بالاخره نظر من اینه که اینها نمیتونن به تیم ملی کمک کنند
بالاخره نظر من اینه که اینها نمیتونن به تیم ملی کمک کنند
با نظرت موافقمبالاخره نظر من اینه که اینها نمیتونن به تیم ملی کمک کنند
علاوه بر این که باید روی بازیکنان جون برنامه ریزی کنند
باید طرحی برای 5 سال اینده بریزن تا بتونن بازیکنان تیم ملی پنج سال اینده رو
از رده نوجوانان و نو نهالان بگیرن نه ...
در ضمن بنظر من علی کریمی در مقابل علی دائی هیچه و تنها ادمی که میتونست
فوتبال ایران رو درک کنه اقای علی دائی هست نه کس دیگه .
من گفتم بازیش خوبه من بدون تعصب حرف زدم ولی شما کاملا مشخص هست که داری جانبدارانه قضاوت میکنی اینکه من طرفدار تراکتورم چه ربطی به این موضوع داره که شما میکشی وسط ؟
در ضمن تو دنیا فوتبال ایران رو با افتخارات دایی میشناسن نه کریمی
شما کاری کردی که منم مجبورم مثل تو صحبت کنم کریمی اگر بره اونور آب تره هم واسش خرد نمیکنن اما دایی اینقدر بزرگه که صبح تا شب تو مراسم فیفا دعوتش میکنن
4 نفر مثل پروین و ... درباره علی دایی حرف بزنند چیزی از ارش دایی کم نمیشه !
کی توی تیم منتخب جهان بازی کرد ؟ کی آقای گل جهان شد ؟
میشه بگید کجاس حرفای من مشکل داشت ،حرف حث همیشه تلخ هست (البته میتونی بری تو اینترتن یه سرچی درمورد این جریانات بکنی تا به همشون برسی )
دوست عزیز طرفداران دایی بالای 90% آذری هستند اما این دایی اونقدر بی چشم ورو هست که میگه 2% مردم تبریز آدم نیستند (شاید شما این چیزا رو نمیدونی ) اگه خواستی بهم بگو تا فیلم توهین دایی به مردم تبریز رو هم بزارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم شنیدم دایی تو چند تا جشن تولد بچه ها شرکت کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی معذرت میخوام این ارزش پروین هست که کم شده وحاضر شده درمورد کسی که 4 تا روپالییبلد نیست بزنه ، در هرصورت پروین پذیرفته کمی از ارزشش کم بشه ولی بگه دایی بلد نیست 4 تا رو پایی بلزنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علی کریمی امسال وقتی باکینه دایی به تیم ملی دعوت نشد ، به تیم منتخب جهان دعوت شد تا دایی بیشتر ضایع بشه دربرابر مردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس بدون علی کریمی بعنوان تنها آسیایی بته تیم منتخب جهان دعوت شد (روزنامه هاشو هم دارم ) البته تو اینترنت هم هست
منم میدونم دایی هست اما بهتره بدونی که دایی گلهاشو به تیمهای درجه 10 زده که تو زیر میبینیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كيفيتت گل هاي دايي رو در زير ببينيد
كيفيتت گل هاي دايي رو در زير ببينيد
لائوس..................8
مالديوو .................7.
لبنان....................7
گوام.....................6
سريلانكا..............5
نپال....................5
كويت.................4
سوريه.................4
عمان..................4
تايلند .................3
اردن...................3
تاجيكستان..........3
ازبكستان ...........3
بوسني ..............3
قطر..................2
بحرين..............2
امارات...........1
توگو..............1
مقدونيه.........1
پاناما............1
ليبي............1
دوست عزیز اگه من یا تو با همین تیما بازی میکردیم آقای گل جهان سهله بهترین گلزن کهکشان راه شیری میشدیم
.......
راستی بهتره بدونی که این آمار چقدر درپیت هستند الان چهارمین گلزن جهان که اتفاقا بازی هم میکنه از ترینیداد وتوباگو هست که 69 گل ملی زده همین نشون میده که گل زدنت به تیمهای درپیت چقدر ادم رو بالا میکشه
ولی چه فایده هیچ کس نه دایی رو قبول داره ونه این ترینیدادی رو ، چون گلاشون مفت هم نمارزن
...................
راستی دوستان بهتره کمی اطلاعات فوتلبالی داشته باشن وهمن جوری حرف نزنن
Last edited by manreza71; 26-02-2010 at 15:16.
از شنیدن این خبر که کریمی به تیم ملی برگشته خیلی خوشحال شدم و امیدوارم تیم ملی با سرمربی گری افشین قطبی قهرمان جام ملت های آسیا بشه![]()
کاملاً در اشتباهی گلم...محل سکونت رو بخون!!! تهران...
البته میدونم شاید باور نکنی ولی ما اصلیتمون مشهدی از کاربرای انجمن بازی ها بپرس!!!
محتوای مخفی: ....
اينم
چند تا تا از كريمي بهترین بازیکن تاریخ ایران
1-تكنيكيترين بازيكن تاريخ آسيا
به جرات ميتون گفت علي كريمي تك نيكيترين بازيكن تاريخ آسيا هست بعد از اون ميتوان به محد خاني وناكامورا اشاره كرد
2-اولين بازيكن ايراني كه مستقيما به تيم درجه اول اروپاراه يافت
قبل از كريمي باقري مهدويكيا دايي هاشميانو.. به ليگ اروپارفتن اما نه به صورت مستقيم بلكه از تيمهاي ضعيفتر وسطح پايين شروع كردن
3-سويمن دريبل زن برترجهان درسال2004
پس ا رونالدينو وزيدان علي كريمي در اين سال سومين دريبلزن جهان در ميا ن اين همه غول فوتبال انتخاب شد
4-دعوت به تیم منتخب جهان 2009
علي كريمي را همه بالقب مارادوناي آسيا ميشناسند.تكني كناب او و خلاقيتي كه در هر ان به داد تيم ميرسيد موجب شد كه درسال 2009 به تیم منتخب جهان دعوت شود
5- تبهر زياددر رد كردن پيشنهادات خوب اروپايي
خيلي ها مي گويند اگر كريمي پشتكار دايي را داشت مي تواست به عنوان بهترين بازيكن جهان خود را مطرح كند علي كريمي اولين بازيكن ايراني هست كه پيشنهاد 5 مليون دلاري اتلتيكو مادريد در سالهاي 79و80 رارد كرد تابه همگان نشان دهد چه استقبالي از بازي در اروپا وچه علاقه اي براي پيشرفت دارد(شكستن دل هوادارن )
6-بهترين بازيكن سال آسيا 2004
علي كريمي در سال 2004 باشايستگي هرچه تمام تر اين عنوان رو كسب كرد همچنين علي كريمي درسال 2001 با حق كشي چينيها سومين بازيكن سال آسيا شد همچنين بهترين بازيكن ايران در تورنومنتهاي مقدماتي جام جهاني 2002 و2006 بوده است
7-هشتمين بازيكن محبوب جهان 2009
بدون شك علي كريمي از چهره هاي محبوب فوتبال ايران هست . علي كريمي درسال 2009 به عنوان هشتمين بازيكن محبوب جهان انتخاب شد .محبوبيتي كه خيلي ها نتوانستند بدست بيارن
8-ركورد حضور 100000 تما شاگر براي ديدن بازي علي كريمي
تماشاگران براي بازگشت علي كريمي به پرسپوليس بعد از 8 سال سنگ تمام گذاشتن و در هفته هشتم ليگ برتر 87-86 در بازي پرسپولس وپگاه حضور 1000000 نفري خود رانشان دادند واز اول بازي به مدت 20 دقيقه بدون وقفه كريمي رو تشويق كردن ، شايد اين ركورد در كتالب گينس ثبت شود
9 -قرار گرفتن در بین نامزدهای تکنیکیترین بازیکن جام جهانی 2006رونالدینیو، رونالدو، (برزیل)، کریستیانو رونالدو، لوییس فیگو (پرتغال)، زیدان (فرانسه) و على کریمى (ایران)درجام جهانی 2006 بازیکنان تکنیکی برای عنوان سلطان دریبل «DRIBBLE KING» معرفی شدند که نام علی کریمی ،تکنیکیترین بازیکن تاریخ ایران در کنار بزرگانی چون
به چشم میخورد
Last edited by manreza71; 26-02-2010 at 15:48.
آقا الان دعوا میشه....آقایون مدیر تاپیک رو ببنیدید!!!![]()
]v
چرا دعوا بشه
اینکه کسی حرفی برای گفتن نداشته باشه دلیل نمیشه که تایپیک بسته بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)