سلام دوست عزيز
اين كاري كه مي خواين شما بكنين اصلا امكان پذير نيست . چون هر مادربورد و قطعاتي كه روي اون سواره نياز به يك ويندوز داره و نمي توني مثلا ويندوزي رو كه روي مادربورد گيگابايت نصب كردي رو هاردش رو ببري و روي مادربورد ايسوس بندازي و بالا بياري .
توي 90 درصد حالت ها امكان بالا آمدن ويندوز روي مادربورد هاي ديگه غير ممكنه تازه اگر هم بالا بياد شروع مي كنه به نصب همه ي سخت افزار ها .
من خودم خدمات كامپيوتري دارم و مي فهمم چي مي گي . من اين قضيه رو 2 سال پيش دنبال كرده بودم .
تازه به نتيجه هايي رسيده بودم مثلا يه شركتي يه ويندوز ساخته بود و روي اون به عنوان تبليغ نوشته بود نصب ويندوز در 7 دقيقه كه خيلي مشكل ساز بود و از همين روشي كه شما گفتيد استفاده كرده بود .
شما تنها كاري كه مي تونيد بكنيد نصب مجدد ويندوز هست ولي اگه تعداد نصب ويندوز رو يك سيستم مشخص زياده (مثلا از يه سيستم براي يه كافي نت 10 تا مثل هم رو بسته باشه ) مي تونيد روي يكي از اون سيستم ها ويندوز و برنامه هاي لازم رو بريزيد و از اون ايميج بگيري و روي بقيه دستگاه ها استفاده كني .
ببخشيد مطلبم زياد شد .
اما در مورد ايميج گرفتن از سيستم بهترين برنامه همين Acronis true image هست چون هم خيلي راحت با هاردهاي ntfs مشكلي نداره و هم مدت زمانش مثل نورتون هست .
توي dvd هاي mrt مي توني پيداش كني و يا اگه سي دي hirens boot رو داشته باشي توي قسمت بك آپش هست .
توي سايت راسخون مي توني آخرين ورژنش رو دانلود كني.
اگه در رابطه با acronis هر سؤالي داشته بهم پي ام بده.