تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: عوارض فلوكستين در بلند مدت

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arpanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

براي قطع يك داروي اس اس ار اي و شروع ديگري بايد بتدريج يكي قطع بشه و ديگري زياد بشه كه بستگي به نيمه عمر پلاسمايي دو دارو داره تا سندرم قطع ( نشانگان قطع اين نوع داروها) بروز نكنه واينجور ريزه كاري هارو فقط روانپزشكان ميدونن پس دنبال جوابي در اينجا نباش/ از كجاميدوني بيماري ات افسردگي واز چه نوعي هست ودرمانش هم اين نوع داروها ؟ با مراجعه به پزشك ميتوني با چشم باز عمل كني نه اينكه يكي يكي داروها رو خودت تست كني شايد جواب بده / البته اگه جواب سوالم رو ميدادي مشكل اصلي وچاره اش هم مشخص ميشد كه به نوعي طفره رفتي البته اختيار باشماست و جواب ندادن حق شما.

2. این کاربر از Arpanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تقریبا آخرای جاده زندگی... یه تیغ تیز تو دستم تو وان حموم

پيش فرض

براي قطع يك داروي اس اس ار اي و شروع ديگري بايد بتدريج يكي قطع بشه و ديگري زياد بشه كه بستگي به نيمه عمر پلاسمايي دو دارو داره تا سندرم قطع ( نشانگان قطع اين نوع داروها) بروز نكنه واينجور ريزه كاري هارو فقط روانپزشكان ميدونن پس دنبال جوابي در اينجا نباش/ از كجاميدوني بيماري ات افسردگي واز چه نوعي هست ودرمانش هم اين نوع داروها ؟ با مراجعه به پزشك ميتوني با چشم باز عمل كني نه اينكه يكي يكي داروها رو خودت تست كني شايد جواب بده / البته اگه جواب سوالم رو ميدادي مشكل اصلي وچاره اش هم مشخص ميشد كه به نوعي طفره رفتي البته اختيار باشماست و جواب ندادن حق شما.

كدوم سوال عزيزم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مراجعه به روان پزشك چرا نه؟

5. این کاربر از Arpanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مراجعه به روان پزشك چرا نه؟
    احساسا ميكنم افسردگيم اونقدر شديد نيست فقط يكم مطالعه ميخوام در اين زمينه فلوكستين رو من خوب جئاب داده فقط دنبال يه كم عارضه تر هستم

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

لازم نيست شديد باشه پزشك هم الزاما دارو نميده . يك شرح حالي از خودت بهش بدي وداروهايي كه مصرف كردي ميتونه خيلي بهتر از اينجا راهنمايي ات بكنه حتي اگه يك جلسه باشه.من خودمم اگه حتي سوالي داشته باشم نه بيماري ( البته اگه ارزش ويزيت دادن رو داشته باشه) پيش روان پزشك ميرم واگه مجاني بود كه...
    البته ادم 100% سالم از نظر جسمي يا رواني وجود نداره فقط وقتي بيماري بقدري حادميشه كه روي زندگي شخص تاثير نامطلوب ميذاره نياز به مداخله پزشكي هست
    Last edited by Arpanet; 05-03-2010 at 00:22.

8. این کاربر از Arpanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

يه شرح حال از خودم شما حدس ميزنين بيماري من چيه:
    احساس ميكنم كارها خيلي سخت هستند
    بعد از انجام هر كاري پشيمون ميشم (احساس گناه)
    كمي هم بدبيني

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کلا تجویز. تغییر. و بررسی عوارض هر دارویی حتما توسط پزشک باید صورت بگیره . بنده فکر کردم شما با تجویز پزشک دارو مصرف می کنید و حالا قصد تعویض آن را دارید و به نظر بنده اگر یک دارو که توسط پزشک معالج تجویز شده و تاثیر لازم را داشته و باعث بهبود بیماری شده بهتره که تعویض نشه هر چند که بهبود کامل نبوده باشه فقط وقتی تعویض میشه که یا تاثیر آن مطلوب نباشه یا اینکه عوارض شدید داشته باشه یا اینکه پزشک بدونه که دارویی با تاثیرات بهتر و عوارض کمتر وجود داره که این موارد در علم پزشکی معیارهای خاص خودش را دارد و پزشک تصمیم می گیرد آیا نیاز به این کار هست یا خیر . بنابر این بنده عرض کردم در صورت قابل تحمل بودن عوارض با آن کنار بیایید .
    سرترالین هم داروی خیلی خوبیه ولی تجویز اینترنتی از نظر بنده بی معنیه . حتما یک زمانی را جهت مراجعه به روانپزشک در نظر بگیرید تا کمتر درگیری ذهنی این مطالب را داشته باشید.

11. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

کلا تجویز. تغییر. و بررسی عوارض هر دارویی حتما توسط پزشک باید صورت بگیره . بنده فکر کردم شما با تجویز پزشک دارو مصرف می کنید و حالا قصد تعویض آن را دارید و به نظر بنده اگر یک دارو که توسط پزشک معالج تجویز شده و تاثیر لازم را داشته و باعث بهبود بیماری شده بهتره که تعویض نشه هر چند که بهبود کامل نبوده باشه فقط وقتی تعویض میشه که یا تاثیر آن مطلوب نباشه یا اینکه عوارض شدید داشته باشه یا اینکه پزشک بدونه که دارویی با تاثیرات بهتر و عوارض کمتر وجود داره که این موارد در علم پزشکی معیارهای خاص خودش را دارد و پزشک تصمیم می گیرد آیا نیاز به این کار هست یا خیر . بنابر این بنده عرض کردم در صورت قابل تحمل بودن عوارض با آن کنار بیایید .
    سرترالین هم داروی خیلی خوبیه ولی تجویز اینترنتی از نظر بنده بی معنیه . حتما یک زمانی را جهت مراجعه به روانپزشک در نظر بگیرید تا کمتر درگیری ذهنی این مطالب را داشته باشید.

اسم داروخونيش چيه و ايا خارجي العان تو بازار هست يا ايراني؟

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اسم داروخونيش چيه و ايا خارجي العان تو بازار هست يا ايراني؟
    اسم ژنریک آن همان سرترالین می باشد ولی اسم تجاری آن Zoloft و یا Lustral است . اگر اشتباه نکنم ایرانی آن به همان نام سرترالین ساخته شده . در مورد داروهای خارجی قاعدتا مدتی بعد از ساخت داخلی آنها ورود خارجی ممنوع شده و نایاب می شود. ولی فکر کنم zoloft پیدا بشه

14. این کاربر از morsadr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اسم ژنریک
    اين همون اسم داروخونه اي هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •