راستش برش گردوندوم گفت بیا رو چند تاش بشین
منم رفتم رو چند مدل دیگه هم نشستم تقریبا همه این حالت رو بعضا کمتر داشتن
منم گفتم صبح به خدمات پس از فروش زنگ بزنم و از شما بپرسم ایا طبیعی هست
راستش برش گردوندوم گفت بیا رو چند تاش بشین
منم رفتم رو چند مدل دیگه هم نشستم تقریبا همه این حالت رو بعضا کمتر داشتن
منم گفتم صبح به خدمات پس از فروش زنگ بزنم و از شما بپرسم ایا طبیعی هست
1000% که جنسش اشغال بوده
شما مدلهای دیگه رو امتحان کن با همون فاکتورهایی که گفتیم
اکه میتونی چولتو چس بگیری که بهتر برو از یه جا دیگه بگیر
وگرنه سعی کن همون مدلهایی که گفتیم رو انتخاب کنی.
اگر هم دیدی سالم پیدا نمیشه کلا بیخیال شو از تهران بخر با اتوبوس بفرست تبریز . ولی حنس خراب نخریدی .
شوخی که نیست صندلیه قطعه کاپیوتر نیست امسال خریدی سال دیگه عوضش کنی به هرکسی دیگه ای هم بخوای بعدا بفروشی چون معیوب هستش کسی نمیخره .
تقریبا همه ی این صندلی ها یه کمی کجن به صندلی خودتون با دقت نگاه کنید
امروز گرفتم ولی نایلونش رو پاره کردم ببینم چرمش سالم هست یا نه
نمیدونم شاید قبول نکنه اخه نایلون نداره
همرو امتحان کردم تقریبا این از همه بهتر بود
اگه منظورت یه خمیدگی توی قسمت پشتیه که تقریباً تمام صندلیای اداری و مدیریتی نیلپر این خمیدگی رو دارن و اینا همه ش به خاطر مسائل راحتی و سلامت پشت و کمر فردیه که روی صندلی میشینه...
حالا اگه میبینی احیاناً صندلیای مغازه مزبور زیاد کجن یا کجی هر کدوم با اون یکی فرق میکنه برو یه مغازه دیگه یا زنگ بزن نیلپر بگو قضییه اینه و صندلیای فلان مغازه توی تبریز فلان قسمتشون زیادی کجه...
پس گرفتنم باید بگیره... نایلون که چیزی نیست... این مغازه دارا روزی 100 تا از این نایلونا میکشن رو جنسا...!
اگه خوشت نمیاد (مخصوصاً اگه قدت کوتاهه و تجربه صندلی های مدیریتی بلند رو نداری) میتونی از مدل های کارمندی استفاده کنی... اگه از این مدل خوشت نمیاد میتونی یه مدل دیگه رو بخری... چیزی که زیاده تنوع مدل توی محصولات شرکتاس...
راد سیستم و نیلپر جفتشون خوبن اگه از مدلی توی جنسای راد سیستمم خوشت اومد بگیر خوبه...
![]()
Last edited by Cleeev; 02-03-2010 at 02:57.
راستی یادمون رفت تو اصلا نگفتی برای چه سایزی میخوای.
ببین اون قوص کمر رو دوستمون صحیح گفت ممکنه منظور تو قوص کمر باشه
اگه اون قسمتش کجه که مشکلی نیست طبیعیهپ
در ضمن شما که دیدی کجه چرا نایلون رو دیگه پاره کردی؟
وقتی یه جنسی خرابه دیگه نیا زی نیست بری بقیه جاهاشم چک کنی
همون مورد اول رو باید پس میدادی
البته نایلون چیزی نیست
فقط خط خطیش نکرده باشی
و در ضمن تماس هم بگیر با نیلپر قضیه رو مطرح کن
امروز یه فکری هم کردم بهترین راه حل این بود که میرفتی از نزدیک خودت تجربی رویچندتا ثندلی توی چندتا مغازه مینشستی میگفتی به فلانی اقا من به شرط تست توی مغازه ازت میخرم همون حا یه 10 دقیق بلند میشدی و نشست و برخواست میکردی هرکدوم رو که راحت بودی بلند میکردی.
