ممنون از لطف دوستان
راستی تا قبل سیزده به در هم دمو آماده می شه
ممنون از لطف دوستان
راستی تا قبل سیزده به در هم دمو آماده می شه
به دلیل مشکلاتی که برامون پیش اومد و کمبود وقتی که داشتیم نتونستیم اون دمویی رو که می خواستیم آماده کنیم قرار شد دمو نذاریم تا یه ماه دیگه دمو رو آماده کنیم اما برای اینکه بدقول نشیم تصمیممون عوض شد و قراره تا نهایتآ 13 یا14 فروردین دمویی آماده کنیم که البته این دمو احتمالآ ناقص تر از دمویی خواهد بود که قرار بود بذاریم....
نسخه اصليش كي مياد...؟
فکر نکنم قشنگ باشه .
آمریکایی میان call میسازن ما میام چنگیز خان مغول . علی کوچولو . پسر عمو نوروز می سازیم
جدی اگر تونستن یه بازی فوتبال به عنوان لیگ ایران حالا هر چی مثل pes باشه بسازن ببخشید سرتون رو درد آوردم دلم پر بود از این بازی ها
بنظرم اگر از بازیهایی مثل World of Goo یا Machinarium هم ایده بگیرید خیلی می تونه جالب تر بشه مخصوصا از نظر سبک گرافیکی که دارن ...
منم طرفدار بازی ساده ولی جالب هستم....
(ادونچر هم تو ایران فراموش شده....)
سلام
سوران هستم گرافیست و طراح کاراکترهای این پروژه
متاسفانه دمویی که قولش را داده بودیم به دلیل نبود وقت کافی حاضر نشد و مجبور شدیم یک دموی ساده برای آشنایی شما عزیزان آماده کنیم و قاعدتا شما باگهايي را در آن خواهيد ديد. کلا اين دمو براي اينه که شما با گرافيک بازي آشنا بشيد.
منتظر نظرات سازنده شما هستيم
برای دانلود و اطللاعات بیشتر به لینگ زیر مراجعه فرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه اصلی همونطور که گفتم نوروز90
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------
متاسفانه دمویی که قولش را داده بودیم به دلیل نبود وقت کافی حاضر نشد و مجبور شدیم یک دموی ساده برای آشنایی شما عزیزان آماده کنیم و قاعدتا شما باگهايي را در آن خواهيد ديد. کلا اين دمو براي اينه که شما با گرافيک بازي آشنا بشيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:09 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مگه چطور بازیه که میخواد دموی قابل بازی کردن بده بیرون؟ مگه دوبعدی نیست؟
این سایت شما را باز نمی کنه adsl من اگر میشود یک جای دیگر آپ کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)