سلام
من هر كاري كردم درست نشد اگه ميشه روش هاي ديگه هم پيشنهاد كنيد.
سلام
من هر كاري كردم درست نشد اگه ميشه روش هاي ديگه هم پيشنهاد كنيد.
شما مطمئنی مشکل از فلشت نیست؟ روی سیستم دیگه امتحان کردی تا حالا ؟!!!
این نرم افزار رو دانلود کن و کامل اپدیت کن بعد اسکن
لینک مربوطه با توضیحات لایسنس:
اگه اینو اپدیت کردی اکسپایر شد کار نمیکنه ها مثل همه انتی ویروس ها که وقتی اپدیت بشن و اکسپایر بشه اصلا کار نمیکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اون چند انتی ویروسی که گفتی رو می تونی اپدیت کنی ولی دقت کنی که اکسپایر نشده باشه یک موقع !!!
اگه نود داری نود رو اپدیت کن اگه کسپر کسپر رو اپدیت کن===> اپدیت باید به تاریخ امروز باشه نه که فقط نسخه 2010 رو نصب کنی بگی اینم از اپدیتاین مورد رو دقت کردی؟
احتمالات بالا رو که گفتم رو نگاه کن نتیجه رو همین جا بگو.
من دوستم یه فلش داشت همینطوری شد،هر کاری کردیم از سایت ترنسند درستش کنیم نشد. ویروس نیست عزیزم فلش سوخته!
سلام
كارهاي كه گفتيد انجام دادم درست نشد نرم افزاري كه لينكش گذاشته بوديد دانلود كردم خوب بود ممنون ولي براي فلشم مفيد نبود
نمي دونم چرا؟
فلش چك كردم نسوخته بود
پس اگه از فلش مطمئن هستید باید آنتی ویروستون رو عوض کنید. اگه نود32 داری کسپر بریز اپدیت کن چک کن. اگه کسپر داری آویرا بریز چک کن. چندتا آنتی ویروس خوب نصب و اپدیت کن تا ببینی ویروس نباشه که احتمالش با توجه به چیزایی که گفتید بالاست.
با سلام به دوستان
من یکم دیر رسیدم امه شاید کسای دیگه ای این مشکلو داشته باشن!
توقع داشتم یکی بپرسه فلش 16G رو از کجا و چند خریدی!!!شاید سوال احمقانه ای به نظر برسه اما من هزار تا از این فلشها رفیقام یا خودم خریدم! مثلا 2000 تومن دادم 16 گیگ! خب تقلبیه! تازه یکی از دوستام 30000 تومن داده بود! اونم تقلبی بود! اصلا سریالش با بسته ش همخوانی نداشت!
من یه راه برای یه بار استفاده از اینا انجام دادم که روی یه فلش جواب داد اونم برای یه بار انتقال!!! Low Level Format کردمش! سرعتش خیلی پایینه اما باعث میشه بعضی از این فلش تقلبیا واسه یه بار کار کنن.
راه های شناسایی فلش تقلبی:
1- سرعت بسیار پایین
2- تغییر ماهیت فایلها و فولدر ها بعد از ریخته شدن در فلش و یک بار Unplug کردن و دوباره Plug کردن فلش
3- عدم تطابق سریال روی فلش با سریال روی جلد
دوست عزیز فلشت خرابه و 100% چینی هستش
و به همین دلیله که این فایلها ایجاد میشه
درضمن دور بندازیش خیلی بهتره
چون من تا حالا چند تا از این فلشها با نامهای فلشهای معروف بهم انداختن
با تشکر از برادران چینی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)