با سلام
سوال داشتم ازتون من sony f11cgx دارم با vaio care دو تا dvd بکاپ گرفتم میخواستم بدونم ای بکاپ شامل درایور ها هم میشه؟ و اینکه لازم با خود ویندوز 7 هم بکاپ بگیرم؟
ممنون
با سلام
سوال داشتم ازتون من sony f11cgx دارم با vaio care دو تا dvd بکاپ گرفتم میخواستم بدونم ای بکاپ شامل درایور ها هم میشه؟ و اینکه لازم با خود ویندوز 7 هم بکاپ بگیرم؟
ممنون
در یک تاپیک دیگه یا سئوال رو مطرح کرددی اونجا جواب دادم
سلام من لپ تاپ sony cw1jgx/u دارم که ازش ریکاوری تهیه نکردم می تونم برای برگردوندن ویندوز از ریکاوری مدل های دیگه سونی استفاده کنم؟
با تشکر
سلام
من vaio مدل ns135e دارم
مشکلی واسه ویندوز ویستایی که اوجینال روش نصبه پیش اومده بطوری که بعد از پیغام welcome اول ویندوز،صفحه سیاه شده و فقط نشانگر موس در صفحه حرکت می کنه.در حالت safe mode و last good configuration هم همین وضعیت هست.dvd ریکاوری هم ندارم.لطفا زاهنمایی کنید چطور می تونم ویندوز رو برگردونم یا همین ویندوز اصل رو دوباره نصب کنم.ممنون.
بچه ها شما رو به خدا کمک کنید من یه لپ تاپ توشیبای تقریبا قدیمی دارم که میخوام ویندوزش رو عوض کنم ولی بعد از ریستارت کردن هر کلیدی رو نگه میدارم که وارد تنظیمات بایوس بشه خود به خود ویندوز قبلی بالا میاد . چه کار کنم.
اگه درایو ریاوری هاردت رو پاک نکرده باشی میتونی از همون استفاده کنی
اگه پاک کرده باشی بله میشه ولی با یه شرایط خواص
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:38 AM ----------
1000 بار راجع به ریکاوری سونی توضیح داده شده است بد نبود یه کم جستجو میکردین
باید موقعی که روشن میشه F10 رو بزنید میره توی منوی ریکاوری
یه سوال فنی!؟؟
چه جوری تو منوی بایوس بریم؟
همه دکمه ها رو زدم ولی نرفته!
سلام دوستان عزیز.من یه لبتاب ایسوزمدلk50ijدارم که روش یه ویستای64بیت نصبه که بدردم نمیخوره.میخوام ویندوزش روعوض کنم امااول میخوام باهرنزبوت یه بکاپ ازدرایوcبگیرم.اماهرکاری میکنم نمیتونم وارد تنظیمات مادربوردبشم وفرست بوت روروی سی دی رام بزارم.موقع بالااومدن هم وقتی دلیت رومیزنم میره توویندوز بوت منیجر.که دوقسمته.یه قسمتش ماله تست هارده.یه قسمت هم مال خود ویندوز.اگه لطف کنیدکمکم کنیدممنون میشم.
تشکر میکنم.
هادی.
F2 رو امتحان کن.
F12 =boot Menu
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)