamespot بنویسه درسته ولی در مقام مقایسه Gamespot با توجه به سابقه 14 سالش در نوشتن مطالب برای بازی ها در رده بسیار بهتری نسبت به اغلب سایت های بازی قرار میگیره مهمتر اینکه خود شما اسم سایت رو آوردی و منم که قبلاً صفحه این بازی ها رو تو گیم اسپات دیده بودم از حرف شما تعجب کردم و دوباره رفتم این صفحات رو دیدم و مشاهده کردم که شما داری اطلاعات غلطی رو به گیم اسپات نسبت میدی.
    در مورد Dungeon Siege:
    1)من هیچ حرفی درباره ژانر این بازی نزدم 2)نکنه شما می خوای بگی که Dungeon Siege هم crpg هست؟!Dungeon Siege یک نمونه مشخص از Action Role Playing هست.ممکنه عده ای به غلط به خاطر اینکه بازی تنها رو PC منتشر شده سبک بازی رو crpg بدونن اما این دو مقوله از هم جداست.لااقل از اواسط دهه 90 این دو مقوله از هم جدا شدن و اون نوع طبقه بندی دهه 80 و کنسول های قبل از نسل پنجم نظیر SNES و Mega Drive که تمامی نقش آفرینی های روی کنسول،console role playing هستن و نقش آفرینی های کامپیوتر،computer role playing هستن کنار گذاشته شده و دیگه در مورد console role playing صحبتی نمیشه اما computer role playing تونسته خودش را به عنوان یک سبک حفظ کنه که دلیلش عرضه بازی هایی مثل NWN 2 , NWN و DA هستن که تونستن اصالت این سبک رو تا حد زیادی حفظ کنن.

یاد یکی ازبحث های شما در تاپیک Fable II افتادم که در اون تاپیک،Oblivion رو rpg واقعی ندونستید.پست زیر:
    کد:
    من هم از بازی کردن The Witcher لذت بیشتری بردم تا Oblivion.چون ذات اکشن Witcher جذاب و رباینده تر هست تا ذات پرپیچ و خم Oblivion.اما در شاهکار بودن Oblivion هیچ شکی ندارم.بخصوص با دیدن بازی هایی مثل Mass Effect 2 که RPG رو فدای بخش اکشن بازی کردن بیشتر به ارزش Oblivion پی بردم و بی صبرانه منتظر آنونس The Elder Scrolls V هستم.لذت نبردن از یک بازی یه چیزه و زیر سوال بردن اون یه چیز دیگه که دیگه بحث عقیده و نظر شخصی توش مطرح نیست.شما با گفتن اینکه Oblivion یک RPG واقعی نیست در واقع داری میگی که المان های نقش آفرینی تو اون بازی به درستی رعایت نشده نه اینکه بازی صرفاً جذاب نیست(مثل اینکه من بگم GTA IV یک بازی sand box نیست نه اینکه صرفاً بگم بازی مضخرفیه-برای مثال گفتم وگرنه GTA IV از نظر من یه شاهکاره و یکی از بهترین بازی های این نسل).درحالیکه به گواه بسیاری از منتقدین و بازیبازها Oblivion یکی از کامل ترین و اصولی ترین RPG های سال های اخیر هست.این رو گفتم تا به اینجا برسم که شما هم بهتره به تاپیک سبک شناسی مراجعه کنی تا با کلیت RPG بهتر آشنا بشی نه صرفا باً sub-genre های اون.
    امیدوارم اگه جوابی به پست من میدی سفسطه نکنی و به تک تک قسمتاش پاسخ بدی از جمله اون مطلبت در مورد گیم اسپات
    شما استاد مغلطه ای ...
    اصلا اینا که نوشتی چه ربطی به بحث ما داشت ؟
    ماشالله طرفدارم زیاد داری و اینجا هم که هر کی ستاره بیشر داشته باشه حرفه ای تره ...
    اولا :
    اون موقع که من اون پست رو دادم فقط CRPG بازی میکردم و بحث هم سر این سبک بود فکر نمیکردم شما یه روز بخوای بیای به حرف C من که پشت RPG نذاشتم گیر بدی . در ضمن من کی گفتم بازی اگه واسه کامپیوتر بیاد CRPG میشه ؟ ( ببین داری مغلطه میکنی ...)
    ثانیا :
    من هیچ کدوم اون 5 موردی که گفتیو قبول ندارم ، فکر نکنم خودتم قبول داشته باشی فقط نخواستم موضوع رو انقدر کشش بدم . منتها بحث اصلی ما سر سبک ویچر بود که شما اصلا نمیخوای کوتاه بیای .این که کی با چه دوربینی حال میکنه سلیقه ایه و به من ربطی نداره ولی اینکه دوربین رو نزدیک میکنی که مثلا گرافیک به چشم بیاد که خنده داره یا اینکه سبک CRPG حتما چند تا کاراکتر داره که ... (هیچی ولش کن)
    ثالثا :
    شما داری چیو ثابت میکنی ، من که خودم گفتم NWN و NWN2 و ... CRPG هستن ، شما صفحاتشو واسه من میاری؟ (مغلطه مغلطه مغلطه ...)
    رابعا :
    من پشت دستمو خیلی وقت پیش داغ کردم که دیگه تو این فروم با کسی بحث نکنم ، چون ماشالله همه آخر ادعا و غرور هستن و از نظر اکثریت مرغ یه پا داره ...
    حالا این که شما چی فکر میکنی احساس میکنم به من هیچ ربطی نداره .
    بنا بر این چون این بحث هیچ فایده ای نداره شما هم بیخیال شو.
    اصلا خر ما از کره گی دم نداشت .
    (آقا من حرفام رو ویرایش کردم که دعوا نشه و چکیدشو گذاشتم شما هم اگه حرفی تو دلت موند بزن ولی من دیگه در این مورد پست نمیدم چون دیگه واقعا خسته شدم از بس سر موضوعات بچه گانه تو این فروم بحث کردم این آخرین بحثم بود که دیگه واقعا نوبرش بود ، شما دوست و رفیق زیاد داری اگه الآن بیای بگی EVIL سبکش ریسینگه میان تاییدت میکنن ... کلا ببخشید اگه باعث رنجش خاطر شدم ... عیدتونم مبارک باشه )
    Last edited by Alireza.M67; 28-03-2010 at 18:08.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    یه جایی تو زمین سبز خداوند

پيش فرض

شما استاد مغلطه ای ...
    اصلا اینا که نوشتی چه ربطی به بحث ما داشت ؟
    ماشالله طرفدارم زیاد داری و اینجا هم که هر کی ستاره بیشر داشته باشه حرفه ای تره ...
    اولا :
    اون موقع که من اون پست رو دادم فقط CRPG بازی میکردم و بحث هم سر این سبک بود فکر نمیکردم شما یه روز بخوای بیای به حرف C من که پشت RPG نذاشتم گیر بدی . در ضمن من کی گفتم بازی اگه واسه کامپیوتر بیاد CRPG میشه ؟ ( ببین داری مغلطه میکنی ...)
    ثانیا :
    من هیچ کدوم اون 5 موردی که گفتیو قبول ندارم ، فکر نکنم خودتم قبول داشته باشی فقط نخواستم موضوع رو انقدر کشش بدم . منتها بحث اصلی ما سر سبک ویچر بود که شما اصلا نمیخوای کوتاه بیای .این که کی با چه دوربینی حال میکنه سلیقه ایه و به من ربطی نداره ولی اینکه دوربین رو نزدیک میکنی که مثلا گرافیک به چشم بیاد که خنده داره یا اینکه سبک CRPG حتما چند تا کاراکتر داره که ... (هیچی ولش کن)
    ثالثا :
    شما داری چیو ثابت میکنی ، من که خودم گفتم NWN و NWN2 و ... CRPG هستن ، شما صفحاتشو واسه من میاری؟ (مغلطه مغلطه مغلطه ...)
    رابعا :
    من پشت دستمو خیلی وقت پیش داغ کردم که دیگه تو این فروم با کسی بحث نکنم ، چون ماشالله همه آخر ادعا و غرور هستن و از نظر اکثریت مرغ یه پا داره ...
    (آقا من حرفام رو ویرایش کردم که دعوا نشه و چکیدشو گذاشتم )
    میگم این همه بحث به خاطره یه دوربین ایزومتیک هست؟بابا بیخیال تورو خدا.هرکی هر جور دوست داره بازی کنه دلیل نمیشه دو نفر به خاطره یه دوربین و crpg بودن یا نبودن بحث کنن.
    به جای وقت گذاشتن واسه این بحثا اطلاعات بازی رو بذارید تا کاربرا خودشون تصمیم بگیرن.

11. 3 کاربر از sinak3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

فعلاً که شما چهار ستاره داری و من سه ستاره
    اولا :
    من اشتباه متوجه شدم و فکر کردم داری میگی که هر rpg ای رو pc یه CRPG هست و ازت عذر میخوام.اما بازم باهات مخالفم که یه بازی میتونه ARPG باشه و CRPG هم باشه.این جمله تو هست:
    فکر کنم شما باید به صورت ریشه ای با سبکها آشنا بشی، چون هنوز نمیدونی که وقتی مینویسن RPG یا Action RPG این منافاتی با CRPG بودن نداره و یه RPG میتونه هم اکشن باشه و هم مود کامپیوتر داشته باشه.
    بله یک CRPG حتماً یک RPG هست و من هم نگفتم نیست چون CRPG زیر ژانر RPG هست.اما من با این که یه ARPG میتونه CRPG باشه یا برعکسش مخالفم.حداقل با تعریف 13-12 ساله اخیر که CRPG با بازی هایی مثل Baldur's Gate , NWN و DA به یه sub-genre تعریف شده و شناسنامه دار تبدیل شده و از مفهوم دهه 80 و اوایل دهه 90 اش فاصله گرفته.تو اصلاً بگو تعریفت از CRPG چیه؟من تعریفم رو گفتم،مثال زدم و درباره تفاوت های گیم پلی یه عنوان شاخص CRPG با The Witcher صحبت کردم.درحالیکه تو فقط گفتی The Witcher یک crpg هست و هیچ وقت نگفتی دلیلت چیه،چه شباهت هایی بین The Witcher و NWN میبینی که بین The Witcher و Oblivion نمیبینی و چرا The Witcher به NWN نزدیکتر هست تا آبلیویون؟فقط دو جمله از دو تا سایت آوردی و یه کامنت.در حالیکه من هم سایت آوردم و هم خودم توضیح دادم.تو هم اگه خواستی تعریفت رو از CRPG بگو.دیگه منطقی تر از این هم میشه؟
    ثانیا :
    اولاً من اگه چیزی رو قبول نداشته باشم نمیگم و نمیدونم سود این کار چیه.
    دوماً من در اولین پستی که دادم گفتم دوستان کنسول باز میتونن بازی رو به خوبی روی کنسول تجربه کنن چون این بازی برخلاف DA اهمیتی نداره در حالت ایزومتریک بازی بشه و یکسری دلایل رو گفتم و هنوز قویاً روشون تأکید دارم.اگه بحثت فقط سبک The Witcher بود چرا خودت اصلاً به "بهتر نبودن گرافیک و کنترل The Witcher تو حالت ایزومتریک" که من اشاره کردم(و به خاطر این بود که بازی کردن The Witcher رو تو دو حالت OTS و ایزومتریک مقایسه کنم که کاملاً مربوط به تاپیک هم هست) جواب دادی و نرفتی سراغ آوردن دلیل برای CRPG بودن این بازی و حالا که جوابتو دادم میگی اون بحث من نبوده که بخوام جواب بدم.اگه نکته خنده داری در اینکه گرافیک The Witcher تو حالت OTS زیباتر از ایزومتریک هست و جزئیات بهتر به نمایش در میاد وجود داره بگو.در ضمن هستن crpg هایی معدودی مثل فال اوت های قدیمی که تک نفره بودند اما باز هم سبک گیم پلی بازی به همون شکل معمول سایر crpg هاست.یعنی تعیین کنندگی مهارت های کسب شده توسط کارکتر و سلاحی که استفاده میکنه بر روند گیم پلی بازی از قبیل حمله،دفاع،critical hit،کمبو و ... تا مهارت های شخصی بازیباز نظیر کلیک کردن در موقع مناسب و همون قضیه حالت اتوماتیک گیم پلی.در CRPG های جدیدتر دیگه با این مورد روبرو نیستیم.چون دیگه کنترل کردن یک نفر که حرکاتش توسط شما تعیین نمیشه چندان جالب نیست و باز در حضور چند همراه،مفاهیمی مثل ریختن استراتژی و دستور دادن به همراهان و تعیین اینکه هر کسی به چه فردی حمله کنه یا مثلاً چه جادویی رو روی چه کسی اجرا کنه مطرح میشه که موجب لذت بخش تر شدن بازی میشه.این بازم در اصل موضوع تفاوتی ایجاد نمیکنه.اینکه The Witcher رو میشه در حالت ایزومتریک بازی کرد دلیل نمیشه The Witcher یه CRPG باشه چون اصلاً از هیچکدوم از قواعد مرسوم گیم پلی این ژانر تبعیت نمیکنه و حتی یه CRPG تک نفره هم نیست.تو اگه اشتراکی می بینی بین گیم پلی The Witcher و NWN اینجا بگو.چون این جز بحث اصلی هست نه فرعی و بد نیست یه بار هم که شده دیدگاهت رو درباره شباهت های این دو بازی بگی نه اینکه فقط بگی چی چیه و دلیلی نیاری.به هر حال این مطلبی جدا از بحث انجمن نیست و به شماره اول سری Witcher مربوط میشه.
    سوماً حالا موردهای 2 و 3 و 4 و5 رو قبول نداری به کنار.مورد اولی که توضیح دادم در مورد تفاوت گیم پلی NWN با The Witcher رو هم قبول نداری؟!!!
    این مورد تحلیل شخصی من نیست بلکه فقط جزئیات دو تا بازی موجود در بازار که منتشر شدن رو با هم مقایسه کردم همانطور که مثلاً بیام در مورد Dragon Age بگم که حمله و دفاع کارکترها توش اتوماتیکه و چند نفر همراه وجود داره که قابل کنترلن و ... یعنی بازگو کردن جزئیات یک بازی.وقتی جزئیات گیم پلی این دو بازی رو در مقابل هم قرار بدی می بینی شبیه نیستن و این دیگه تحلیل کردن نمی خواد.اگه فکر میکنی دارم اشتباه میگم برو تو سایت ها و فروم های انگلیسی زبان پیدا کن بخون.این مورد رو فقط در سه حالت میتونی قبول نداشته باشی یا NWN رو بازی نکرده باشی،یا اصلاً نخوندی من چی نوشتم و یا یه برخورد احساسی کردی نه منطقی
    اگه اولی باشه که اصلاً بحث کردن سر یه بازی با کسی که اونو بازی نکرده در این سطح از جزئیات اصلاً فایده ای نداره،اگه دومی باشه که بهتره دوباره بخونیش و اگه سومی باشه که یه بحث دیگس
    ثالثا :
