تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: قلعه نویی به پاختاکور هم باخت/ ژنرال همچنان در حسرت موفقیت آسیایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا من نمیخوام بحث کنم ولی انصافا به طور کلی در کل لیگ داوری بیشتر به نفع تراکتور ببوده یا سپاهان
    من همیشه سپاهان رو تحسین میکنم در ضمن نمیخوام قهرمانی و رتبه سپاهان رو لوس کنم ولی وقتی شما موردی اشاره میکنید منم سعی میکنم از تیم محبوبم دفاع کنم
    من از شما انتظار بیشتری دارم
    خوب همه تیمهای شهرستانی دارن واسه حقشون میجنگن حالا سپاهان اوله نوش جونش ولی خدایی اگر یک موقعی این اشتباهات داوری به نفع تراکتور شد خرده نگیرید چون اشتباهات داوری جزئی از فوتباله

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

آقا من نمیخوام بحث کنم ولی انصافا به طور کلی در کل لیگ داوری بیشتر به نفع تراکتور ببوده یا سپاهان
    من همیشه سپاهان رو تحسین میکنم در ضمن نمیخوام قهرمانی و رتبه سپاهان رو لوس کنم ولی وقتی شما موردی اشاره میکنید منم سعی میکنم از تیم محبوبم دفاع کنم
    من از شما انتظار بیشتری دارم
    خوب همه تیمهای شهرستانی دارن واسه حقشون میجنگن حالا سپاهان اوله نوش جونش ولی خدایی اگر یک موقعی این اشتباهات داوری به نفع تراکتور شد خرده نگیرید چون اشتباهات داوری جزئی از فوتباله
    حرف شما درسته و من هم اعتقادم همینه

من این حرف رو در جواب دوستی گفتم که اشاره به خرید داور و گرونی و داور خارجی و این حرفها کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

بس کنید تورخدا

واقعا به اینکه ایرانی باشید خجالت بکشین
    شما فقط میخواید یه تیم یا یه مربی از تیم رقیبتون ببازه کاری نداری کی باشه مقابل چی باشه

بابا نماینده کشورتونه

شما ها برای این تیم حاشیه درست کردید

چرا بحث بیخود میکنید همین عنوان تاپیک هم خرابه سپاهان نتیجه نگرفت نه قلعه نویی

شما استقلال یه عرب برده باید خوشححال باشید برید تو تاپیک اونوری خوشحال باشید بد چسبیدید به این تیم حاشیه درست میکنید

فردا برید تیتر روزنامه ها بخونید همه علیه قلعه نویی مینویسن

مربی آسیایی نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

13 قلعه‌نويي: داور عامل باخت سپاهان مقابل پاختاکور بود

قلعه‌نويي: داور عامل باخت سپاهان مقابل پاختاکور بود

سرمربي تيم فوتبال سپاهان گفت: داور عامل اصلي باخت تيم ما مقابل پاختاکور بود.

امير قلعه نويي در نشست خبري بعد از باخت 2 بر يک مقابل پاختاکور اظهار داشت: داور عامل اصلي باخت ما بود. گل دوم پاختاکور در شرايطي به ثمر رسيد که بازيکن شماره 9 اين تيم روي مدافع سپاهان خطا کرد و باعث شد دروازه باز شود.
    وي تاکيد کرد: از مسئولان AFC مي خواهم که گل دومي که امروز سپاهان دريافت کرد را حتما بازبيني کنند. پاختاکور بعد از گل دوم به وقت کشي روي آورد. اين حرکات در فوتبال امروز دنيا هيچ جايگاهي ندارد.
    قلعه نويي ادامه داد: نيمه اول اين بازي نيز تيم مقابل يک حرکت غير جوانمردانه را انجام داد. اين وقت تلف کردن ها قشنگي فوتبال را زير سئوال مي برد. در نيمه دوم نبض بازي در دست سپاهان بود و ما بر خلاف جريان مسابقه گل دريافت کرديم.
    سرمربي تيم اصفهاني تصريح کرد: من به تيم پاختاکور بابت پيروزي تبريک مي گويم اما از کنفدراسيون آسيا مي خواهم گل دوم اين بازي را بازبيني کند.
    وي در پاسخ به اين سئوال که چقدر براي صعود از اين گروه شانس قائل است، گفت: با باخت امروز شانس سپاهان کم شد اما دو بازي مهم در اصفهان داريم که اگر ببريم مي توانيم شانس خود را زياد کنيم.
    سرمربي سپاهان در باره مصدوميت هادي عقيلي و تاثير نبود او در ميدان عنوان کرد: وقتي عقيلي از جريان بازي خارج شد، نظم دفاعي سپاهان نيز بهم ريخت؛ اما اين دليل باختمان نبود.
    قلعه نويي با بيان اينکه در مرام فوتبال ايراني وقت کشي وجود ندارد، ادامه داد: سپاهان در رياض از حريف جلو بود اما هرگز به وقت کشي روي نياورديم و بازي رو به جلو را در دستور کار قرار داديم. آسيا اگر پيشرفت مي خواهد بايد دست از اين کارها بردارد. در اروپا چنين چيزهايي ديده نمي شود.
    اين مربي در پاسخ به اين سئوال که روي گل هاي خورده چه کسي مقصر بود،گفت: وقتي تيمي گل مي خورد همه مقصر هستند. گل هاي خورده هم تاکتيکي نبود و روي اشتباه فردي اين گل ها را دريافت کرديم.
    قلعه نويي همچنين در مورد نبود احمد اف بازيکن تاثيرگذار پاختاکور گفت: با نبود او سيستم بازي اين تيم تغييري نکرد.

منبع: football3.ir

قلعه نوعي حتما ميدونه كه داوري چه جوري باعث تعيين نتيجه ميشه، يكي ني بهش بگه پس همون داوريه كه باعث برد تو خيلي از بازيا ميشه

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

قلعه نوعي حتما ميدونه كه داوري چه جوري باعث تعيين نتيجه ميشه، يكي ني بهش بگه پس همون داوريه كه باعث برد تو خيلي از بازيا ميشه
    نه کسی نی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این بازیها بخوبی نشون داد لیگ ایران عیار خوبی برای سنجیدن تیمها و مخصوصا بعضی مربیها نیست!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توی ایران فوتبال جزیی از اشتباهات داوریه

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezanew's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

اونا رو بیخیال، ذوب آهن هم 3 - 0 زد!

مبارکه.............!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

توی ایران فوتبال جزیی از اشتباهات داوریه
    بسیار خندیدیم دستت درد نکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •