علی دایی علی کفاشیان و محمدعلی آبادی را عامل اخراج خود از تیم ملی می داند.
سایت گل - علی دایی به هیچ وجه قصد ندارد اخراج خویش از تیم ملی را فراموش کند او از هر فرصتی استفاده می کند و در این مورد جملاتی به زبان می آورد.
آخرین اظهار نظر دایی به مصاحبه وی با گزارشگر برنامه نود برمی گردد که او در این مصاحبه علی کفاشیان را به دلیل نداشتن اختیار در زمینه عزلش مورد انتقاد قرار می دهد. دایی در این باره گفت:«من با تمام تلاش برای تیم ملی کار کردم اما آنها با من خوب تا کردند، البته من وجدانم راحت است این اتفاقات خواست خدا بود و باید رخ می داد.» او درباره اخراجش از تیم ملی گفت:«خبر اخراج من صبح اعلام شد و تازه بعدازظهر هیئت رییس فدراسیون جلسه گذاشت که این واقعا خنده دار است آقایان فقط مجری اموار مدیران قبلی سازمان بودند.
بنابراین علی دایی علی کفاشیان و محمدعلی آبادی را عامل اخراج خود از تیم ملی می داند. این در حالی است که انتخاب او برای تیم ملی هم در شرایطی نسبتاً مشابه و زمانی صورت گرفت که افشین قطبی به عنوان سرمربی انتخاب شده بود. اما مخالفت از بالا همه چیز را به سود دایی کرد. البته دایی چندان به این قسمت از ماجرا توجه ندارد!
جالب اینکه در برنامه نود دیشب ابتدا قطبی در جملاتی عجیب به توجیه اخراج دایی پرداخت اما ناگهان تغییر موضعه داد و گفت:« که دایی اسطوره فوتبال ایران بوده و کلا باید به مربیان مثل او فرصت کار داده می شد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/3/2
حرفای دایی رو که تو نود پخش شد رو می تونید از آدرس پایین که منبعش تبیان هستش، دانلود کنید...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاعلی