شدیدا دستت درد نکنه مشکلم به کل حل شد و راحت با تمام پلیرها پخش میشه دیگه.این کدک زیر رو نصب کن ببین مشکل توی پلیر های دیگه مخصوصا WMP و WMC رفع میشه یا نه.
ممنون.
شدیدا دستت درد نکنه مشکلم به کل حل شد و راحت با تمام پلیرها پخش میشه دیگه.این کدک زیر رو نصب کن ببین مشکل توی پلیر های دیگه مخصوصا WMP و WMC رفع میشه یا نه.
ممنون.
یکی به من هم کمک کنه من فرمت wav رو نمی خونه و شدیدا نیاز دارم نمی دونم باید چه کار بکنم
من فایل WMA رو می خوام همه اینا رو که گفته بودین دانلود کردم نصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
فرمت WMA که خیلی رایجه و کدک هاش توی ویندوز موجوده.من فایل WMA رو می خوام همه اینا رو که گفته بودین دانلود کردم نصب کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
فایلها پخش نمیشه یعنی پیام میده که قابل پخش نیست؟
ویندوزتون چیه؟ یکم کلا توضیح بدین.
ولی پیشنهاد میکنم تاپیک جداگانه بزنی تا جواب بهتری بگیری.
دوستان
بهتره به جای نصب کدک هی مختلف کدک مخصوص ویندوز 7 رو دانلود کنید که اون وقت مدیاپلیر ویندوز همه چیزو پخش میکنه
این اخرین ورژنشه
با مراجعه به این سایت میتونین همیشه اخرین ورژنو دان کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته با این کدک میشه با مدیاپلیر مثل mkv با زیر نویس فیلمار ودیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک کار نمیکنه .
بله پیغام میده که پخش نمیشه و قابل پخش نیست .
و ویندوز من هم 7 است دیگه الان ایکس پی هم دارم هم رو پی سی هم رو لپ تاپ جفتشون همه فرمتهای صوتی رو میخونن ولی فقط تو سون که رو پی سیم نصبش کردم ایراد داره
تاپیک هم زدم کسی فعلا جواب نداده
اره دیدم
از لینک اصلی سایت وارد بشو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)