میگم یعنی انقد W550 بده که کسی پیشنهاد نمیکنه؟!
میگم یعنی انقد W550 بده که کسی پیشنهاد نمیکنه؟!
شاید سونی بد نباشه ولی سونی از اسم معتبرش سوء استفاده میکنه و قیمت هارو خیلی بالا میگیره شما مثلا فرض کن 2 مدل تلویزیون هم کیفیت و با امکانات مشابه از دو برند سونی و سامسونگ داریم حالا شما کدوم رو میخری؟ سامسونگ که 200 تا 400 تومن ارزونتره یا سونی که تلوزیونش رو با کیفیتی مشابه به همون مدل سامسونگ داره با اختلاف قیمت زیادی میفروشه؟
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
شما پولی که میخوای برای فلان تلوزیون سونی بدی میتونی نهایتا 150 بذاری روش و یه تلوزیون از یه برند دیگه بخری که از اون تلوزیون سونی مد نظزرشما خیلی بهتر و جدیدتر و با کیفیت تر باشه.
در انتخاب تلویزیون شارپ من هم با شما هم عقیده ام ، ولی سینمای شارپ انتخاب خوبی نیست ، ما هم به همین دلیل هنگام خرید TV سینمای شارپ رو برنداشتیم، ومبلغشو برامون کم کردن. البته اگه بخواهی سینمای شارپ جدا بگیری 400 باید باشه ولی موقع خرید TV مبلغ 300 تومان رو کم میکنند.
من قصد بدی از این حرف ها ندارم و به ایشون تهین نمی کنم ببخشید اگه ناراحتتون کردمشاید سونی بد نباشه ولی سونی از اسم معتبرش سوء استفاده میکنه
من نمی خوام بگن سونی خوبه و تمام برند های دیگه بدن و فن بازی در بیارم چون که W550 خریدم ، تا حالا فکر کردی چرا اسم سونی معتبر شده با این که خیلی کم تبلیغات میکنه و میگن داره سوء استفاده میکنه از اسمش؟ کیفیت یه دستگاه فقط به مشخصات روی کاغد نیست، تمام مشخصات کاغذی یک طرف عمری که یه دستگاه میکنه طرف دیگه با توجه به گفته آقا Alucard و چنتا کاربر دیگه که تلویزیون G10 با اون عظمت شکوه و به اون خوبی و خودم هم حسرتش رو میخورم رو به ایشون پیشنها ندادن چون مشکل باز تولید مشکی داره و اینم بگم تکنولوژی سامسونگ خیلی بالاست و حتی بالاتر از سونی و خدایی میگم سامسونگ تو مانیتور که عالیه تلویزیونش هم باید خوب باشه
بنظر من G10 تو همه این ها سرتر اگه عجله نداری صبر کن ببین مشکل باز تولید مشکی به کجا میرسه بعد برو سمت یه مدل دیگه اصلا عجله نکن چون کم پولی که هزینه نمیکنی با میز و یک سری مخلفات دیگه حدود 2.300 - 2.200 برات در میاد
اینم بگم من یه کاربز حرفه ای تو ضمینه HDTV نیستم( کاملا مبتدی) و بیشتر از روی تجربیاتم این حرف ها رو میگم
گه به خواهید دلیل اینکه چرا من B690 رو انتخاب نکردم میگم
اگه بد صحبت کردم پست رو مدیر ها پاک کنن
Last edited by vahidsport; 10-03-2010 at 13:56.
در تاييد صحبتهاي پست قبلي بايد بگم كه اصلا اين حرفتون رو قبول ندارم.
هر وقت يه محصول سوني خريدم كاملا مطمن بودم كه يه عمر برام بدون هيچ دردسري كار ميكنه اما هروقت سراغ جنساي كره اي رفتم ، هميشه آخرش تجربه بدي داشتم.
زماني كه ما داشتيم LCD ميخريديم ، كلي انجمن ها و كاتوگ ها رو خوندم.
