تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 39 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 389

نام تاپيک: بررسی پلاسماهای 2010 پاناسونیک از نگاه سایتها , مجلات تخصصی و شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[QUOTE=amir 777;4773911]
    Power Consumption

out of context, or blown out of proportion

میشه برای ما که زبانمون خوب نیست بگی چی گفته

قبل از همه چیز سال نو و این عید باستانی را به کلیه اعضای سایت به ویژه بخش صوتی و تصویری تبریک می گویم و برای همه آرزوی سلامتی دارم.
    با کسب اجازه از اساتید محترم به ویژه آقا مهدی عزیز :
    دوست عزیز در پست های اخیر آقا مهدی زحمت کشیدن و به طور کامل در مورد این مدل توضیح دادن که ازشون تشکر میکنم
    1- اشاره شده بود که این مدل قابلیت ضبط برنامه ها رو داره که هدفم از پست اول نمایش تصویری امکانات این tv بود برای آنهایی که احتمالا با اصطلاحات فعلا آشنایی کامل ندارن .

2- البته به طور صد در صد قسمت --- یعنی ماهواره را برای ایران حذف خواهند کرد(عکس سوم از پایین )

3- usb ها را در ال سی دی های پاناسونیک برای ایران حذف کرده اند اما چون امکان ضبط برنامه ها رو این مدل وجود داره احتمالا این بار این امکاناتو من به شخصه حدس میزنم برای جذب بازار فروش حذف نکنند.

4- البته فکر میکنم نوع سوکت av رو آسیا تغییر بدن ( اینو اساتید باید نظر بدن ) من این بخش رو از مقایسه samsung b690 با مدل اروپایی اون حدس میزنم

5- پست دوم هم بیشتر در تایید پست آقا مهدی بود که مشکل افت بازتولید رنگ مشکی رو بیشتر در مدلهای 2009 بخش ایالات متحده دونسته و گفته که در اروپا و انگلستان این مشکل رد شده .

6- با عرض معذرت از آقا مهدی ، چون بخش آخر این متن نگرانی افت باز تولید رنگ مشکی رو به g20 ربط داده به این دلیل در این بخش آوردم . در جمله آخر این متن آورده که شاید خریداران مدلهای 2010 از این مشکل نگران باشند چون میگه فرض کنید مشکل g10 که آن هم انگشت شماره بعد از کارکرد 1500 ساعت باعث افت بازتولید رنگ مشکی از 0.02cd/m2 اولیه به سه برابر یعنی 0.06cd/m2 بشه باز هم این مقدار برای تولید مشکی عمیق کافیه یا به عبارتی مانع از تولید رنگ مشکی عمیق نمیشه ( یعنی با زبان بی زبانی میخاد بگه که از مدلهای مشابه سایر برندها باز هم مشکی عمیقتری خواهد داشت ). البته در یک جمله از این متن نیز اشاره به این داره که مشکل فوق یکی از دلایلش مربوط به تنظیمات اتوماتیک ولتاژ پنلهای پلاسما در طول زمان روشن بودن اونهاست که پاناسونیک ، الگوریتم مربوط به این تنظیمات رو در مدلهای 2010 بهبود بخشیده و تقریبا نگرانی در خرید مدلهای 2010 بیمورده. با تشکر
    Last edited by dada_zebel; 21-03-2010 at 23:05.

2. 5 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

[QUOTE=dada_zebel;4774232]

قبل از همه چیز سال نو و این عید باستانی را به کلیه اعضای سایت به ویژه بخش صوتی و تصویری تبریک می گویم و برای همه آرزوی سلامتی دارم.
    با کسب اجازه از اساتید محترم به ویژه آقا مهدی عزیز :
    دوست عزیز در پست های اخیر آقا مهدی زحمت کشیدن و به طور کامل در مورد این مدل توضیح دادن که ازشون تشکر میکنم
    1- اشاره شده بود که این مدل قابلیت ضبط برنامه ها رو داره که هدفم از پست اول نمایش تصویری امکانات این tv بود برای آنهایی که احتمالا با اصطلاحات فعلا آشنایی کامل ندارن .

2- البته به طور صد در صد قسمت --- یعنی ماهواره را برای ایران حذف خواهند کرد(عکس سوم از پایین )

3- usb ها را در ال سی دی های پاناسونیک برای ایران حذف کرده اند اما چون امکان ضبط برنامه ها رو این مدل وجود داره احتمالا این بار این امکاناتو من به شخصه حدس میزنم برای جذب بازار فروش حذف نکنند.

4- البته فکر میکنم نوع سوکت av رو آسیا تغییر بدن ( اینو اساتید باید نظر بدن ) من این بخش رو از مقایسه samsung b690 با مدل اروپایی اون حدس میزنم

5- پست دوم هم بیشتر در تایید پست آقا مهدی بود که مشکل افت بازتولید رنگ مشکی رو بیشتر در مدلهای 2009 بخش ایالات متحده دونسته و گفته که در اروپا و انگلستان این مشکل رد شده .

6- با عرض معذرت از آقا مهدی ، چون بخش آخر این متن نگرانی افت باز تولید رنگ مشکی رو به g20 ربط داده به این دلیل در این بخش آوردم . در جمله آخر این متن آورده که شاید خریداران مدلهای 2010 از این مشکل نگران باشند چون میگه فرض کنید مشکل g10 که آن هم انگشت شماره بعد از کارکرد 1500 ساعت باعث افت بازتولید رنگ مشکی از 0.02cd/m2 اولیه به سه برابر یعنی 0.06cd/m2 بشه باز هم این مقدار برای تولید مشکی عمیق کافیه یا به عبارتی مانع از تولید رنگ مشکی عمیق نمیشه ( یعنی با زبان بی زبانی میخاد بگه که از مدلهای مشابه سایر برندها باز هم مشکی عمیقتری خواهد داشت ). البته در یک جمله از این متن نیز اشاره به این داره که مشکل فوق یکی از دلایلش مربوط به تنظیمات اتوماتیک ولتاژ پنلهای پلاسما در طول زمان روشن بودن اونهاست که پاناسونیک ، الگوریتم مربوط به این تنظیمات رو در مدلهای 2010 بهبود بخشیده و تقریبا نگرانی در خرید مدلهای 2010 بیمورده. با تشکر
    سلام
    سال نوی شما و همه دوستان مبارک
    در مورد USB و ضبط برنامه ها بر روی HDD اکسترنال اینطور که من متوجه شدم فقط برنامه هایی رو که از طریق تیونر دیجیتال (----T & ----S) دریافت میکنه میتونه روی هارد یا فلش دیسک ضبط کنه با توجه به این موارد اگر تیونر دیجیتال از روی این مدلها برای ایران حذف بشه فکر کنم USB رو هم حذف کنن البته ظاهرا به این USB ـها وب کم و کیبورد هم وصل میشه ولی دقیق نمیدونم که به جز در شبکه های ارتباطی محدود که از قبل تعیین شده میتونن کاربرد دیگه ای داشته باشن یا نه چون در صورت محدود بودن به همون شبکه ها به احتمال خیلی بالا این امکانات از روی مدلهای بازار ایران حذف میشه!

4. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

[QUOTE=*Alucard*;4774635][QUOTE=dada_zebel;4774232]

سلام
    سال نوی شما و همه دوستان مبارک
    در مورد USB و ضبط برنامه ها بر روی HDD اکسترنال اینطور که من متوجه شدم فقط برنامه هایی رو که از طریق تیونر دیجیتال (----T & ----S) دریافت میکنه میتونه روی هارد یا فلش دیسک ضبط کنه با توجه به این موارد اگر تیونر دیجیتال از روی این مدلها برای ایران حذف بشه فکر کنم USB رو هم حذف کنن البته ظاهرا به این USB ـها وب کم و کیبورد هم وصل میشه ولی دقیق نمیدونم که به جز در شبکه های ارتباطی محدود که از قبل تعیین شده میتونن کاربرد دیگه ای داشته باشن یا نه چون در صورت محدود بودن به همون شبکه ها به احتمال خیلی بالا این امکانات از روی مدلهای بازار ایران حذف میشه![/

با تشکر از راهنمایی شما
    یعنی USB G20 مثل B690 توانایی پخش فیلم و عکس را نداره؟

6. این کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

یعنی USB G20 مثل B690 توانایی پخش فیلم و عکس را نداره؟
    از فرمتهای ویدئویی مثل Mpeg2 و Mpeg 4 و DivX پشتیبانی میکنه ولی mov و wmv رو پشتیبانی نمیکنه (البته فعلا ! شاید بعدا با آپدیت فیرم ویر بتونه)

8. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در بعضی کشور های اسیایی مثل سنگاپور سری s1 که از مدل های 2010 است عرضه شده با این حساب امکان دارد g20 هم زود تر عرضه شود؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_sarvi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    FC Barcelona

پيش فرض

این مدل همون جریان جنجالی از دست رفتن رنگ مشکی G10 رو داره؟

11. این کاربر از s_sarvi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این مدل همون جریان جنجالی از دست رفتن رنگ مشکی G10 رو داره؟

تلویزیونهای crt بعد از حدود 7 الی 8 سال افت کیفیت دارن که تقریبا قابل تشخیصه
    آخه کی میاد 1 میلیون تلویزیون بده بعد 30 سال ازش استفاده کنه
    ما ایرانیها توقعمون در این موارد خیلی بالاست و به نظر من منطقی نیست .
    این پنل و حتی همون g10 برای یکی مثلا 6 سال یا 7سال کار کنه که کار هم میکنه پس کافیه و اینایی که ما داریم اینجا روش بحث میکنیم فقط الکی برای خودمون دلهره پس از خرید یا قبل از خرید ایجاد می کنیم . من از نزدیک خیلی روی g10 دقت کردم به خدا اگه یکی بخواد از کیفیت تصویر به ویژه رنگها لذت ببره مشره و بهترین انتخابه . در مورد اون مشکل هم چون زبان انگلیسیم بد نیست فرومهای زیادی خوندم که بعضی از سایتها بیشتر به یه جنجال تبدیلش کردن . البته همه گیر هم نبود . تازه بعد از اون افت باز هم کیفیت تصویرش عالی ارزیابی میشه چون اونقدری نیست که مشهود و نگران کننده باشه.این مشکل در همه پنلها وجود داره فقط چون g10 امتیاز عالی کسب کرده بود روی اون حساسیت زیادی ایجاد شد.

13. 7 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تلویزیونهای crt بعد از حدود 7 الی 8 سال افت کیفیت دارن که تقریبا قابل تشخیصه
    آخه کی میاد 1 میلیون تلویزیون بده بعد 30 سال ازش استفاده کنه
    ما ایرانیها توقعمون در این موارد خیلی بالاست و به نظر من منطقی نیست .
    این پنل و حتی همون g10 برای یکی مثلا 6 سال یا 7سال کار کنه که کار هم میکنه پس کافیه و اینایی که ما داریم اینجا روش بحث میکنیم فقط الکی برای خودمون دلهره پس از خرید یا قبل از خرید ایجاد می کنیم . من از نزدیک خیلی روی g10 دقت کردم به خدا اگه یکی بخواد از کیفیت تصویر به ویژه رنگها لذت ببره مشره و بهترین انتخابه . در مورد اون مشکل هم چون زبان انگلیسیم بد نیست فرومهای زیادی خوندم که بعضی از سایتها بیشتر به یه جنجال تبدیلش کردن . البته همه گیر هم نبود . تازه بعد از اون افت باز هم کیفیت تصویرش عالی ارزیابی میشه چون اونقدری نیست که مشهود و نگران کننده باشه.این مشکل در همه پنلها وجود داره فقط چون g10 امتیاز عالی کسب کرده بود روی اون حساسیت زیادی ایجاد شد.
    ولی این مشکل بعد از 1000 ساعت به وجود می اید که حدودا میشه 5-6 ماه پس از خرید
    در مورد مدل های 2010 هم جایی خوندم که پاناسونیک ارایش پیکسل ها را درست کرده و این مشکل دیگه وجود نداره

15. 4 کاربر از amir 777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

با سلام به *Alucard* عزيز
    مي خواستم بعد از تعطيلات برم g10 بگيرم.حال با توجه به اينكه كاربري من شبكه هاي سيماي ايران و PS2 پسرم مي باشد
    1-اين پنل كيفيت sd تصاوير ايران را چطور نمايش مي دهد؟
    2- براي براي كمبود پورت usb بهترين راه چاره چيست؟ سينماي خانگي يا ....؟

17. این کاربر از اميرسجاد عزيز بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان ما بالاخره نفهمیدیم اخرین مدل پلاسمای پاناسونیک توی تهران چیه وقبل از اون چیه وقیمتهاش چنده ؟

19. این کاربر از kisiya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •