سلام...
اگه شماره ای که برای یک خط همراه اول مزاحمت ایجاد می کنه، مربوط به خارج از کشور باشه، اونوقت چطوری با طرف برخورد لازم! رو انجام میدن؟!... در صورت شکایت چه کاری از دست مخابرا بر میاد؟
سلام...
اگه شماره ای که برای یک خط همراه اول مزاحمت ایجاد می کنه، مربوط به خارج از کشور باشه، اونوقت چطوری با طرف برخورد لازم! رو انجام میدن؟!... در صورت شکایت چه کاری از دست مخابرا بر میاد؟
با سلام به همه دوستان
من یک مزاحم تلفنی دارم فقط اسم وفامیلش را میخوام اگر کسی میتونه کمکم کنه از خجالتش در میام هزینه ان هم هر چقدر بشه برام مهم نیست اگر میتونید کمکم کنید مطلب بزارین تا شماره ان را بزارم فقط لطفان نگین برو شکایت کن که یکسال طول میکشه![]()
بابا برید یک نرم افزار نصب کنید و شماره ش رو بزارین تو لیست سیاه.
ترجیحا نرم افزاری باشه که حتی به شما یادآوری نکنه که کسی زنگ زده و شما با خیال راحت از این که کسی مزاحمتون نیست به کارتون برسید
اون دوستمون گفتن در مورد تلفن عمومی و کارت که میندازن دور... با اجازه من زیاد نگردم کسی میدونه که میشه اطلاعات کارت تلفن را بازیابی کرد؟ اصلا شماره های گرفته شده در کارت تلفن ذخیره میشه یا اینکه فقط مقدار شارژش یا اینکه فقط یک کد شناسایی داره؟؟ ببخشید لطفا ربطش بدین به همون کشف مزاحم تلفنی..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)