چندتا چيز واقعا منو مردد كرده بود . 1- ماشن زمان ال جي 2 - ال سي دي هاي سامسونگ 3 -پلاسماهاي پاناسونيك
4-آخرين انتخاب من هم S400 بود كه توي انجمن ها خيلي ازش بد ميگفتن.
اما حالا بعد از اينكه تلويزيون رو خريدم ببينيد چه اتفاقي افتاد.
خيلي از افرادي كه ماشين زمان ال جي داشتن دچار مشكل سوختن برد دستگاه شدن.
كسايي كه پلاسماي پاناسونيك خريدن الان دچار مشكل Black Level شدن .
ال سي دهاي سامسونگ رو هم رفتم خونه دوست و فاميل با دقت تمام نگاهشون كردن ، اكثرا داراي صفحات براق بودن كه براي خونه ما كه نورگير هستش مناسب نبودن به علاوه مشكلات عجيبي كه بچه گزارش ميكنن مثل ترك برداشتن قاب و به علاوه تجربه بدي كه همين امسال از دي وي دي پلير سامسونگ داشتم كه سه بار تعمير بردمش.
خب حالا من سوني S400 خريدم كه خيلي ها ازش بد ميگفتن. اما من به خاطر تجربه خوبي كه در سالهاي قبل از سوني داشتم ، اينو خريدم.
تا امروز ساعتها فيلم با اين تلويزيون ديدم و هميشه ازش راضي بودم هيچ گونه مشكلي باهاش نداشتم. تصوريش مثل روز اوله و آخ نگفته
خلاصه اصلا و ابدا اينطور نيست كه سوني داره از اسمش سواستفاده ميكنه.سوني پول كيفيت ساخت و ماندگاريشو از شما ميگيره.جنسي كه ساليان سال با حداقل مشكلات كار ميكنه.
شما نگاه كن همين حالا سوني جزو معدود شركتهايي هستش كه تلويزونهاي ال سي دي خودش رو بين 2 تا 3 سال گارانتي ميكنه. خوب اين چي رو ميرسونه. اعتمادي كه سوني به محصولاتش داره.
سواستفاده واقعي رو ماركهاي كره اي دارن ميكنن كه با عوام فريبي و ارايه عددهاي غلو شده در كاتالوگ هاشون ملت رو سركيسه ميكنن.
در مورد اين عوام فريبي و حقه بازي هاي برندهاي كره اي، ميتونم صدها صفحه مطلب بنويسم ولي حيف كه گوش شنوايي براي اين حرفها نيست.
به اميد اينكه انتخاب خوبي در خريد داشته باشيد![]()
Last edited by outpost; 10-03-2010 at 14:29.
مرسی از راهنمایی و این همه لطف
اگه بخوام سونی بگیرم سینماش رو هم سونی میگیرم که تا 500 کخ من میخوام DZ790 هست که ظاهرا راضی کننده نیست اینجوری که دوستان میگن
دیگه میخوام همونطور که گفتم بین Sharp و W550 انتخاب کنم
ولی گیج شدم بعضیا میگن قطعا سونی بعضیا هم میگن شارپ
نمیدونم واقعا کدوم بهتره
در مورد شارپ چون تجربه اي نداشتم نظري نميدم.
ولي سينماي خانگي رو اگه خواستي بخري " فيليپس " بخر كه قريب به اتفاق بچه ها ازش راضي بودن.
و البته قبل از خريد سينماي خانگي يه نيم نگاهي به اين تاپيك بنداز ، شايد نگاهت عوض شد
مساله اين است : PC يا سيستمهاي صوتي تصويري
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی از حرف های شما رو قبول دارم و بعضی هارو هم ندارم.
من که نگفتم سونی بد هست فقط گفتم گرونه.
این وظیفه هر شرکتی هست که محصولات خودش رو کنترل کیفیت کنه و بیرون بده .ولی این نمیشه که هر شرکتی که این کارو درست و وسواسی انجام بده قیمت جنس هاش رو هم کلی بالا ببره سونی دقیقا داره این کارو میکنه. سونی که ادعا داره کیفیت محصولاتش عالی هست پس قیمتش رو هم چند درصد کاهش بده و کل بازار رو بگیره تو دستش حالا چرا این کارو نمیکنه به خاطر اینکه جایگاه اشرافی خودش رو نشون بده و دیگه این که اگر سونی قیمت هاش رو در حد محصولات کره ای کاهش بده وارد رقابتی نزدیک با اونا میشه و اونوقت احتمال اینکه شرکت های کره ای یه تکون اساسی به خودشون بدن و روی سونی رو کم کنن خیلی زیاده سونی بهای اشرافی گریش رو از مشتری میگیره. شرکت های کره ای با قیمت پایین بازار رو در دست دارن و سود میبرن و سونی هم سود لازمش رو از اشرافی گری و مشتری های متعصب خودش در میاره و برای هر دوی این شرکت ها این طوری خیلی بهتره و هردوشون سود لازم رو میبرن(بدون اینکه در یک رقابت سخت در ارتقاع تکنولوژی درگیر باشن) اینطوری هم جفتشون سود میبرن هم کم کم تکنولوژی هاشون رو ارتقا میدن که یهو چنتشون برای مدتی طولانی خالی نباشه. فقط این وسط مشتری هایی که سونی میخرن بهای اسم سونی رو میدن.(بهایی اضافی تر از کیفیت خوب سونی)
شرکت های کره ای از لحاظ تکنولوژی چیزی کم ندارن و حتی گاهی اوقات صاحب تکنولوژی برتر هم بودن تنها مشکلشون این هست که محصولاتشون رو هر جوری که طرف واردکنندشون بخواد میسازن(به خاطر از دست ندادن بازار) که این قضیه باعث میشه که کیفیت سخت افزاری و گاهی اوقات نرم افزاری محصول تا حدودی پایین بیاد.
این موضوع کلی جای بحث داره هم سونی گرون فروشه(یقین بدونید) هم کره ای ها کم فروشن(مطمئنا).
ولی در این مورد خاص که دوستمون میخواد تلوزیون بخره من سونی رو پیشنهاد ندادم چون با قیمیتی کمتر میتونه یه B690 بخره که هم امکانات بیشتری داره هم اینکه از لحاظ کیفیت(تصویر و نرم افزار) اگر از 550 بهتر نباشه حداقل هم کیفیت با اون که هست(شک دارید؟)
میمونه کیفیت سخت افزاری که در این زمینه قطعا سونی بهتره و دوستمون باید بین( کیفیت سخت افزار و قیمت بیشتر )و (کیفیت تصویر و امکانات بهتر و قیمت کمتر) یکی رو انتخاب کنه.(البته اگر بخواد بین این 2 یکی رو انتخاب کنه و گزینه های دیگرو حذف کنه).
---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
سونی از لحاظ کیفیت قطعات خیلی بهتره شک نکن. در این مورد سونی به شدت وسواس به خرج میده و باعث موفقیتش هم شده. آمار خرابیهاش خیلی پایین هست.
سونی انتخاب خوبیه ولی انتخاب بهینه نیست.
سوني پول اشرافي گري رو ميگيره !
مگه اختلاف قيمت سوني و سامسونگ چقدره كه شما ميگي اشرافي گري !
والله ما خواستيم تلويزيون ال سي دي بگيريم. سوني تو هم رده خودش با سامسونگ كه من ميخواستم بگيرم 150 تومن گرونتر بود ( سري 5 سامسونگ با سري S سوني ) كه البته با توجه به كيفيت ساخت و مدت طولاني تر ضمانت تلويزونهاي سوني ، يه چيز كاملا طبيعي بود.
شما الان هر جنسي كه بخواي بين سوني و سامسونگ انتخاب كني ، معمولا سوني در همون رده فقط كمي گرون تره.
اين حرف رو مثلا اگه در مقايسه بين پايونير و سامسونگ ميگفيتيد من قبول داشتم اما واقعا از نظر قيمت تفاوت خيلي فاحشي بين سوني و سامسونگ نيست.
Last edited by outpost; 10-03-2010 at 16:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)