    فکر میکنم تو داری مغلطه میکنی.این جمله ای بود که درباره گیم اسپات گفتی:
    شما که زحمت کشیدی رفتی سایت GAME SPOT رو گشتی که جواب منو بدی حداقل یه نگاه میکردی به بازی های NWN و DUNGEON SIEGE و DA که ببینی زیر اونها هم Action RPG و RPG نوشته ...
    تو گفتی گیم اسپات همونطور که crpg هایی مثل NWN , NWN2 و DA رو RPG و ARPG دونسته؛The Witcher رو هم که یک crpg هست(از نظر تو) arpg دونسته.
    من رفتم GAMESPOT رو به خوبی گشتم و دیدم اینطور نیست و در قسمت ژانر این بازی ها(به جز Dungeon Siege که اصلاً crpg نیست) computer role playing نوشته شده درحالیکه در مورد The Witcher این موضوع صادق نیست و ژانر بازی در گیم اسپات Action Role Playing نوشته شده.پس بیخودی فرافکنی نکن.
    در این مورد به پست قبلی خودت رجوع می کنم:
    چرا مغلطه میکنی ... اون سومی کامنت بود 2 تای اول چی ؟ لااقل تو ویکیپدیا یه سرچ کن .
    بحث ما سر این بود که ویچر CRPG هست یا نه که فکر کنم از نظر شما کلا مرغ یه پا داره.
    شما برو تو تاپیک سبک شناسی سوال کن اونجا آدمهای با حوصله هستن که در مورد سبکها واستون توضیح میدن ...
    این جواب تو به پست من بود که توش تو 5 قسمت به صورت تک تک به مباحثی که مطرح کرده بودی جواب دادم اما تو سعی کردی به جای دادن جواب درست و حسابی منو مسخره کنی،یه سری از تصوراتت رو به گیم اسپات نسبت بدی و ....حالا هم میگی من برای این به اون 4 مورد جواب ندادم که بحث کش نیاد اما قسمت مهم و ارزشمند بحث برای تاپیک همون قسمت هایی بود که ترجیح دادی در موردش توضیح ندی تا بحث سر اینکه تمام دنیا میگن The Witcher یه CRPG هست و من باید به صورت اصولی با سبک ها آشنا بشم و برم تاپیک سبک شناسی که اصلاً ربطی به تاپیک نداره.پس لطفاً صحبت از بی ادعایی و فروتنی و مظلوم بودن نکن که همون پستت که گذاشتم به خوبی گواه بر خلاف ادعایت هست.
    آقا من حرفام رو ویرایش کردم که دعوا نشه و چکیدشو گذاشتم شما هم اگه حرفی تو دلت موند بزن ولی من دیگه در این مورد پست نمیدم چون دیگه واقعا خسته شدم از بس سر موضوعات بچه گانه تو این فروم بحث کردم این آخرین بحثم بود که دیگه واقعا نوبرش بود ، شما دوست و رفیق زیاد داری اگه الآن بیای بگی EVIL سبکش ریسینگه میان تاییدت میکنن ... کلا ببخشید اگه باعث رنجش خاطر شدم ... عیدتونم مبارک باشه
    خیلی ممنونم که حرفاتو ویرایش کردی.بهتر بود این کار رو در مورد پست قبلیت هم انجام میدادی و درست و حسابی جواب منو میدادی نه اینکه با مسخره کردن من و نسبت دادن اطلاعات دروغ به یه سایت بخوای فرافکنی کنی.در ضمن این بحث در اون ابتدای کار بحث مهمی بود که خود تو با پست شماره 18 اونو به این ابعاد رسوندی پس دلیل خسته شدنت خودتی نه من.حتماً دوست داشتی که من تو جوابم به پست 18 ات بشینم و فقط بگم The Witcher یه CRPG نیست چون تمام دنیا میگه و اینقدر کامل و به صورت جزئی جوابتو ندم تا بحث خاتمه پیدا کنه.
    آره من فکر میکنم EVIL ریسینگ هست.اینو تو تاپیک RE 5 میذارم تا دوستان از من تشکر کنن.این طرز صحبت کردن هم راه خوبی برای فرافکنیه
    در کل اگه جواب این پست من رو دادی،امیدوارم در مورد همه قسمتاش جواب بدی نه اینکه کل متن رو یکجا نقل قول کنی و به هر قسمتش که دوست داشتی جواب بدی و از زیر بعضی قسمتاش در بری.دیدی که من حتی به اون قسمتی که منظورت رو اشتباه متوجه شده بودم هم پرداختم و با این موضوع که به خاطر اشتباهم عذرخواهی کنم مشکلی ندارم(حتی از شما که هرچی خواستی تو پست 18 ات به من گفتی و احتمالاً اگه این پست اخیرت رو به گفته خودت ویرایش نکرده بودی چیزهای بیشتری هم میگفتی).من از بحث کردن در مورد نقش آفرینی حتی با شما که oblivion رو rpg واقعی نمیدونی(نه اینکه صرفاً اون رو خسته کننده و فاقد جذابیت بدونی بلکه کلاً بگی اون بازی اصلاً نقش آفرینی نیست و اصول نقش آفرینی توش رعایت نشده) هیچ ابایی ندارم.اگه هم که جواب ندادی که ندادی.امیدوارم از بازی کردن 2 The Witcher،که مثل شماره اول CRPG اصیلی خواهد بود،در نمای ایزومتریک یا کنترل و گرافیک بهتر نسبت به OTS لذت ببری
    خواهش می کنم.سال نو تو هم مبارک
    ------------
    این بحث اگه هیچ فایده ای نداشت لااقل این فایده رو داشت که یک سری از جزئیات The Witcher برای کسانیکه اونو بازی نکردن و میخوان یه راست برن سراغ The Witcher 2 مشخص بشه و تفاوت های
    بازی با آثاری مثل NWN و DA معلوم بشه.
    در پایان هم یک بار دیگه میگم که دوستانی که کنسول دارن و فکر میکنن سیستمشون اون قدر قدیمی شده که The Witcher 2 احتمالاً رو سیستمشون نمیکشه میتونن با خیال راحت منتظر نسخه کنسولی بازی باشن و مطمئن باشن که تجربه The Witcher 2 روی کنسول بهتر از تجربه DA رو کنسول خواهد بود.مگه اینکه به خاطر اینکه این اولین باری هست که CD Project RED یه بازی روی کنسول منتشر میکنه و آشنایی با سخت افزار کنسول ها نداره بازی دارای باگ یا مشکلات دیگه ای باشه ولی از نقطه نظر گیم پلی مشکلی وجود نخواهد داشت.

