من که تریلرش رو دیدم
20% اقتباس از Fifa Street بود
جوابت بله هست
من که تریلرش رو دیدم
20% اقتباس از Fifa Street بود
جوابت بله هست
البته خیلی هم جدید نیست مال پنج روز پیش هست توی تاپیک اخبار کوتاه هم گذاشته بودند. البته فقط این 6 تا جدید هستند.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
لینک های بزرگ نمایی
دانلود با کیفیت متوسط : حجم 13 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود با کیفیت خوب : حجم 20 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود با کیفیت عالی : حجم 69 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توصیه می کنم حتما دانلود کنید و نگاه کنید چون حرف نداره!
سلام
نمیدونید drm واسه بازی تائید شده یا نه؟
فکر نکنم تو این بازی بشه از drm استفاده کرد.
چون chek point نداره تو بازی فوتبال اگه drm هم داشته باشه راحت کرکرها کرکش میکنن.
تخت جمشید مهد فرهنگ و تمدن.
ایول...
فوتیال سازای شاخ دارن 3 تا میشن...
اینطوری 100% خیلی بهتره..
البته این سبک بیشتر با Fifa Street می تونه مقایسه بشه ولی واقعا در نوع خودش جالب هست و می تونه مشغول کنه PC باز ها رو به خصوص که بازی فوتبال فری استایل قبلا برای PC نیومده بود
ههه پاها رو برم!! رو پای این کلوزه که یه تکل بریم از وسط نصف میشه چقد لاغره, خودمونیما این فیس هارو چه خوب ساختن همه بازیکنا شبیه خودشونن, فیس هارو از pes هم بهتر درآوردنخداکنه حرکات متنوع تو بازی زیاد باشه تا زودی از بازی زده نشیم.
فیس ها بدک نیست شبیه هستند یعنی به سادگی میشه فهمید که کی هست. ولی مثسلما گرافیک و فیزیک بدن ها به زیبایی pes و فیفا نیست حتی جزئیات صورت بازیکنان خیلی خوب نیست ولی خداییش اینکه دوربین بازی مثل دوربین بازی های فایتینگ از نزدیک هست خیلی جالب هست این یه جوری از بازی های قدیمی فوتبال مثل همون فوتبال Goal III میکرو الهام گرفته شده که توی اون میشد با خشونت از حریف توپ گرفت و شما باید سعی کنید با قدرت بدنی مقابله کنید و یا با سرعت زیاد خودتون رو دور کنید از بازیکنی که به شما هجوم میاره. واقعا می تونه سوژه جالبی باشه
آره آرمین من به شوخی گفتم طراحی چهره ها از pes بهتر شده, ولی واقعآ خوب کار شده, واقعآ جالبه که دوربین مثل بازی های فایتینگ از نزدیکه , باید بازی بیاد تا مشخص شه کاراکتر ها رو با این دوربین چطور باید کنترل کنیم. وقتی پاس میدیم به بازیکن هم تیمی دوربین چطورر میخواد بپره رو بازیکنی که بهش پاس دادیم!!
باکس شات بازی
![]()
ایکس باکس 360
PS3کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)