من اولین صندلی که خردیم قیمتش 15 تومن بود و ثابت بودو خوشم نمیومد
رفتم پسش دادم و همونجا یه دونه از این اتوبوسیهایی که میگم رو دیدم که پشتش بالش داشت مثل صندلی ارایشگاه
یه مدتی اون رو داشتم و الان میفهمم که مدلهای جدید مناسبتره این خرید صندلی هم معامله 20 میلیاردی نیست که برای خودت بزرگش کردی فردا برو چند جا تست کن بعد صندلی رو ببر پس بده برو همونی که دوس داری بخر
در ضمن جنس چرم نخری بهتر ه درسته زود پاک میشه ولی در طولانی مدت عرق میکنی.
ناراحتی پوستی و اینها
حتی روکش هم بندازی بازم اذیت میکنه.
یه دونه مخملی بگیر با کاور خوشکل بپوشوشنش.
چرمی برای محیط اداری مناسبتره برای ارباب رجوع که نیم ساعت لم میده بلند میشه میره و یه 6 ساعت نمیشینه که زیرش عرق کنه
مصداق صحبت من تمام صندلی های جدید مدیران رو برو نگاه کن کفه همشون یه استر کتون و مخملی خورده که اذیت نشن
حالا بازم میل خودته .
سلام بر همه ی دوستان
اقا بردم صندلی رو بر گردوندم اتفاقا اشنای بابام در اومد حیف دیر فهمیدم(بیشتر تخفیف میگرفتم دی
بعد گفت شرکت لیو همون شرکت نیلپر هست (برادرشه )راس و دروغش پای خودش یه صندلی تو همون مایه ها بهم داد که مثل همونه از ترس اینکه کج در بیاد نرفتم از انبار ور دارم از همون توی مغازه ورش داشتم
اونم نشیمن گاهش کج بود اصلا حالم رو بد کرده بود
فقط یه مشکل داره یه خورده بی روغن هستش از کجا روغن کاری کنم اخه اینجا سرویس نمیدن تو خونه ها باید بردش به محل سرویس
اگر بگید چه روغنی و از کجا خودمم یاد میگیرم دی:
---------- Post added at 04:24 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
راستی مدیریتی های تبریز اکثرا چرمن چند تا مدل بود پارچه ای ولی روش نشستم حال نکردم زیاد
ممنونم عزیزان
روغن که گریس باید بزنی
ولی این که کجه برای من جا نمیفته اصلا نمیتونم قبول کنم مگه این که توی بارگیری کج شده باشه .. ببینم لق میزنه دیگه نه /؟؟ لق لق میکنه ؟ اگه لق باشه که طبیعیه ولی اگه کج باشه باید ببری یه جا بالانسش کنه.
ما 20 تا صندلی تموی دفترمون داریم هیچ کدومش نه کجه نه لقه مال شرکت پارسا یا همچین چیزی هم هست. خلاصه اگه میدونی میصرفه برات نگهدار چون نهایتش یه سال دیگه باید بندازیش بره . اگه هم نه سریع برو پس بده ده تا مغازه زیر ورو کن ببین کی خوب داره . همه راهنماییها رو کردیم چیزی نمونده دیگه بگیم. فقط نحوه خریدت اشتباهه که همش میریزی از یه مغازه میگیری باید بری ده جا رو کامل بگردی نکنه توی تبریز فقط یه جاست که صندلی میفروشه ؟ بگرد کامل داداش بگرد.. صندلی بخر که عمری باشه . عمون چیزی که دوست من داشت 130 تومن بود خوب چیزی بود یه صندلی عمری بود یارو 200 کیلو وزنشه میره روش یالانس میزنه . بازم میل خودته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)