خود وزیر در برنامه ی زنده در شبکه ی 1در نگاه 1می گفت من از اینترنت وایلس استفاده می کنم من حتی بلد نیستم اسمشو بنویسم؟
خود وزیر در برنامه ی زنده در شبکه ی 1در نگاه 1می گفت من از اینترنت وایلس استفاده می کنم من حتی بلد نیستم اسمشو بنویسم؟
سخنان بیربط و بیاساس.
یکی از مشکلات مملکت وجود یک دسته از افرادیست که واکنششان در برابر هر اتفاقی فقط و فقط غرزدن هست.
چه ربطی به غر زدن داره ؟
خدایی تا حالا چند دفعه از این حرفا زدن ولی هیچ اتفاقی نیافتاد ؟
بز اخوش که نیستیم که هر چی گفتن تایید کنیم ،
من خودم هم موضوع رو تکذیب یا تأیید نمیکنم
ولی یک عده واقعاً خوششون میاد نفوذ بد بزنند.
نمونه دیگرش تاپیک اینترنت ملی
که حالا هیچ خبری هم هنوز نشده، حالا یک نفر اومده تاپیکش رو زده همه هم بدون اینکه بدونند پروژه چی هست یک چیزی برای خودشون گفتن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگر تا حالا کامپیوتر دیده که بدونه اینترنت چیه؟
Last edited by hesamkowsar; 28-03-2010 at 20:45.
اینجور وزیر میبینه که نمیتونه کار کنه باید استعفا بده بره کنار.
وقتی وزیری که میگه سرعت 128 کافیه برای مردم شما میایی میگی وزیر تقصیری نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟
خودش روی پهنای باند سوار شده و داره حال میکنه و میگه من خودم اینترنت پرسرعت داشته باشم کافیه.
وقتی ازشون پرسیدن فرزند خودتون هم از 128 استفاده میکنه گفتن:بله.
ولی وقتی پرسیدن اون 128 که شما استفاده میکنین از چه نوعی است شروع کردن به تفره رفتن.
وضعیت اینترنت تو ایران الان از افغانستان هم عقبتره.![]()
128 ایشون از نوع 10 مگابیت نا محدود هست !!!!!ولی وقتی پرسیدن اون 128 که شما استفاده میکنین از چه نوعی است شروع کردن به تفره رفتن
داداش میدونی چیه؟؟ شک نکن که حالا حالاها خبری از اینترنت پرسرعت نیست!
چند ساله دارن از این دروغا میگن! اصلا شما فکر کنید.....ایران و اینترنت پرسرعت! اصلا جور در نمیاد!
به قول یکی از دوستان اگر اینترنت پرسرعت بیاد سواد و فهم مردم تو یه سری زمینه ها زیاد میشه و این به نفع اینا نیست!!!!! میدونید که چی می خوام بگم!!!![]()
این حرفها ر ول کنید.بر اسا س تجربه یک چیزو خوب فهمیدم
وقتی میگن فلان جنس گرون نمیشه شک نکن که بلافاصله گرون میشه حالام وقتی میگن سرعت اینترنت زیاد میشه شک نکن که سرعتش بزودی کم میشه
پس بدو از همین آب باریکه استفاده کن تا بعداً حسرتشو نخوری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)