13. 9 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

دوستان یه ذره از بحث ایزومتریک و CRPG بیاین بیرون و به سوال من جواب بدین

این بازی ادامه نسخه اوله یعنی میشه سیو های نسخه قبلی رو ریخت و از پایان خودت شروع کنی ؟ اصلا نسخه اول چند تا پایان داشت ؟ من میخواستم تا وقتی این بازی و نسخه دوم DAO بیاد نسخه اول The Witcher رو بازی کنم به نظرتون ارزش داره ؟ اصلا تاثیری توی نسخه دوم داره ؟
    به نظر من این بحث بدی نیست چون هم مربوط به بازی هست و هم مربوط به سبکش.
    -------------------------------------------
    بله دانته جان ادامه شماره اول هست.در پایان شماره اول cut-scence ای به نمایش درمیاد که توش Geralt شخصی رو که می خواست پادشاه Temeria رو ترور کنه میکشه.داستان شماره دوم پیرامون همین موضوع هست.مثل اینکه افراد دیگری هم چنین مقاصد شومی رو در سر می پرورانن و به همین دلیل زیر عنوان بازی Assassins of Kings هست.از بخت بد Geralt،ردپاهایی مبنی بر کشتن هیولاها به سبک witcher ها در قتل برخی از حاکمین قلمروهای Temeria به چشم میخوره و به همین دلیل Geralt درگیر این قضیه میشه.
    نه مثل Mass Effect 2 نیست که بشه کارکتر رو از بازی قبلی لود کرد.
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان The Witcher 
    نحوه رسیدن به پایان در The Witcher گوناگونه اما پایان مشترکه.مبارزه با Grand Master و کشتن اون و به نمایش دراومدن همون cut-scence ای که بهش اشاره کردم.نمیتونم خیلی جزئی وارد بشم چون بحث در مورد کارکترهای فراوان The Witcher زیاده و نمیشه درباره اونها توضیح کاملی داد اما فقط همین رو بگم که Dandelion در آخر بازی بعد از اینکه Geralt موفق به کشتن Grand Master،مسبب حوادث شوم The Witcher میشه از جسد اون یه amulet رو میقاپه که متعلق به Alvin بود و این twist بازی هست که Grand Master همون Alvin هست.

اگه به Action RPG علاقه داری حتماً بازی رو تجربه کن هرچند که بازی کردن شماره اول تأثیری تو شماره دوم بازی نخواهد داشت.فقط اگه خواستی بازی کنی اون spoiler رو نخون!

