تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 32

نام تاپيک: تنظیمات مودم adsl وایرلس دار - چطور؟؟

داره خودمونی میشه mrme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Isf.

11 ...؟؟؟

و اما جواب شما صاحب تاپیک
    سلام
    من متوجه سوالات شما شدم و جواب خودمو دادم
    اگر میخواین بیشتر راهنماییتون کنم یه عکس از صفحه تنظیمات مودمتون بزارید بخشی که باهاش کار داریم با این دکمه در صفحه تنظیمات مودمتون تعریف شده
    wireless- sequrity
    امکان این که بتونید لپ تاپ پدر و برادرتون رو کنترل کنید هست ولی قبلش باید در لپ تاپ اونها یه سری تغییرات بدید که بتونید لپ تاپشون رو ببینید و در واقع سیستم عاملش رو اماده پذیرش یه مهمان که شما هستید بکنم که این خودش یه داستان مفصل هستش و بوسیله برنامه رموت دسکتاپ ویندوز انجام میشه. حتی میتونید ماوسشون رو هم کنترل کنید . و هرکاری دوست دارید سر سیستم بیارید/
    برای محدودیت هم گفتم که داخل همون مودم میتونید بوسیله گزینه پریوریتی تعیین کنید که چه کسانی در اولویت باشند و چقدر دانلود داشته باشند و یا مثلا اگر قرار باشه که 3 تا فایل سنگین بین شما و برادرشما و پدرشما دانلود بشود چه کسانی در اوویت هستند که میشه تعریف کرد اول پدر شما باشه و بعدش برادر شما و بعدش خود شما و یا هرجوری که خودتون مایل بایشید میتونید اولویت بندی کنید ولی سقف دانلود رو فکر نکنم بتونید اعمال کنید که مثلا پدرتون بیشتر از 50 مگ بیشتر دریافت نکننند و استفادشون فقط 50 مگ باشه . ولی سرعتش رو میشه کنترل کرد.
    مثلا بزار راحت تر گم شما همین الان کانکت هستی و برادر و پدر شما هم کانکت هستند هر سه تا تون هم در حال دریافت فایل هستید شما میتونید اولویت بندی کنید که packet های دانلودی اول به چه کسی برسه و کار کی زودتر راه بیفته و در هنگام دانلود سرعت شما بالفرض 34 هستش و برادرتون 20 و پدرتون 10 و به همین ترتیب میتونید سرعت ها رو تقسیم کنید .

فقط اگر بتونید از قسمتهای مودمتون یه سری عکس بگیرید و در یه جایی آپلود کنید من میتونم بیشتر راهنماییت کنم روی قسمتهایی که میدونم داخل عکس نوته میزارم و دوباره برات اپلود میکنم و بهت میگم چه تغییراتی بدی فقط مستلزم این هستش که مودمت رو ببینمتمام مودمها هم کارکدشون شبیه هم هستش همون عکسی که دوستمون گذاشتند برای مودم من یه جوری دیگه تعریف نشده دقیقا همونه ولی یه جاهاییش رو جابجا کردند واسه همین من دقیقا نمیتونم بهت ادرس بدم بگم برو فلان جا رو درست کن مگه شانس داشته باشی یه نفر هم که مودم شما رو داشته باشه از اینجا رد بشهو بهت یاد بده
    سئوالی بود در خدمتم.
    اول از همه تشکر میکنم از شما دوست عزیز که هوای من و امثال من رو داری،ممنون از شما و همه ی دوستان
    در ادامه باید به دوست عزیزم با ای دی KING_DESIGNER بگم اگه میشه رنگ فونت رو مشکی بذارین و همین طور دوست عزیزم من مودم رو از ترکیه خریدم،متاسفانه مودم من زبانش ترکی هست(منظورم هنگامی هست که میخواستم مودم رو نصب کنم و رمز گذاری کنم)من رمز رو گذاشتم با توجه به فرمایشات جنابعالی اما با بدبختی...ترکی ام یاد گرفتیم...
    میتونم عکس از صفحات بگیرم و در این پست بذارم اما اخه ترکی که شما بلد نیستین!!!!
    اگه راهی هست که زبانش رو تغییر داد خواهش میکنم دوستان راهنمائی کنند...

2. این کاربر از mrme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من مودم وایرلس D-Link 2730U دارم
    ابتدا با ip 192.168.1.1 وارد صفحه تنظیمات شدم اما الان نمیتونم وارد شم.منو راهنمایی کنید لطفا چه تنظیماتی رو باید اعمال کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    من یه مودم d-link 2730U خریدم.اولش به صفحه تنظیمات میرفت ینی 192.168.1.1 اما نمیدونم کجا رو اشتباهی دست کاری کردم که حالا نمیره
    در ضمن به وایرلس وصل میشه اما وایرلس اینترنت نداره
    لطفا زودتر راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه hamed144's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان من یه مودم tp link w890 دارم میخوام از وایرلسش به یه لپ تاپ استفاده کنم...ولی هر کار میکنم روی pppoe کانکت نمیشه ...کانکشن جدید باید ساخت؟چطور خودش اتوماتیک وصل میشه؟میشه یکی از اول توضیح بده من چطوری باید روی pppoe بزارم؟که کانکت بشه؟>
    ممنون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من مودمم رو روی حالت bridge گزاشتم و الان به تنظیمات دسترسی ندارم چی کار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام به کاربران گرامی
    بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب و از کاربران حرفه ای سایت و همین طور کاربران عضو جدید و خلاصه همه ی کسانی که در مورد شبکه سر رشته دارن یا آشنا هستن میخوام که بنده رو در حل این مسئله یاری کنن.....
    من ADSL 2+ دارم و مودم هم WIRLESS هست که PC خودم با سیم به مودم وصل هست ولی مشکلی که هست برادرم و همین طور پدرم هست که لپ تاپ دارن و به راحتی از ADSL دارن استفاده میکنن...،حال من از کاربران انجمن و همه ی کسانی که در این زمینه میتونن کمکم کنند این سوال رو دارم که چطور میتونم روی WIRLESS کد امنیتی بذارم ؟؟؟
    چند تا سوال هم در ادامه دارم و اونم این که
    1- آیا میشه از طریق WIRLESS لپ تاپ اونا رو کنترل کنم؟؟؟
    2- چطور میتونم برای کسانی که از WIRLESS استفاده میخوان بکنن محدودیت بذارم؟؟؟با چه برنامه ای؟؟؟(به فرض مثال : بتونم واسه اونا محدودیت دانلود بذارم که فقط بتونن تا یه سقفی دانلود کنند و...)

لطفا معرفی کنید....
    بی صبرانه منتظر پاسخ و راهنمایی کاربران هستم
    با سپاس فراوان
    سلام
    منم همین مشکل دوستمونو دارم.
    با این تفاوت که من ADSL رو برای محیط کارم گرفتم و ممکنه همسایه ها و دیگر کاربرا سو استفاده کنن.
    خلاصه ترافیکمو بخورن...
    مودل مودمم tenda هست و این شماره رو هم زیر مدلش نوشته: D820R(کلا چیزی بارم نیست از شبکه و...)
    میشه کمکم کنید؟
    چجوری پسورد بذارم؟
    این عکس صفحه اول مودم...

داره خودمونی میشه zibagol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    من مودم وایرلس D-Link 2730U دارم
    ابتدا با ip 192.168.1.1 وارد صفحه تنظیمات شدم اما الان نمیتونم وارد شم.منو راهنمایی کنید لطفا چه تنظیماتی رو باید اعمال کنم
    منم همین سئوال رو دارم:
    اینترنت یکی از دوستان دچار اشکال شده و وقتی که خواستم روتر رو از طریق ip: 192.168.1.1 کانفیگ مجدد کنم صفحه تنظیمات لود نمی شد.
    با این که مودم(Aztech DSL705EU) رو reset کردم باز هم صفحه ی ورود به تنظیمات قابل دسترس نیست!

Win 7
    کابل ها بررسی شد.
    چراغ های مودم روشن و
    Local Area Connection is Enable

به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

منم همین سئوال رو دارم:
    اینترنت یکی از دوستان دچار اشکال شده و وقتی که خواستم روتر رو از طریق ip: 192.168.1.1 کانفیگ مجدد کنم صفحه تنظیمات لود نمی شد.
    با این که مودم(Aztech DSL705EU) رو reset کردم باز هم صفحه ی ورود به تنظیمات قابل دسترس نیست!

Win 7
    کابل ها بررسی شد.
    چراغ های مودم روشن و
    Local Area Connection is Enable

به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه؟!
    برانامه پراکسی یا وی پی ان ... چیزی اگه بازه ببندید . در مرورگرتون هم پراکسی چیزی ست نشده باشه.

موفق باشید

10. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zibagol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

برانامه پراکسی یا وی پی ان ... چیزی اگه بازه ببندید . در مرورگرتون هم پراکسی چیزی ست نشده باشه.

موفق باشید
    اتفاقن ازش پرسیدم ولی جوابش منفی بود. دیگه بررسی نکردم.
    دلیل دیگه ای نمی تونه داشته باشه؟

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

من مودم رو از ترکیه خریدم،متاسفانه مودم من زبانش ترکی هست(منظورم هنگامی هست که میخواستم مودم رو نصب کنم و رمز گذاری کنم)من رمز رو گذاشتم با توجه به فرمایشات جنابعالی اما با بدبختی...ترکی ام یاد گرفتیم...
    میتونم عکس از صفحات بگیرم و در این پست بذارم اما اخه ترکی که شما بلد نیستین!!!!
    اگه راهی هست که زبانش رو تغییر داد خواهش میکنم دوستان راهنمائی کنند...

فریم ور مودمتو ارتقا بده شاید زبانش انگلیسی بشه.

از لینک زیر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •