جایی که نادر به کریم میگه شما استادیوم بودید، صداتون گرفته، ترکیدم از خنده...!!!
راستی بچه ها هر کی کلیپ های جالب از این سریال رو میخواد بگه واسش آپ کنم...
جایی که نادر به کریم میگه شما استادیوم بودید، صداتون گرفته، ترکیدم از خنده...!!!
راستی بچه ها هر کی کلیپ های جالب از این سریال رو میخواد بگه واسش آپ کنم...
دوستان تکرارش ساعته چنده ؟
واقعا سریال جالبیه من فقط دیشب دیدم میشه یکی اجمالی توضیح بده
امشب نمی بینم فردا کی تکرار می شه..؟؟
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
راستی بچه ها چه جوریه که سعید آقاخانی چاردیواری بازی می کنه و زن بابا کارگردانی؟؟
سلام
ببین نادر به طور توافقی با اون دختره ازدواج کرده و یه پولی هم بابتش گرفته تا اون دختره بتونه بره خارج و درس بخونه البته پدر دختره فکر میکنه این دو تا با هم رفتن خارج .
و تقی تاکسی پدر نادر برای فرار از دست طلب کارها خونشون رو به نام نادر میکنه ولی الان که می خواد سند رو به نام خودش بزنه نیاز به شناسنامه نادر هم هست و چون نادر از این ازدواج به کسی نگفته میگه گم شده و از این حرفا ...
تکرار برنامه: 12:30
فکر کنم توی قسمت 3 بود . یه جا نادر موبایل رو برمیداره میگه ، هلو ، یس ، یس . بعدش اون خیری بهش میگه OK هم بگو . مردم از خنده اونجا رو
دوست خوبمون خلاصه داستان رو گفت ولی
اگر براتون مهمه میتونید قسمت هایی که ندیدید رو دانلود کنید از سایت زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیشبش هم بدک نبودش
آتیلا پسیانی هم استعدادش بدک نیست تو طنز
سلام.یه تیکه بود بابای نادر و داداشش میرن دنبال خیری،بعد داداشش میگه بذار وقتی خواست برگرده تعقیبش کنیم،بعد باباش میگه چطوره.Pcforlife جان لطف میکنی این تیکه رو آپ کنی؟
خاک تو سر گریمور های بهنوش طباطبایی
از این زشت ترش نمیشد بکنن
بابا این بدون گریم خیلی قیافه توپی داره
اینا را ببینین
جالبه اکثر عکس هاش فیلتره نمیتونم اینجا بگذارم برین تو گوگل سرچ کنید
بالاخره باید اسلامی باشه قیافه تو فیلمخاک تو سر گریمور های بهنوش طباطبایی
از این زشت ترش نمیشد بکنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)