15. 5 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

درسته که نمیشه سیو ها رو روی نسخه 2 ریخت ولی بازی کردن یه RPG دیگه که ضرری نداره پس حتما توی این چند ماهه نسخه اول رو بازی میکنم در ضمن توی متن اولین پست نوشته شده که شخصیت Geralt یه آدم پولدوسته !!! ؟؟؟

یعنی نمیشه مثل بازی های DAO و Mass Effect خودت با توجه به انتخاباتت نوع شخصیتت رو تعیین کنی ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

[/COLOR]
    خیلی ممنونم که حرفاتو ویرایش کردی.بهتر بود این کار رو در مورد پست قبلیت هم انجام میدادی و درست و حسابی جواب منو میدادی نه اینکه با مسخره کردن من و نسبت دادن اطلاعات دروغ به یه سایت بخوای فرافکنی کنی.در ضمن این بحث در اون ابتدای کار بحث مهمی بود که خود تو با پست شماره 18 اونو به این ابعاد رسوندی پس دلیل خسته شدنت خودتی نه من.حتماً دوست داشتی که من تو جوابم به پست 18 ات بشینم و فقط بگم The Witcher یه CRPG نیست چون تمام دنیا میگه و اینقدر کامل و به صورت جزئی جوابتو ندم تا بحث خاتمه پیدا کنه.
    آره من فکر میکنم EVIL ریسینگ هست.اینو تو تاپیک RE 5 میذارم تا دوستان از من تشکر کنن.این طرز صحبت کردن هم راه خوبی برای فرافکنیه
    .
    من اصلا خودم نفهمیدم چی شد بحث به اینجا کشید .
    آخه دوست من ، من که با شما دعوا ندارم ... اصلا من کی باشم که بخوام کسیو مسخره کنم ؟
    من شما رو میشناسم و تا امروز هم کلی از تاپیکها و پستها و مطالبتون استفاده کردم ولی قبول کنید که شما این بحثو راه انداختید و من اصلا قصد بی احترامی نداشتم ولی شما پست 17 رو میتونستی دوستانه تر بنویسی و احساس من این بود که شما هم مثل خیلی های دیگه دعوا داری واسه همین موضع گرفتم .
    در هر حال من که آخرش معذرت خواهی کردم ...

من حاضرم طبق در خواست شما دوستانه بحثو ادامه بدم تا بقیه که تازه کارن استفاده ببرن ...
    بله یک CRPG حتماً یک RPG هست و من هم نگفتم نیست چون CRPG زیر ژانر RPG هست.اما من با این که یه ARPG میتونه CRPG باشه یا برعکسش مخالفم.حداقل با تعریف 13-12 ساله اخیر که CRPG با بازی هایی مثل Baldur's Gate , NWN و DA به یه sub-genre تعریف شده و شناسنامه دار تبدیل شده و از مفهوم دهه 80 و اوایل دهه 90 اش فاصله گرفته.تو اصلاً بگو تعریفت از CRPG چیه؟من تعریفم رو گفتم،مثال زدم و درباره تفاوت های گیم پلی یه عنوان شاخص CRPG با The Witcher صحبت کردم.درحالیکه تو فقط گفتی The Witcher یک crpg هست و هیچ وقت نگفتی دلیلت چیه،چه شباهت هایی بین The Witcher و NWN میبینی که بین The Witcher و Oblivion نمیبینی و چرا The Witcher به NWN نزدیکتر هست تا آبلیویون؟فقط دو جمله از دو تا سایت آوردی و یه کامنت.در حالیکه من هم سایت آوردم و هم خودم توضیح دادم.تو هم اگه خواستی تعریفت رو از CRPG بگو.دیگه منطقی تر از این هم میشه؟
    .
    شما قبول داری که یه نقش آفرینی میتونه اکشن نباشه ؟
    خب اکشن یعنی چی ؟
    مرزی بین CRPG و ARPG نمیشه قایل شد . یعنی شما دراگون ایج رو هم میتونی بگی CRPG و هم ARPG .
    حالا CRPG چیه ؟
    فرق بین این سبک و بقیه تو کلمه ی computer هست .
    اون چیزی که این سبک رو متمایز میکنه استراتژی هست .
    شما در خلل یه بازی CRPG باید علاوه بر سرعت عمل بتونی خوب فکر کنی یعنی یه استراتژیست باشی .
    مثلا توی DA شما مختاری بازیو نگه داری و استراتژی مورد نظر رو بچینی .
    یا حتی در مورد آپگرید ها هم باید با یه استراتژی خاص عمل کنی .
    ولی مثلا در OBLIVION شما فقط قسمت اکشن ماجرا رو کنترل میکنی .
    حالا میرسیم به ویچر :
    قطعا اون مغز استراتژیست دراگون در این بازی مورد نیاز نیست ولی شما در هر حال با یک اکشن صرف رو برو نیستی .
    مثلا باید نوع شمشیر زنی رو بین حالات قدرتی ، سرعتی و جمعی بسته به مبارزه تغییر بدی .

اولاً من اگه چیزی رو قبول نداشته باشم نمیگم و نمیدونم سود این کار چیه.
    دوماً من در اولین پستی که دادم گفتم دوستان کنسول باز میتونن بازی رو به خوبی روی کنسول تجربه کنن چون این بازی برخلاف DA اهمیتی نداره در حالت ایزومتریک بازی بشه و یکسری دلایل رو گفتم و هنوز قویاً روشون تأکید دارم.اگه بحثت فقط سبک The Witcher بود چرا خودت اصلاً به "بهتر نبودن گرافیک و کنترل The Witcher تو حالت ایزومتریک" که من اشاره کردم(و به خاطر این بود که بازی کردن The Witcher رو تو دو حالت OTS و ایزومتریک مقایسه کنم که کاملاً مربوط به تاپیک هم هست) جواب دادی و نرفتی سراغ آوردن دلیل برای CRPG بودن این بازی و حالا که جوابتو دادم میگی اون بحث من نبوده که بخوام جواب بدم.اگه نکته خنده داری در اینکه گرافیک The Witcher تو حالت OTS زیباتر از ایزومتریک هست و جزئیات بهتر به نمایش در میاد وجود داره بگو.در ضمن هستن crpg هایی معدودی مثل فال اوت های قدیمی که تک نفره بودند اما باز هم سبک گیم پلی بازی به همون شکل معمول سایر crpg هاست.یعنی تعیین کنندگی مهارت های کسب شده توسط کارکتر و سلاحی که استفاده میکنه بر روند گیم پلی بازی از قبیل حمله،دفاع،critical hit،کمبو و ... تا مهارت های شخصی بازیباز نظیر کلیک کردن در موقع مناسب و همون قضیه حالت اتوماتیک گیم پلی.در CRPG های جدیدتر دیگه با این مورد روبرو نیستیم.چون دیگه کنترل کردن یک نفر که حرکاتش توسط شما تعیین نمیشه چندان جالب نیست و باز در حضور چند همراه،مفاهیمی مثل ریختن استراتژی و دستور دادن به همراهان و تعیین اینکه هر کسی به چه فردی حمله کنه یا مثلاً چه جادویی رو روی چه کسی اجرا کنه مطرح میشه که موجب لذت بخش تر شدن بازی میشه.این بازم در اصل موضوع تفاوتی ایجاد نمیکنه.اینکه The Witcher رو میشه در حالت ایزومتریک بازی کرد دلیل نمیشه The Witcher یه CRPG باشه چون اصلاً از هیچکدوم از قواعد مرسوم گیم پلی این ژانر تبعیت نمیکنه و حتی یه CRPG تک نفره هم نیست.تو اگه اشتراکی می بینی بین گیم پلی The Witcher و NWN اینجا بگو.چون این جز بحث اصلی هست نه فرعی و بد نیست یه بار هم که شده دیدگاهت رو درباره شباهت های این دو بازی بگی نه اینکه فقط بگی چی چیه و دلیلی نیاری.به هر حال این مطلبی جدا از بحث انجمن نیست و به شماره اول سری Witcher مربوط میشه.
    سوماً حالا موردهای 2 و 3 و 4 و5 رو قبول نداری به کنار.مورد اولی که توضیح دادم در مورد تفاوت گیم پلی NWN با The Witcher رو هم قبول نداری؟!!!
    این مورد تحلیل شخصی من نیست بلکه فقط جزئیات دو تا بازی موجود در بازار که منتشر شدن رو با هم مقایسه کردم همانطور که مثلاً بیام در مورد Dragon Age بگم که حمله و دفاع کارکترها توش اتوماتیکه و چند نفر همراه وجود داره که قابل کنترلن و ... یعنی بازگو کردن جزئیات یک بازی.وقتی جزئیات گیم پلی این دو بازی رو در مقابل هم قرار بدی می بینی شبیه نیستن و این دیگه تحلیل کردن نمی خواد.اگه فکر میکنی دارم اشتباه میگم برو تو سایت ها و فروم های انگلیسی زبان پیدا کن بخون.این مورد رو فقط در سه حالت میتونی قبول نداشته باشی یا NWN رو بازی نکرده باشی،یا اصلاً نخوندی من چی نوشتم و یا یه برخورد احساسی کردی نه منطقی
    اگه اولی باشه که اصلاً بحث کردن سر یه بازی با کسی که اونو بازی نکرده در این سطح از جزئیات اصلاً فایده ای نداره،اگه دومی باشه که بهتره دوباره بخونیش و اگه سومی باشه که یه بحث دیگس

فکر میکنم تو داری مغلطه میکنی.این جمله ای بود که درباره گیم اسپات گفتی:

تو گفتی گیم اسپات همونطور که crpg هایی مثل NWN , NWN2 و DA رو RPG و ARPG دونسته؛The Witcher رو هم که یک crpg هست(از نظر تو) arpg دونسته.
    من رفتم GAMESPOT رو به خوبی گشتم و دیدم اینطور نیست و در قسمت ژانر این بازی ها(به جز Dungeon Siege که اصلاً crpg نیست) computer role playing نوشته شده درحالیکه در مورد The Witcher این موضوع صادق نیست و ژانر بازی در گیم اسپات Action Role Playing نوشته شده.پس بیخودی فرافکنی نکن.

.
    من که گفتم اینکه چه کسی با چه دوربینی بازی میکنه به خودش ربط داره و اون حرفم که کلا نظر شخصی بود ... اون که هیچ .
    بازی ای مثل دراگون که اصلا دوربینو بیاری نزدیک چیز خاصی بدست نمیاری . کلا معیار اصلی یه نقش آفرینی داستان و گیم پلی هت نه گرافیک . واسه همین گفتم که تو اینجور بازیها اگه فقط واسه گرافیک بخوای دوربین رو بیاری نزدیک خنده داره . ولی خب شایدم یکی اونجوری حال کنه ...

در ادامه من نگفتم گیم پلی ویچر شبیه نوروینتره .
    شما یه بار دیگه اون پست منو بخون ...
    من گفتم به نور وینتر شبیه تره تا ابلیویون !!! این یه جمله ی کنایی هست چون احساس کردم شما داری ویچر و ابلیویون رو مقایسه میکنی. وگرنه هر بچه ای تفاوتهای این بازیها رو میدونه .
    در ضمن من به هیچ وجه فرافکنی نکردم . سایتی مثل GAME SPOT در مورد هر بازی 1000 خط مینویسه .
    شما فقط رفتی اون 3 خط زیر گیم رو نگاه کردی .
    حتی اگه یه سرچ مختصر بزنی توی تگهای بازی اون چیزهایی که گفتم رو نوشته . البته میتونی Reviwe ها رو هم بخونی .

در ضمن من نگفتم هر ایزومتریکی CRPG میشه .
    شاید هر CRPG دارای ایزومتریک باشه ولی بر عکسش اصلا صادق نیست .
    --------------

در کل اگه جواب این پست من رو دادی،امیدوارم در مورد همه قسمتاش جواب بدی نه اینکه کل متن رو یکجا نقل قول کنی و به هر قسمتش که دوست داشتی جواب بدی و از زیر بعضی قسمتاش در بری.دیدی که من حتی به اون قسمتی که منظورت رو اشتباه متوجه شده بودم هم پرداختم و با این موضوع که به خاطر اشتباهم عذرخواهی کنم مشکلی ندارم(حتی از شما که هرچی خواستی تو پست 18 ات به من گفتی و احتمالاً اگه این پست اخیرت رو به گفته خودت ویرایش نکرده بودی چیزهای بیشتری هم میگفتی).من از بحث کردن در مورد نقش آفرینی حتی با شما که oblivion رو rpg واقعی نمیدونی(نه اینکه صرفاً اون رو خسته کننده و فاقد جذابیت بدونی بلکه کلاً بگی اون بازی اصلاً نقش آفرینی نیست و اصول نقش آفرینی توش رعایت نشده) هیچ ابایی ندارم.اگه هم که جواب ندادی که ندادی.امیدوارم از بازی کردن 2 The Witcher،که مثل شماره اول CRPG اصیلی خواهد بود،در نمای ایزومتریک یا کنترل و گرافیک بهتر نسبت به OTS لذت ببری
    خواهش می کنم.سال نو تو هم مبارک
    .

فکر کنم دیگه جواب تمام قسمتها رو دادم دیگه اگه چیزی از قلم افتاد ببخشید .
    ولی در مورد این جملات آخرت اندازه 3 صفحه حرف دارم :

اگه من از جواب دادن خود داری کردم واسه اینه که با بعضی حرفاتون موافق بودم واحتیاجی به بحث نمیدیدم . و در بعضی جاها هم احساس کردم بحث کردن فایده نداره و به نتیجه نمیرسیم .
    من اصلا اهل فرافکنی نیستم ولی خب شما میای یکسری بدیهیات رو تو پستت مینویسی که همه دنیا قبول دارن و واسه این گفتم که مغلطه میکنی چون همه میان میبینن خب طرف داره راست میگه پس حق با اونه .
    شما حرفهای منو هرطور خواستی برداشت کردی و هر جوابی خواستی دادی انگار که من از پشت کوه اومدم .
    آره داداش از پشت کوه اومدیم ولی با هلیکوپتر اومدیم .
    (پس قبول کن که این قسمت واقعا مغلطه کردی و من واسه همین عصبی شدم البته بعد از فروکش کردن عصبانیتم پستمو ویرایش کردم )
    و اما ابلیویون :
    اون جمله ی من هم کنایی بود .
    من اصلا ابلیویون رو RPG که هیچی ، کلا قاطی بازیها به شمار نمیارم .
    چون همونطور که گفتم معیار اول نقش آفرینی داستانش هست ولی داستان این بازی فوق العاده آبکی بود و گیم پلی هم که نگو همش به چرخ زدنهای بیخودی و به بطالت گشتن میگذشت .
    در کل حالم از این بازی بهم میخوره واسه همینم آدم حسابش نمیکنم .[COLOR="Silver"]

18. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •