مچكرم فربل جان...
مچكرم فربل جان...
يكي از دوستان گفت كه ممكن از اين باشه كه شما خيلي در فوروم ها گشت مي زنين و اين باعث شده كه
پهاني باند كم شه ؛ اوونم به خاطر آواتر و عكسو اينا...
ترافيك با قي مانده من تو اين عكس 33 و تو عكس قبلي كه 3 ساعت قبل گرفتم 37 بود.. اما تو اين 3 ساعت من چه كار كردم..
خودم نزديك 6 مگا دانلود كردم ؛ و كلا تو نت فقط تو پي سي ورد بودم نه سايتي و نه فورومه ديگه اي...
حالا بازم به نظر شما اين مي تونه دليل اين همه اختلاف باشه...؟
در صورتی از adsl میشه استفاده کرد که طرف پسورد و نام کاربری شما رو داشته باشه و تنظیمات رو خطش انجام شده
مثلا پارس آنلاین این اتفاق هم خیلی کم می افتد
آي نو .. ولي من پَسم رو از تو سايت عوض كردم..!!!
ببینید باز کردن صفحات وب همون طو که دوستمون گفتن دیتا مصرف میکنه یعنی براحتی با لود شدن چند صفحه 1 مگا بایت مصرف میشه البته این بستگی به مرورگرتون هم داره مثلا من گوگل کروم ، اپرا و ویندوز اکسپلور رو امتحان کردم گوگل و اپرا مصرفشون خیلی بیشتر بود البته میتونی لود شدن عکس رو غیر فعال کنی که این هم کلی تاثیر داره.
دوست عزیز اگر پس رو توی مودم ست می کنید و مودم 24 ساعته روشنه خیالتون از این بابت راحت باشه.
شما اگر اینکار رو نمی کنید باز می تونید امتحان کنید با این روش تو 3 روز چقدر دانلود میکنید اگر همون 500 مگ بود که مصرف خودتون بالا هست.
مرسي .. سوال داشتم كه چطوري ميشه پسو روي مودم ست كرد...؟
با همه احترامي كه براي دوستان قايل هستم ؛ ولي باز قانع نمي شم كه 500 مگا رفته اونم براي اين كه تو فوروم چرخ مي زنم..!
چطوری عوضش کردی؟ منم پارس انلاین دارم.
مدیریت سرویس--->تغییر کلمه عبور
بازم مرسي فربل جان..!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)