خروجی تلویزیون نداشنش متاسفانه نداره
بلکه میزان نور پرژکتورش که ماکزیمم 5 لومن هستش.. متاسفانه داره!
چون با این میزان شدت نور
نمیشه رو عملیاتی بودنش خیلی حساب کرد
خروجی تلویزیون نداشنش متاسفانه نداره
بلکه میزان نور پرژکتورش که ماکزیمم 5 لومن هستش.. متاسفانه داره!
چون با این میزان شدت نور
نمیشه رو عملیاتی بودنش خیلی حساب کرد
فکر نمیکنم خروجی تلویزیون کاربردی براش داشته باشه .. dlna مهمه ... که متاسفانه خرید این گوشی یعنی اینکه حداقل یه ال س یدی 37 اینچ b470 هم(880000) کنارش باشه تا بتونید از کیفیت فیلمبرداری بوسیله dlna لذت ببرید همینطور بازیها و .. تلویزیون جوابگوی نه بازیها خواهد بود و نه فیلمبرداری کیفیت قابل قبولی هم خواهد داشت
Last edited by pulp_152; 18-03-2010 at 15:25.
آی گفتی ! یعنی میشه قیمتش کمتر از 500 باشه !
نداشتن محافظ دوربین فکر کنم دیگه داره جا میفته ! vivaz , 8910 HD که هر دو HD فیلم برداری میکنن محافظ نداره
واقعا چرا محافظ نمیذارن ؟!
البته قراره بیاد حالا کی معلوم نیست ! خدا کنه در مقابل Vivaz بتونم مقاومت کنم آخه Vivaz وسوسه کنندست !
این گوشی کی میخواد بیاد دارم دیونه میشم !!!!!!
Last edited by deleteman; 18-03-2010 at 20:55.
دلیل نداشتن محافظ یکیش اینه که جدیدا تونستن شیشه های روی لنز و حتی خود لنز رو ضد خش درست کنند ...
یعنی لنز این گوشی هم جزء همین دسته هاست ؟!
کسی میدونه اون آنتن برای چیه ؟!
آخه گیرنده تلویزیون نداره که بگیم اون آنتن برای اونه !
فکر میکنم تو اون دسته باشه .. انتن رو هم اگه کسی پیدا کرد مشتاقیم ...
ولی فکر میکنم یا انالوگه یعنی همون tv ... یا اینکه transmiter هستش که قدرت بیشتری میگن داره ... شایدم چیز دیگریست![]()
ضبط فیلم برداریش 720p@30fps
برای vivaz و i8910 Omnia HD هستش 720p@24fps
s8500 از این زودتر میاد .. ضبط فیلمبرداریش هم مثل همینه ...
به نظرم مثل سیمبین ال جی میشه كه توی MWC 2009 معرفی شدش هنوز نوشته بزودی میاید: دی
اینو سامسونگ فقط زدش تو MWC یه قدرتی نشون بده وگرنه از امكاناتش معلومه كه همچین گوشی به این زودی(اونم با توجه به امید های زیاد سامسونگ به WAWE كه قراره بادا رو باهاش معرفی كنه) در دسترس نخواهد بودش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)