فشرده شده .
شما این تاپیک رو بخون:
دقت کنی نوشته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Do not cut
- Final credits are compressed by 70%
یعنی چیزی کم نشده.
خیلی هم فشرده شده.
فشرده شده .
شما این تاپیک رو بخون:
دقت کنی نوشته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
- Do not cut
- Final credits are compressed by 70%
یعنی چیزی کم نشده.
خیلی هم فشرده شده.
به نظر من بازیش خیلی خوبه
اول همه برای تعیین نام و ملیت و لقب و ... باید توی یک کنفرانس مطبوعاتی شرکت کنید.
منوی اصلی مثل بازی Dirt 2 هست و با انتخاب رقابتها به اتاق مخصوص تیم خود می روید و با انتخاب تایر مناسب با توجه به رطوبت پیست و تنظیمات دیگر آماده تمرین در پیست - دور انتخابی و مسابقه اصلی می شوید ماموریتهایی هم برای رتبه بندی در دور انتخابی و مسابقه اصلی هم وجود دارد.
گرافیک پیست و اتومبیل به نظر من خوبه ولی گرافیک منوی بازی و چهره ها زیاد جالب نیست که زیاد هم مهم نیست.
در بیرون اتاق (منو) شما امکان مصاحبه دارید و در داخل در قسمتی به نام Agent شما اطلاعاتی را در مورد رتبه بندی تیمها و همچنین سوابق راننده ها در F1 کسب میکنید.
در کل کسانی که به این مسابقات علاقه دارند و یا کسانی که به بازیهای Race علاقه مندن در انجام بازی شک نکنن.
این هم امتیاز سایتهای مختلف :
GameRankings
PS3..........88.33%
X360..........84.17%
Metacritic
PS3..........88
X360..........85
Edge..........8/10
Eurogamer..........8/10
GamesRader..........9/10
IGN........8.5/10
Official Play Station Magazine (UK)..........9/10
Official XBOX Magazine (UK)..........8/10
VideoGamer.com..........9/10
چیزی که از امتیازات مشخصه برتری نسخه PS3 این بازی نسبت به X360 هست
بازی را امروز تهیه کردم .
منو ها و نحوه ورود به بازی مثل dirt 2 هست ( ابتدا داخل یک کانکس هستید و بعد میایید بیرون و... )
گرافیکه بازی هم بد نبود ولی به نظرم که dirt 2 و grid بهتر بودن . اما یه نکته یه کم اذیتم کرد اونم این بود که کمترین تعداد دور در یک مسابقه 10 است یعنی بعضی از مسابقه ها بالای نیم ساعت طول میکشه تا تموم شه ، تازه اگر مثلا پنج تا ماشین هم عقب بیوفتید دیگه واقعا گرفتنشون مشکل میشه .
پس بالاخره ریلیز شد . منم میرم برا خرید خدا کنه گرافیکش به شیف برسه . عکساش که بد نبود .![]()
چی به شیفت.
خندم گرفت این حرف رو زدید.
مثل این که شما dirt 2 و grid رو بازی نکردید.
بازی های racing شرکت Codemasters گرافیکشون خدا هست.
شما باید نگران این باشید که سیستمتون تا گرافیک آخر میتونه بازیو بکشه یا نه.
من که اصلا از این سبک F1 خوشم نمیاد و متنفر هستم
اما ظاهرا با این نقد ها و امتیاز های بالا یک بار دیگه CM ترکونده در ساخت یک بازی عالی دیگه
پدرام جان من که زیاد حال نکردم .
بعضی از مسابقات واقعا خسته کننده میشه . باید نزدیک 40 دقیقه بشینی یه پیست تکراری رو هی دور بزنی . تازه با یه کم لغزش هم میوفتی عقب .
من نسخه 5.61 GB رو گرفتم اما برای نصب سریال میخواد
این سریال 01911-01911-01911-01911-01911 رو که برای نسخه ریپ بود تست کردم جواب نداد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)