نه فكر نمي كنم از 0911 شروع ميشه
نه فكر نمي كنم از 0911 شروع ميشه
سلام رامبد عزيزنوشته شده توسط nishnish
0910 هم فکر کنم مثل قضیه خودرو هستش چون پلاك 10 نداريم و از 11 به بعد هستش و كد 910 هم فكر كنم در شبكه مخابرات كاربرد نداره براي همين بيخيال اين كد شدند و از 911 شروع ميشه
شركت تاليا هم داراي كدهاي ديگه هستش مثلا من 0932 رو ميدونم كه براي تاليا هستش
دوستان ديگه هم اگه ميدونند در اين زمينه توضيح بدن
ممنون
0910 ادامه ی 0919 همراه اول استان تهران هستش
0910 خطهای نیمه دائمی همراه اول هست
دو سال پیش که میخواستم از همراه اول خط دائمی بگیرم خط 0915 حدود 290 تومن بود و 0910 صد و خورده ای
تفاوت ها هم که میدونید تو هزینه های مکالمه هست
یعنی خطهای اعتباری بیشتر از نیمه دائمی و خطهای نیمه دائمی بیشتر از دائمی ها هزینه مکالمشون میشه
لطفا اعطلاعات غلط ند
من خودم هم اعتباری دارم دو هم 0910 و هیچ تفاوتی در هزینه نداره و تنها تفاوت 910 و داءمی تو سقف اعتبار هست که 910 به 17 تومن برسه اول اخطار میدن که پرداخت کن و بعد قطع میکنن ولی داءمی حد اعتبارش 30 تومن هست
بله کاملا درسته هزینه ها کاملا یکی هست با دائمی ها.
در مورد شماره هم کد 910 که به قول دوستمون نشون دهنده نیمه دائمی بودنه (خطوط دائمی بدون ودیعه) و کد بعدی نشان دهنده منطقه سکونت مثلا 9105XXXXXX نشان دهنده خطوط دائمی بدون ودیعه مربوط به استان های خراسان و سیستان و بلوچستان هست و به همین ترتیب
موفق باشید
والا اون زمان که من میخواستم سیم کارت بگیرم کارمند خدمات ارتباطی این طوری به من گفت
...
پس این طوری صد و اندی بیشتر از من گرفتن
کشور گل و بلبلی داریم
درود ماله استان کرمان شاه هست
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
ببخشید ها این پیش شماره مال سیم کارت های همراه اول مربوط به غرب کشور (استان های کرمانشاه همدان ایلام و کردستان (شاید دوباره باشه ولی من نمیدونم )) میشه نه تلفن های همگانی![]()
ماله استان مرکزی هم هست (خمین)
من خودم 0918 دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)