جناب gorgnama مثل اینکه شما مشکلی با 4 مورد اول صحبت های من نداشتی و اشتباهاتت رو پذیرفتی.مثلاً در مورد اون بخش از صحبت هات که گرافیک The Witcher در نمای ایزومتریک بهتر از OTS است و کنترل The Witcher در ایزومتریک بهتر از OTS هست و ...
خوشحالم که جواب ها روشن بودن.
می رسیم به قسمت پنجم.
بله مطابق حرف شما پس Mass Effect و Oblivion و Diablo و بسیاری بازی های دیگر computer role playing game هستند چون روی کامپیوتر منتشر شدن.بعد همین Mass Effect و Oblivion که رو کنسول هم منتشر شدن تو کنسول میشن console role playing game.این واقعاً جالبه.من با اینجور دسته بندی آشنایی نداشتم که شما منو به صورت ریشه ای با این طرز دسته بندی آشنا کردی.
بله و من چندین بار هم گفتم و باز هم میگم که The Witcher یک cRPG نیست.در ضمن شما بحث های دیگه ای هم داشتی از جمله اینکه گرافیک در حالت ایزومتریک بهتر از OTS هست چون سنگین تره و همچنین مقایسه کنترل The Witcher در حالت ایزومتریک و OTS و اینکه DA رو محاله آدم روی pc در حالت zoom شده بازی کنه که من به همش جواب دادم و بحث شما فقط crpg بودن The Witcher نبوده.مثل اینکه شما خودت هم نمیدونی سر چه چیزهایی بحث کردی؟پست قبلی شما داخل تاپیک هست که میتونی دوباره بخونیش.
در همین گیم اسپات اگه به صفحه NWN و NWN2 مراجعه کنید می بینید که ژانر بازی crpg هست همین طور Baldur's Gate.نسخه PC , PlayStation 3 و Xbox 360 بازی Dragon Age هم تو گیم اسپات جز crpg طبقه بندی شده.به نظر میرسه شما حتی به خودت زحمت ندادی بری gamespot ژانر بازی ها رو ببینی.اینجا لینک صفحه این بازی ها تو گیم اسپات و همچنین عکسی که از قسمت ژانر بازی گرفتم رو میزارم تا دوستان ببینن.خوبه که آدم با سند و مدرک صحبت کنه نه اینکه صرفاً چیزی رو بگه و فک کنه که کسی دنبالش رو نمیگیره و بعداً جوابی براش نداشته باشه
*توضیح:ژانر بازی در سمت چپ صفحه زیر باکس آرت بازی،نام بازی،ناشر و شرکت سازنده نوشته شده است
من نمیگم هرچی Gamespot بنویسه درسته ولی در مقام مقایسه Gamespot با توجه به سابقه 14 سالش در نوشتن مطالب برای بازی ها در رده بسیار بهتری نسبت به اغلب سایت های بازی قرار میگیره مهمتر اینکه خود شما اسم سایت رو آوردی و منم که قبلاً صفحه این بازی ها رو تو گیم اسپات دیده بودم از حرف شما تعجب کردم و دوباره رفتم این صفحات رو دیدم و مشاهده کردم که شما داری اطلاعات غلطی رو به گیم اسپات نسبت میدی.
در مورد Dungeon Siege:
1)من هیچ حرفی درباره ژانر این بازی نزدم 2)نکنه شما می خوای بگی که Dungeon Siege هم crpg هست؟!Dungeon Siege یک نمونه مشخص از Action Role Playing هست.ممکنه عده ای به غلط به خاطر اینکه بازی تنها رو PC منتشر شده سبک بازی رو crpg بدونن اما این دو مقوله از هم جداست.لااقل از اواسط دهه 90 این دو مقوله از هم جدا شدن و اون نوع طبقه بندی دهه 80 و کنسول های قبل از نسل پنجم نظیر SNES و Mega Drive که تمامی نقش آفرینی های روی کنسول،console role playing هستن و نقش آفرینی های کامپیوتر،computer role playing هستن کنار گذاشته شده و دیگه در مورد console role playing صحبتی نمیشه اما computer role playing تونسته خودش را به عنوان یک سبک حفظ کنه که دلیلش عرضه بازی هایی مثل NWN 2 , NWN و DA هستن که تونستن اصالت این سبک رو تا حد زیادی حفظ کنن.
یاد یکی ازبحث های شما در تاپیک Fable II افتادم که در اون تاپیک،Oblivion رو rpg واقعی ندونستید.پست زیر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم از بازی کردن The Witcher لذت بیشتری بردم تا Oblivion.چون ذات اکشن Witcher جذاب و رباینده تر هست تا ذات پرپیچ و خم Oblivion.اما در شاهکار بودن Oblivion هیچ شکی ندارم.بخصوص با دیدن بازی هایی مثل Mass Effect 2 که RPG رو فدای بخش اکشن بازی کردن بیشتر به ارزش Oblivion پی بردم و بی صبرانه منتظر آنونس The Elder Scrolls V هستم.لذت نبردن از یک بازی یه چیزه و زیر سوال بردن اون یه چیز دیگه که دیگه بحث عقیده و نظر شخصی توش مطرح نیست.شما با گفتن اینکه Oblivion یک RPG واقعی نیست در واقع داری میگی که المان های نقش آفرینی تو اون بازی به درستی رعایت نشده نه اینکه بازی صرفاً جذاب نیست(مثل اینکه من بگم GTA IV یک بازی sand box نیست نه اینکه صرفاً بگم بازی مضخرفیه-برای مثال گفتم وگرنه GTA IV از نظر من یه شاهکاره و یکی از بهترین بازی های این نسل).درحالیکه به گواه بسیاری از منتقدین و بازیبازها Oblivion یکی از کامل ترین و اصولی ترین RPG های سال های اخیر هست.این رو گفتم تا به اینجا برسم که شما هم بهتره به تاپیک سبک شناسی مراجعه کنی تا با کلیت RPG بهتر آشنا بشی نه صرفا باً sub-genre های اون.
امیدوارم اگه جوابی به پست من میدی سفسطه نکنی و به تک تک قسمتاش پاسخ بدی از جمله اون مطلبت در مورد گیم اسپات
.gif)