تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: واسه سیستم جمع کردن، به مشکل برخوردم، لطفآ کمک کنید...

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

5830=335000 مطمئنی.

با کدوم برند.من مدل VAPOR-X از ساپ فایر رو گفتم نیومده.همونی که خط های آبی داره
    اگه VAPOR-X با قیمت 310 الی 315 بود حتما بگیر.چون قرار بود همین روزا بیاد.

گرافیک رو فقط و فقط ساپ فایر بگیر که معتبر تره و مرجوعیش فوق العاده کمه بابا ناسلامتی به طور تخصصی رو ATI کار میکنه و تجربش بالاست.

اگه اینجوری باشه و 335 باشه میرم یه 5850 میگیرم حالشو میبرم.

در مورد گیگا هم این چند روزه خودم به عین دیدم .باورم نشد مرجوعیش بالا باشه.این سریه 5800 و بعضا 5700 اینجوری شده.یارو برده خونه وصل کرده مشکل داشته هنوز یه روز نشده برگشت داده برا تعویض.

حالا من گفتم در مورد هارد.این سیگیت هم این چند وقته از جانب خودم دو تا مرجوعی داشتم.اولویت تو سرعت و کارایی و ماندگاری با صدای خیلی کم اول با سامسونگ و بعد با وسترن بلک است.من سیگیت رو تو رده ی سه قرار میدم.تازه ارزونترین جنس سیگیت هست که کیفیتش از دو تای دیگه یه مقدار کمتره.حالا من به عنوان تجربه بهت گفتم با خودته.چون تو چند جا هم خونده بودم که بعد از چند وقت سرو صدا از هارد میاد یا اطلاعات رو کپی و یا نمیریزه یا اینکه وسط نصب ویندوز خاموش میشه.اینا مشکلاتی هستند که ممکنه به وجود بیاد.اینم مثل گیگا است که جنساش خوب و معتبره ولی مرجوعی زیاد داره.

2. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8432032's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

5830=335000 مطمئنی.

با کدوم برند.من مدل VAPOR-X از ساپ فایر رو گفتم نیومده.همونی که خط های آبی داره
    اگه VAPOR-X با قیمت 310 الی 315 بود حتما بگیر.چون قرار بود همین روزا بیاد.

گرافیک رو فقط و فقط ساپ فایر بگیر که معتبر تره و مرجوعیش فوق العاده کمه بابا ناسلامتی به طور تخصصی رو ATI کار میکنه و تجربش بالاست.

اگه اینجوری باشه و 335 باشه میرم یه 5850 میگیرم حالشو میبرم.

در مورد گیگا هم این چند روزه خودم به عین دیدم .باورم نشد مرجوعیش بالا باشه.این سریه 5800 و بعضا 5700 اینجوری شده.یارو برده خونه وصل کرده مشکل داشته هنوز یه روز نشده برگشت داده برا تعویض.

حالا من گفتم در مورد هارد.این سیگیت هم این چند وقته از جانب خودم دو تا مرجوعی داشتم.اولویت تو سرعت و کارایی و ماندگاری با صدای خیلی کم اول با سامسونگ و بعد با وسترن بلک است.من سیگیت رو تو رده ی سه قرار میدم.تازه ارزونترین جنس سیگیت هست که کیفیتش از دو تای دیگه یه مقدار کمتره.حالا من به عنوان تجربه بهت گفتم با خودته.چون تو چند جا هم خونده بودم که بعد از چند وقت سرو صدا از هارد میاد یا اطلاعات رو کپی و یا نمیریزه یا اینکه وسط نصب ویندوز خاموش میشه.اینا مشکلاتی هستند که ممکنه به وجود بیاد.اینم مثل گیگا است که جنساش خوب و معتبره ولی مرجوعی زیاد داره.

