تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: قطبي در برنامه نود | دایی: آنها مجری اوامر دیگران بودند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چون تیم ملی با تیمها بزرگ دنیا بازی نکرد شاید مهمتر بازی بازی با امریکا و المان توی جام 98
    بود که علی دایی اونجا پاس گل داد
    بعد هم بازی با پرتقال و مکزیک توی2006 بود بازی مهم دیگه ندیدم
    همینا نشون میده که دایی فقط بلده به تیمهای درجه 8 گل بزنه، اگه واقعا گلزن بود یک گل تو جاک جهانی میزد ، اما چون تو جام جهانی خبری از گوام ، مالدیوو، نپال ، سریلانکا و.. نیست پس طبیعتا خبری از دایی همنیست

راستی
    ایران با المان سال 2004 تو ازادی بازی کرده
    سال 2006 هم با کرواسی همینطور
    اما دایی هیچی نکرده

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

علی دایی علی کفاشیان و محمدعلی آبادی را عامل اخراج خود از تیم ملی می داند.

سایت گل - علی دایی به هیچ وجه قصد ندارد اخراج خویش از تیم ملی را فراموش کند او از هر فرصتی استفاده می کند و در این مورد جملاتی به زبان می آورد.

آخرین اظهار نظر دایی به مصاحبه وی با گزارشگر برنامه نود برمی گردد که او در این مصاحبه علی کفاشیان را به دلیل نداشتن اختیار در زمینه عزلش مورد انتقاد قرار می دهد. دایی در این باره گفت:«من با تمام تلاش برای تیم ملی کار کردم اما آنها با من خوب تا کردند، البته من وجدانم راحت است این اتفاقات خواست خدا بود و باید رخ می داد.» او درباره اخراجش از تیم ملی گفت:«خبر اخراج من صبح اعلام شد و تازه بعدازظهر هیئت رییس فدراسیون جلسه گذاشت که این واقعا خنده دار است آقایان فقط مجری اموار مدیران قبلی سازمان بودند.
    بنابراین علی دایی علی کفاشیان و محمدعلی آبادی را عامل اخراج خود از تیم ملی می داند. این در حالی است که انتخاب او برای تیم ملی هم در شرایطی نسبتاً مشابه و زمانی صورت گرفت که افشین قطبی به عنوان سرمربی انتخاب شده بود. اما مخالفت از بالا همه چیز را به سود دایی کرد. البته دایی چندان به این قسمت از ماجرا توجه ندارد!

جالب اینکه در برنامه نود دیشب ابتدا قطبی در جملاتی عجیب به توجیه اخراج دایی پرداخت اما ناگهان تغییر موضعه داد و گفت:« که دایی اسطوره فوتبال ایران بوده و کلا باید به مربیان مثل او فرصت کار داده می شد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/3/2
    حرفای دایی رو که تو نود پخش شد رو می تونید از آدرس پایین که منبعش تبیان هستش، دانلود کنید...
    کد:
    یاعلی

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نمی دونم چرا بعضیا دوست دارن پست های تکراری بدن؟!

آخه با خراب کردن علی دایی چی به تو میرسه ؟
    علی دایی زحمتش رو واسه فوتبال کشیده حقشم گرفته (به کوری چشم حسود بیشتر بهش بده)

اگه همینجا اعلام کنیم کریمی رو به عنوان بهترین بازی کن تاریخ تا ابد قبول داریم دست از این جو سازیات بر میداری؟

آخه 6 نفر کریمی رو گرفتن دلیل میشه که کریمی در حد مارادوناست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دایی در این باره گفت:«من با تمام تلاش برای تیم ملی کار کردم اما آنها با من خوب تا کردند، البته من وجدانم راحت است این اتفاقات خواست خدا بود و باید رخ می داد.» او درباره اخراجش از تیم ملی گفت:«خبر اخراج من صبح اعلام شد و تازه بعدازظهر هیئت رییس فدراسیون جلسه گذاشت که این واقعا خنده دار است آقایان فقط مجری اموار مدیران قبلی سازمان بودند.

کد:
    2010/3/2

ایشون الان اعتراضش به چیه؟!
    همون کسی که یه شبه دستور داد بذارنش برای تیم ملی یک شبه هم برش داشت (البته خود دایی اعتقاد داره با خدا لابی کرده)...باید فکر اینجا رو میکرد از اول.
    اگه کفاشیان از خودش اختیار داشت که هیچوقت سرمربی تیم ملی نمیشد..همه میدونستن گزینه فدراسیون قطبیه!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حرفای دایی رو که تو نود پخش شد رو می تونید از آدرس پایین که منبعش تبیان هستش، دانلود کنید...
    کد:
    یاعلی
    این حرفا خیلی خنده داره ، بهتره دایی در مورد لابیش حرف بزنه که توی 5 گزینه ننبود ویکدفعه مربی تیم ملی شد (به قول خودش هر کی لابیش قویتر باشه مربی تیم ملی میشه ، که خودش شد )

اگه همینجا اعلام کنیم کریمی رو به عنوان بهترین بازی کن تاریخ تا ابد قبول داریم دست از این جو سازیات بر میداری؟
    بهترین بازیکن تاریخ جهان مارادونا هست ،ولی تو ایران وآسیا تا ابد علی کریمی ، هر مقایسه ای میخوای میتونیم انجام بدیم به لحاظ فنی
    به عکس نیست به بازی هست ، این لقب مارادونای اسیا رو از سوی کنفدراسیون اسیا به کریمی دادن ، لقب جادوگر رو هم گزارشگر ایرلندی تو بازی ایران وایرلند داده

فعلا این دو عکس از کریمی ومارادونا رو داشته باشید

بزودی فیلم مقایسه مارادونا با کریمی رو هم میزارم
    Last edited by manreza71; 03-03-2010 at 14:22.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نمی دونم چرا بعضیا دوست دارن پست های تکراری بدن؟!

آخه با خراب کردن علی دایی چی به تو میرسه ؟
    علی دایی زحمتش رو واسه فوتبال کشیده حقشم گرفته (به کوری چشم حسود بیشتر بهش بده)

من پیشنهاد می کنم پاسخ این دوستمون رو ندید...من تو این تاپیک زیر تمام تلاشم رو کردم که این دوستمون رو قانع کنم که طرز فکرش صحیح نیست و حتی آماری که میده اشتباهه... ولی اینقدر پست تکراری دادن تا آخر تاپیک قفل شد...
    کد:
    فکر کنم ایشون دوست دارن سرنوشت این تاپیک را هم....
    همون کسی که یه شبه دستور داد بذارنش برای تیم ملی یک شبه هم برش داشت
    آره... باد آورده را باد میبره... خود دایی هم تو اون مصاحبه اش گفت که یه سری آدم هایی هستند که عزل و نسب دست یه گروه دیگه است... به نظر من اشتباه بزرگ دایی تو اون مقطع قبول کردن این پست بود، چون هم بی تجربه بود و هم نوع انتسابش و حتی رفتار خود دایی باعث شد که یه گروهی در ظاهر دوست و در باطن دشمن خودش و تیم ملی بشن و چوب لا چرخ تیم بزارن... حالا از جراید بگیر تا بازیکن و بالا دستی ها!!
    به نظر من همین قبول کردن دایی عامل نرفتن ایران به جام جهانی شد...البته اینایی که گفتم نظر شخصی من بودش...!!
    قربون همتون
    یاعلی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من پیشنهاد می کنم پاسخ این دوستمون رو ندید
    آره معلومه چون جوابی نداریر بدید

.من تو این تاپیک زیر تمام تلاشم رو کردم که این دوستمون رو قانع کنم که طرز فکرش صحیح نیست و حتی آماری که میده اشتباهه
    میشه بفرمایید کدوم آمار صحیح نیست
    8 گل دایی به لائوس
    یا 7 تا به مالدیو
    یا شایدم 5 تا به نپال

فکر کنم ایشون دوست دارن سرنوشت این تاپیک را هم....
    شما دوست دارید تایپیک بسته بشه چون حرفی برای گفتن ندارید

داره خودمونی میشه nightboyh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من نمیدونم چرا ما همش دنبال یکی می گردیم همه چیو سر اون خراب کنیم بابا به خدا مشکل ما نه قطبیه نه دایی مشکل از پایست همین تیم امیدو ببینین مثلا یه ساله پیروانی اومده ولی تا حالا یه بازیه درست و حسابی هم نداشته فقط نزدیک المپیک که میشه یهو همه توجهشون میره سمت اونو میگن امسال دیگه باید بریم المپیکو اگه نرن هم همه چیو تقصیر مربی می ااندازن !!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

جناب manreza71 ، تو چرا فکر م یکنی با خراب کردن دایی ، علی کریمی بزرگ می شود ؟؟؟

همه جا داری گلهای دایی رو کپی و پیست م یکنی و می گی : می بینید علی دایی اصلا" گل نزده که !
    نه که خود کریمی، کاناوارو و امثال ایشون رو دریبل زد و شد کریمی !
    کریمی هم بهترین دوران فوتبالش رو تو الاهلی با دریبل زدن تیم های درجه 3 یا 4 امارت سپری کرده دیگه !

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جناب manreza71 ، تو چرا فکر م یکنی با خراب کردن دایی ، علی کریمی بزرگ می شود ؟؟؟
    اتفاقا با این بحث ها دایی بزرگ میشه ، چون به قول پروین برای ما فوتبالی ها افت داره در مورد کسی حرف بزنیم که بلد نیست 4 تا روپایی بزنه
    نه که خود کریمی، کاناوارو و امثال ایشون رو دریبل زد و شد کریمی !
    کریمی در سال 2004 سومین دریبل زن برتر جهان از سوی فدراسیون اما رو ارقام درومد
    بعدش تو جام جهانی 2006 نامزد تکنی کیترین بازیکن همرا با رونالدینیو ، رونالدو و... بوده

در ضمن هیچ کس باز ی
    علی کریمی ورم
    علی کریمی و المان
    علی کریمی ولور کوزن
    علی کریمی وایرلند
    علی کریمی وکرواسی
    علی کریمی ومیلان و... رو یادش نرفته

اگه شما یادتون رفته بگید تا فیلم بازیها رو بزارم
    مضاف به اینکه تو همه این بازیها هم بهترین بازیکن زمین لنتخاب شده
    این در حالی هست که دایی هیچی نبوده تو این بازیها ، چون تیم رقیب گوام ومالدیو نبوده پس دایی هم هیچی نکرده

البته بازیهای درخشان دایی در برابر مالدیو ، گوام ، سریلانکا ، نپال ، لائوس و... هم از یاد کسی نمیره

.............
    راستی بهتره بدونی کریمی رو بارونالدینو مقایسه کردن تو برنامه 90 + دایی هم معتقد بود که سطح فنی کریمی از اون بالاتره و تو 90 گفنت که کریمی مشاوران خوبی نداشته وگرنه باید تو تیمی مثل رئال یا بارسلون بازی میکرده
    پ .ن: دایی که اینطور گفته ولی نمیدونم چرا شما کاسه داغ تر از آشش شدید
    ...
    یه چیز دیگه خداد عزیزی دوست مشترک دایی وکریمی هست ، وقتی ازش پرسیدن از بین دایی وکریمی کدوم رو انتخاب میکنی گفت هردو خوبن ولی شاید 50 سال طول بکشه تا کسی مثل کریمی رو ببینیم
    ...
    دایی اخیرا گفته که کریمی از نوادر فوتبال ایران هست و تمام تصمیماتش برای من قابل احترامه
    Last edited by manreza71; 03-03-2010 at 17:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •