سلام
ممنون رضا جان به خاطر عكسها
يه چند تا عكس از داخل بازي مثلا بازي ايران - آرژانتين !!! ميزاشتي
سلام
ممنون رضا جان به خاطر عكسها
يه چند تا عكس از داخل بازي مثلا بازي ايران - آرژانتين !!! ميزاشتي
مرسي از عكسها ولي كاش از توي خود بازي هم كه دارن تيما با هم بازي مي كنن عكس مينداختي
موفق باشي
خيلي ممنون از تصاويري كه گذاشتيد
لطفا از داخل بازي هم بزاريد
يه سوال هم داشتم اينكه گزينه دوم در منو اصلي چيه لطفا يه كم دربارش توضيح بديد منظورم The Lounge هست
Last edited by m_h_hadavi; 30-04-2006 at 17:38.
ايران - برزيل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي گزارشگر بازي تمام اسم هاي ايراني رو مي گه ! جالبه !![]()
Last edited by R e Z a; 30-04-2006 at 19:56.
اين فروشگاه اينترنتي اين بازي رو داره و ميفروشه - اگه زياد طلبه هستيد از اينجا بخريد ( من يه بار يه سي دي ازش خريدم بعد از 1 روز و نصفي به دستم رسيد - البته من در تهرانم و شهرستانها رو نميدونم ) فقط يه كم گرونتر از مغازهاي وليعصر و ... هست .
اخ يادم رفت آدرس رو بزارم :" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستي قيمت هم براي dvd = 2500 , cd = 2850 هست.
2006 Fifa World Cup
![]()
![]()
![]()
Genre: Soccer Sim
more info & screens :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله ايران هم هست
برو بچ سلام مسئلتون راستش من وقتي يك بازي داخل جام جهني انجام ميده سيو ميكنم ولي از بازي خارج ميشوم وبعد ميرم توي فيفا ورلد كاپ 06 در قسمت لوئد كه وارد ميشوم هيچ سيوي وجود ندارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)