تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 55

نام تاپيک: ماشين لباسشويي

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

الان دقیق نمیشه گفت که چه شرکتی بهتر کار می کنه.اگه توجه کرده باشید هر کدوم از بچه ها از یه مارکی تعریف می کنن.مثلا ما خودمون توی خونه مارک ایندزیت داریم و ایتالیایی هست و انصافا کارش هم حرف نداره.
    الان توی بحث رقابت همه شرکت ها سعی می کنن بهترین ها رو تولید کنن و به نظر من هر کس به پای پولش خرید کنه میتونه مارک خوب بخره حالا چه آمریکایی و چه آلمانی و چه ایتالیایی و چه اسپانیایی و حتی خود ایران.یکی از اقوام نزدیک بیشتر از 10 ساله که آبسال داره و هنوز این ماشین آخ هم نگفته.حتی خود ما قبل از خرید این ماشین،ماشین لباسشویی ار ج داشتیم و اونم انصافا خوب کار کرد تا بلاخره داغون شد.
    به نظر من الان رقابت شرکتها توی طراحی و خدمات پس از فروش و راضی نگه داشتن مشتری و تبلیغات هستش.وگرنه همه مارک ها پا به پای تکنولوژی روز دنیا دارن جلو میان.
    بهرحال

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

راستش یک ماه پیش که برای خرید یخچال رفتم از فروشنده ها شنیدم که محصولات بوش دیگه توسط خود آلمان تولید نمی شن و همه چینی هستند البته به حرف فروشندها اصلا نمی شه حساب کرد

البته اون موقعی که من لباس شویی را خریدم مدل دیجیتال هم بود که به اصرار فروشنده مدل معمولی را گرفتم که کلیدهاش لمسی بود چون طرف تضمین داد که اگر تا یک سال هر مشکلی براش پیش بیاد خودش جدا از نمایندگی تعویضش کنه اینم عکسش :

البته من یک ماه پیش یخچال هم خریدم مدل 710 سامسونگ

البته یکم قدیمی بود ولی برای من جا داری در وحله اول بود برای همین 2 تا خریدم که سر جمع شد 1800000

از مدلهای ساید بای ساید هم زیاد خوشم نیومد هر چند ارزونتر تمام میشد ولی اصلا جا نداشتن

البته یک مدل AEG هم دیدم که ساید بای ساید بود ولی واقعا برای خودش عظمتی داشت عظیم....

هر درش را که باز می کردم اگر قفسه ها را در میاوردی قد دو نفر اندازه من در هر ساید جا میشد قیمتش هم 4300000 بود و 3 روزه تحویلش میداد ولی به بودجه من نمی خورد

اگه نباشه جاش خالی می مونه ata_webmaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

مارک meile هم واقعا عالیه ماهم 25 سال کنوود داشتیم با خشکن 100 در صد فقط دیگش سوراخ شد که هر چی تعمیر کردیم خوب درست نمیشد و آب نمیداد و بعدش رفتیم یک سامسونگ خریدیم چون بودجه بیشتر نداشتیم ولی اگر دارید 800 تا 960 قیمت برای آریستون واقعا عالیه یا کنوود این مارک های کره ای آشغال رو نگیرید راستی توشیبا هم از این سطلی های تمام اوتوماتیک داره که 10 کیلویی هست و واقعا قشنگ دیزاین شده و خشک کن 10 دقیقه ای اصل ژاپن هم هست و واقعا هم عالی می شوره مرگ هم ندارن اکثر آمریکایی ها تو خونشون سطلی دارن چون لحاف و ملافه هم میشوره ( آمریکایی ها هم که می دونید آدم های لارجی هستند) و آشغال مصرف نمی کنن آهان قیمتش هم 450

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr_peyman5623's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    سیاره مشتری

پيش فرض

بوش و آ.ا.گ هزینه الکی هستش! مادر من داره!
    من خودم سامسونگ 1448 دارم Air wash و silver nano داره دیگ داخلش هم الماسه هستش
    خیلی لباس ها تمیز تر از AEG جدیدی هستش که مادرم خریده!

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

واه واه ما خودمون الان 5 سال ساسونگ داریم یکبار پمپش خراب شد یکبار درش شکست از داخل
    تازه اینقدر حساسیم که نگو
    تازه جالبش اینجاست که داره خشک میکنه انگار ارابه داره راه میره
    در عوض اون کنوود قبلب ما که هنوز هم داریم ماه بود من زیاد اهله مارکم ولی مارک های کره بیشتر روی کاغذ قدرت مانور دارن به عمل که میرسن هیچی نیستند فقط اولدورم بولدورم می کنن
    مثل مارک های چینی که امکانات زیادی دارن ولی کیفت بد در ضمن الان همه قطعات و همه چیز رو چین میزنه

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

فکر کنم با این اوصاف 2000 تومن بدیم یه لگن و 1000 تومن پودر از همه چی بهتره !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اخر سر چي چه ماركي
    من فكر كنم ال جي و سامسونگ چون نمايندگيش زياده خراب هم بشه راحتر تعمير بشه

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

اخر به ما هم همین رو گفتن

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    north of iran

پيش فرض

نگیر این ال جی و سامسونگ نگیر از من به تو نصیحت
    وقتی که یک چیز خراب بشه که هی تند تند نمایندگی بیاد به چه درد می خوره تازه در لباسشویی من شکست شامل گارانتی نبود
    مردشور اون گارانتیشونو ببره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نگیر این ال جی و سامسونگ نگیر از من به تو نصیحت
    وقتی که یک چیز خراب بشه که هی تند تند نمایندگی بیاد به چه درد می خوره تازه در لباسشویی من شکست شامل گارانتی نبود
    مردشور اون گارانتیشونو ببره
    مدلش چي بود؟چقدر كار كرد خراب شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •