سلام من چند ماهی هست که سری f دارم هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره بسیار عالی هست من نمی دونم چرا بعضی ها نظرات دیگران رو می خونن و بدون تحقیق میان به دوستان انتقال می دن ... سونی واقعا کیفیت تصویر و شفافیت و روشنایی صفحه خارق العده داره
سلام من چند ماهی هست که سری f دارم هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره بسیار عالی هست من نمی دونم چرا بعضی ها نظرات دیگران رو می خونن و بدون تحقیق میان به دوستان انتقال می دن ... سونی واقعا کیفیت تصویر و شفافیت و روشنایی صفحه خارق العده داره
شما چقدر لپ تاپ دارید ... دل ، سونی ، اچ پی![]()
واسه پارتيشن بندي مي توني از كليك راست روي my computer و سپس manage و از اونجا يهsc managmentرو انتخاب كني و پارتيشن رو تقسيم كني
يا از نرم افزاري مث acronis استفاده كني
راستی حافظه من تا جایی که قد میده شما FZ داشتید نه F
من و سري F
بنده مسفرت بودم نمي تونستم جواب دوستان رو بدم
به هر حال شرمده
مسافرت كه بوديم هر شب 5 6 ساعت لب تاپ رو ميزاشتم رو پام و بازي مي كردم
كيفت تصوير اونقدر بالاست كه پدرم وقتي مانيتور رو ديد گفت واقعا مي ارزه به اين لب تاپ با اين مانيتور اينقدر پول بدي
باتري لب تاپ اساسي اذيتم مي كنه
در ضمن نويز هم طوري نيست كه رو اعصاب راه بره
مگه ماشينه كه بگيم صداي موتور نفوذ مي كنه تو اتاق و رو اعصاب راه ميره؟
در مورد باتري و پردازش هم بگم دست خودتونه
ميتونيد رو حالت بالانس بزاريد و همون كارايي رو رو ازش انتظار داشته باشيد همچنين ميتونيد رو پاور سيور تنظيمش كنيد و از باتري استفاده بيشتري بكنيد
سلام
منظورت از اذیت کردن باطری یعنی چی؟... یعنی 2ساعت دوام نیاورد؟
نویز وکلا صدای لپ تاب تو حالت بالانس وپاور سیور فرق میکنه؟گرماش چجوریاست
کلا به مشکل یا ضعفی برخورد کردی یا نه
من میخوام بدون گارانتی بگیرم چون با گارانتی دارا200 300تایی فرق داره ...ممکنه بدون گارانتی دارا تو پک دست ببرن وچیزی مثل باطری رو عوض کنند یا کلک دیگه ای سوار کنند..ممنون
میشه در مورد گرما و نویزش بیشتر صحبت کنید ؟
چون من زیاد از کامپیوتر کار میکنم. این دو مورد هم مهم هست.
صحبت ها هم خیلی متفاوته.
سلام به همگی
من هم حدود یه ماهی هست که مدل F11 DGX\B دارم. فوق العاده هست. من با گارانتی پردازش ارقام پیشرو ( رقیب تازه کار ایران رهجو ) خریدم 1550...
مشخصات:
پردازنده : Intel Core i7 1.6 up to 2.8 with Core 2 Quad Turbo Boost
رم: 4GB - 2x2GB - DDR3
گرافیک: Nvidia GeForce GT310M 512MB V-RAM up to 2257MB Dedicated
هارد: 500GB 5400RPM
درایو نوری: DVD-+RW
صفحه نمایش: Wide LED Screen, 16.4" with 1600 x 900 Resolotin With Full HD Support
خیلی ازش خشنودم. عالیه!![]()
باطریش یکم بازی داره که به مرور درست می شه.
درباره تعویض ویندوز، فکر نکنم نیازی باشه. ویندوز 7 خوبه.
برای تمیز کردنش دستمال ویژه لوازم دیجیتالی پیشنهاد می شه. پشمی و جاذب گرد و خاکه. البته محلول خیلی رقیق آب - الکل هم واسه تمیز کردن خوبه. ولی به شرطی که اونقدری خیس نباشه که به داخل سیستم نفوذ کنه!وگرنه می سوزه...
اسپیکرش که اصلا نویز نداره. فقط برای پخش آهنگ های باس دار زیاد جالب نیست!
صفحه های باریک LCD و LED این مشکل رو دارن. اما خوشبتانه این سری F نسبت به بقیه خیلی بهتر هست.
سر و صداش اون قدر هم کشنده نیست
فقط هاردش صدای جیرجیر خفیف می ده. فنش هم کم صداست. البته اگه بخواین بازی کنین به 1 دقیقه نکشیده فنش با دور بالا آغاز به کار می کنه که صدای تقریبا بلند ولی باحالی داره!
مانیتورش محشره!
نوشته ها کمی ریز می شن ولی اصلا مانند Full HD آزار دهنده نیستن
از نظر گرما خیلی کمتر از HP داغ می شه. چون خروجی تهویه اش در پهلوی چپش هست اما برای HP زیر دستگاه قرار داره. روی پا هم می شه گذاشت.
فوق العاده راضیم!
نگران نباش. به مرور باطریش آب بندی می شه...
سپاس![]()
خب هر چیزی نقصی داره. اما همانطور که در بالا هم گفتم همه چیزش عالیه.
خطر این که بدون گارانتی از تجهیزات کم بشه هست. ترجیها با گارانتی بگیر. در ضمن؛ کلا لپ تاپ های وایو سوسولیه!بایستی مراقبشون باشی. وگرنه زود خراب می شن. وجود گارانتی می تونه حکم یه پشتیبان رو برات داشته باشه
همه رو گفتم!
شاد و پیروز باشین
نوروزتان هم پیروز هموطنان![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوام باتري در حالتهاي مختلف فرق داره
پاور سيور نويز كمتري داره چون از حداكثر توانش استفاده نمي كنه
ضعف براي اين غول ديجيتالي معنا نداره (بدون تعصب)
بستگي به فروشگاهش داره
من یه سوال فنی دارم !
این MOTION EYE® وبکم سونی چیه ؟ و چه کاری انجام میده ؟
یه ویژگی نرم افزاریه یا سخت افزاری؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)