من هم با گیگا موافقم! (یعنی مرجوعیش زیاده!)
    ولی سیگیت رو فعلا که چیزی ندیدم، یکی از هاردهای خودم هم سیگیته
    گرچه همونطور که گفتن، وسترن یه چیز دیگه س

4. این کاربر از 8432032 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اهـــواز

پيش فرض

بازم اشتباه از من بود، ببخشید! من فکر کردم 5850 برند ساپ فایرشو میگی! 335 تومن قیمته 5850 بود، نه 5830. حالا واسه 5850 برند ساپ فایر 335 اتومن خوبه؟! (نسبت به بازاره تهران)
    جدآ 5830 داره میاد؟! فرقش با 5850 چیه؟!

واسه هارد هم الویت اوله من اطمینانه، یعنی اینکه قابل اعتماد باشه و بدونم بد سکتور نمیگیره، نمیسوزه یا نیمسوز نمیشه و کلا به اطلاعاتم آسیبی نمیرسه. دوم اینکه سر و صداش زیاد نباشه، سوم هم سرعتش معقول باشه! حالا سریعترین هم نبود، مشکلی نیست.
    حالا با این اوصاف پیشنهادت واسه اینترنال و اکسترنال چیه؟!

فک کنم پروژۀ سیستم بستن من هم کم کم داره روزای آخره خودشو سپری می کنه!
    سعی می کنم دیگه زیادی زحمتتون ندم.
    واقعا از مگیدیوم جان ممنونم. تکی پسر!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

پایین اصلاح شد.
    Last edited by MAGIDIYUM; 01-03-2010 at 03:05.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

آره قیمتش رو نسبت به تهران بخواهیم حساب کنیم خوبه.خوبه که چه عرض کنم عالیه و منصفانه است اونم تا اهواز هزینش رو بخوای حساب بکنی همین حدودا میشه.ولی بگرد فکر کنم از این کمتر مثلا 325 الی 330 هم پیدا بشه.
    5830 مدل یه مقدار ضعیف شده ی 5850 است که مقدار کرکلاک و مموری کلاکش کمتره و العان مدل جدیدش به نام (GAME EDITION) که طرح کال آف دیوتی مدرن 2 هست داره میاد که خوراک بازیه و قیمتش هم همون 290 باید باشه.یه مدل دیگش هم هست که یه ورژن پایین تره با قیمت 280 تومن.این کال آفه جدید تر و بهتره.

سمت گرافیک های سریه 5850 از گیگا هم اصلا نرو.اگه 5850 ساپ فایر میگیری اول برو سراغ مدل TOXIC و VAPOR-X که کمی هیتسینکشون جدیدتر و خنکتره و کمی هم فکر کنم اور شدند اگه نبود مدل معمولیش رو بگیر که فکر کنم مدلش (GAME EDITION) باشه .دقت کن که اینارو به ترتیب اینکه از بالا کر کلاک و مموری کلاکشون بالاتره مرتب کردم یعنی اول TOXIC بعد VAPOR-X و بعد GAME EDITION انتخاب تو هستند. که متناسب با مدلشون هر کدوم 10 تومن حدودا اختلاف قیمت دارند ولی سعی کن اول از همه TOXIC رو پیدا کنی و بعد .....

العان سرچ کردم یکی دو تا مرجوعی از سامسونگ گیر آوردم که دیدم خریدش کمکم داره اشتباه میشه.پس بهترین هارد وسترن بلک ادیشن هست که یه مقدار از سامسونگ گرونتره ولی می ارزه و خرابی تو کارش نیست چون وسترن تخصصا تو کار هارد هست مثل ساپ فایر که تخصصا تو کار تولید گرافیک ATI است احتمال خرابی و خطاش از همه ی برند های دیگه کمتره فقط دقت کن با وافر بالای 32 مگ بگیری که سرغتش خوب باشه یا 32 بگیر یا 64 البته اگه 64 بود که به مراتب گرونتره..در مورد اکسترنال هم همون وسترن عالیه.

خواهش میکنم
    سوالی بود در خدمتم

8. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 8432032's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا قیمتها رو اصلاح میکنم!!
    من همین امروز صبح ساعت 10 توی ایران یه مغازه ای یافتم که sapphire 5850 رو 315 میداد!!!
    یعنی بیخیال 5830!!

10. این کاربر از 8432032 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    فیروزکوه

پيش فرض

ولی مثکه چون CPUم Suppot AMD هستش، با مینه Intel مچ نمیشه
    درسته cpu amd باید با مین amd باشد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اهـــواز

پيش فرض

سلام؛
    من باز برگشتم!
    تقریبا سیستم اوکی شد، فقط مونده مینش. طرف که سیستمو پیشش بستم می گفت با گیگا کار نمی کنیم و بیا ایسوس ببر. منم نظرم رو P55A-UD3P ی گیگا بود. تو بازار که همینو قیمت کرد می گفت 215 تومن. ولی این بابا گفت چون با نمایندگیش کار نمی کنیم ماکس 230 واست گیر میارم. حالا پیشنهاد شما دوستان چیه؟! ایسوس یا گیگا؟!
    ایسوس هم این دو مدل رو پیشنهاد کرد:
    P7 55DLE
    P5 T55D

اولی رو می گفت حدودآ 270، دومی هم 250. یه چیز تو همون مایه های P55A-UD3P می خوام. خرجم همین طوریشم زده بالا!!

یه مورد دیگه هم گفت که شاخ در آوردم!!
    می گفت 5850 Force3d 220 تومن!! اینو که گفت من اینطوری شدم:
    آخه تا 3-4 روز پیش Sapphire 5850 قیمت کرده بودم 330. اصلا امکان نداره تو چند روز 110 تومن ولو یه برند دیگه(هرچند دوتاشون واسه یه شرکتن!) این همه اختلاف قیمت!

این هم قیمتایی که واسه بقیه قطعات باش طی کردم:

CPU: Core i5 750...225
    HDD: 750GB Samsung 32MB buffer...80
    VGA: 5850 Force3d 220
    Ram: Corssair 2*2 GB 1600...160
    DVD Writer: Pioneer fx 24x...48
    Case: Red Max H50...76
    Monitor: Samsung 23700...270
    Power: Red Max 600 Real...108

چطورن؟! نسبت به بازاره تهران میگم ها.

منتظرم. بازم پیشاپیش ممنون...

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام

مبارک باشه.

قیمت ها هم نسبت به تهران خوبه.البته قیمت ها رو همون جور که بچه ها گفته بودند مقداری پایین آمده.

آقا مطمئنی 5850 با قیمت 220 تومن است؟اگه حقیقت هم داشته باشه ممکنه ریمارک باشه ها.حواستو جمع کن.کلا که اینجوری بوش میاد باید ریمارک باشه و اصلا بدرد نمیخوره.العان 5770 قیمتش 210 تومنه اونوقت چجوری 5850 220 تومنه؟

اگه قرار باشه 250 الی 270 تومن خرج کنی یدفعه برو GIGABYTE P55A-UD4P بگیر با قیمت 260 تومن که فوق العاده پیشرفته و با امکانات کامل است و از اون مدل های ایسوز هم بهتر و جدیدتره و قابلیت اور بالا و کراس فایر و SLI و USB 3.0 و SATA 3.0 و کارت صدای سروآند حرفه ای داره.کلا هم قیمتش به امکاناتش می ارزه.

14. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اهـــواز

پيش فرض

مرسی!

جدآ؟! ریمارک دیگه چه صیغه ایه؟! بابا من بش گفتم امکان نداره! فورس تری هم که باشه، فوقش 5 تومن کمتر، نه 110 تومن!

واسه مین هم، گفتم که طرف گفت ما فقط با ایسوز کار می کنیم. مگه بخوام مین رو از جایی دیگه بگیرم، که مشکلی هم پیش نمیاد. ولی اگه احیانآ خواستم از خودش بگیرم، چه مدلی از ایسوس رو پیشنهاد میدی تو؟! تو همین رنج قیمت UD3P با کاراییه مشابه، یا بهتر. کلآ ایسوس یا گیگا؟!
    هرچند می دونم سوال سختیه و هردو جزو برندای شناخته شده و محبوب هستن و گاهی اوقات افراد سلیقه ای نظر می دن، ولی دوست دارم نظر تو رو در این باره بدونم.

بازم ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •