تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: مشکل در انتقال صدا از کارت گرافیک به تلویزیون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم
    قیمت این تبدیل DVI به HDMI چنده؟

گرافیکم 8500 GT هستش.به نظر شما میتونه تصویر HD رو انتقال بده؟
    ممنون
    این تبدیل رو من 3000 تومن خریدم. در ضمت تصاویر hd رو هم منتقل میکنه

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

در کل بچه هایی که می خوان از امکان وصل کردن با hdmi و انتقال صدا از این پورت در PC استفاده کنن پیشنهاد من اینه که از کارت های شرکت ati و از سری هایی در پورت های خروجی اش به طور پیش فرض دارای پورت hdmi هست استفاده کنید که راحتت باشین. چون ati به طور پیش فرض بخش انتقال صدا رو در کارت گرافیک گذاشته و هیچ کاری جز زدن رابط hdmi نمی خواد انجام بدین.
    در nvidia محصولاتش رو طوری طراحی کرده که به طور پیش فرض این قابلیت خروج صدا توسط hdmi رو نداره و شرکت هایی که این کارت هارو می فروشن یا خودشون چیپ مورد نیاز رو در کارت قرار می دن و یا با استفاده از رابط spdif و وصل کردن صدای مادربورد به کارت گرافیک صدا رو منتقل می کنن تا با رابط hdmi پخش شه...

همچنین یک نکته دیگر برای دوستان اگر می خوان منبع صدایی که 5.1 کاناله هست رو با سینمای خانگی پخش کنین چند توصیه دارم
    اول اینکه به دو روش میشه صدارو به سینما منتقل کرد روش اول به طور مستقیم منبع صدا رو به سینما وصل کرد
    و روش دوم هم منبع صدا رو به tv وصل کنین بعد از tv به سینما منتقل کنین
    تو روش اول چند رابط مختلف هست که یا باید سینماتون پشتیبانی که یا pc تون و گرنه قابل کاربرد نیست
    یکی رابط کامپوزیتی معروف است که با تبدیل TRS connector ( یا همون جک های صدا استاندارد ) به کامپوزیت منتقل کنین
    تو این روش سینما باید ورودی صدای کامپوزیت به رنگ های سفید قرمز سبز ابی خاکستری بنفش ( یا قهوه ای روشن و تیره بجای دو رنگ ابی و خاکستری ) رو برای 5.1 کاناله ( برای 7.1 کاناله همه رنگ های قبل با هم هست ) و در سمت pc باید خروجی جک صدا به رنگ های سبز خاکستری زرد ( و اگر 7.1 کاناله بود سیاه هم هست ) باید داشته باشن تا بتونین صدارو منتقل کنین.
    در غیر این صورت در حالت استاندارد که فقط سفید و قرمز وصل میشه صدا دو کاناله هست.
    روش دوم استفاده از TOSLINK هست که تو تمام سینما های جدید هست و باید در pc خروجی TOSLINK داشته باشین تا با کابل انتقال بدین
    تو این روش صدا تا 7.1 کانال ( در صورت داشته سینمای 7.1 کاناله ) هم پشتبانی میشه .
    در روشی که تلویزیون واسطه است تلویزیون باید خروجی TOSLINK رو داشته باشه ( که الان بیشتر تلویزیون ها دارن ) و با استفاده از کابلش تلویزیون رو به سینما وصل کنین .به این ترتیب تمام ورودی هایی که تلویزیون برای صدا رو داره از طریق این رابط به سینما وصل کنین از این جا بعد بعد روش ها یکم متفاوت است.
    تو تلویزیون ها بیشتر رابط صدای کامپوزیت دو تایی سفید و قرمز موجود که دو کانالی هست و تو تعدادی هم رابط های صدای TRS connector که اولی صدارو دو کاناله منتقل می کنه ولی دومی باید دفترچه راهنمای تلویزیون رو بخونین که ببین ورودی هارو میشه چند کاناله کرد یا خیر.
    اما بهترین روش با رابط hdmi هست که وقتی وصل کنین به راحتی می تونین با صدای چند کاناله رو راحت منتقل کنین به سینما .
    تو اینجا این سوال پیش میاد که کدوم روش بهتره
    روش اول بنظر بهتر میاد ولی بیشتر سینماهایی که فروخته شده تعداد رابط کامپوزیت یا رابط TRS connector رو پشتیبانی نمی کنن و رابط TOSLINK راحتترین روش است که میشه استفاده کرد
    تو روش واسطه تلویزیون هم رابط TOSLINK استفاده میشه ولی نکته مهمی که باید بگم اینه که رابط TOSLINK با نور اطلاعات رو انتقال میده و در صورتی که فیش های کابل به ورودی های دستگاه ها وصل نباشه و سرهای رابط ازاد باشه به مرور جرم می گیره و دچار مشکل میشین ( توصیه می کنم محافظ های سر فیش داخل بسته های کابل رو نگه دارین که بعدا بدرد می خوره ) روش دوم چون با کابل پشت تلویزیون دست نمی خوره و سر جاش هست بهتره و توصیه میشه
    امیدوارم مطالبی که نوشتم مفید بوده باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در کل بچه هایی که می خوان از امکان وصل کردن با hdmi و انتقال صدا از این پورت در PC استفاده کنن پیشنهاد من اینه که از کارت های شرکت ati و از سری هایی در پورت های خروجی اش به طور پیش فرض دارای پورت hdmi هست استفاده کنید که راحتت باشین. چون ati به طور پیش فرض بخش انتقال صدا رو در کارت گرافیک گذاشته و هیچ کاری جز زدن رابط hdmi نمی خواد انجام بدین.
    در nvidia محصولاتش رو طوری طراحی کرده که به طور پیش فرض این قابلیت خروج صدا توسط hdmi رو نداره و شرکت هایی که این کارت هارو می فروشن یا خودشون چیپ مورد نیاز رو در کارت قرار می دن و یا با استفاده از رابط spdif و وصل کردن صدای مادربورد به کارت گرافیک صدا رو منتقل می کنن تا با رابط hdmi پخش شه...
    آقا من لپ‌تاپ سونی‌وایو دارم با کارت گرافیک GeForce 8400M GT
    پورت HDMI روی لپ‌تاپ هست و سال ۸۹ با ویندوز ۷ که تازه روش نصب کرده بودم (و همچنین سال ۸۸ با ویندوز ویستای اورجینال روش) خیلی راحت کابل رو یه سرش رو می‌زدم به لپ‌تاپ و سر دیگه‌شو به تلویزیون سامسونگ فول HD و تصویر و صدا با کیفیت عالی می‌گرفتم! البته یا توی Windows Media Center (نرم‌افزار اورجینال خود ویندوز برای تماشای فیلم روی تلویزیون) خروجی صدا رو HDMI می‌کردم یا اینکه تو کنترل‌پنل خود ویندوز
    ولی امسال با ویندوز ۷ سرویس‌پک یک که کاملاً آپدیت شده، بازی در می‌یاره و به همون تلویزیون خروجی صدا نمی‌ده! ؛ یعنی وقتی می‌زنی خروجی بشه HDMI High Definition صدای اسپیکر لپ‌تاپ قطع می‌شه ولی صدایی از تلویزیون در نمی‌یاد.
    Windows Media Center هم با اونی که توی ویستا و ورژن‌های قبلی ویندوز۷ بود یک مقدار تفاوت کرده و امکاناتش بیشتر شده. ولی بخش Setup Speeker همونی هست که قبلاً بوده و ...

خلاصه که نمی‌دونم این مواردی که تو این فروم مطرح شده برای لپ‌تاپ هم صدق می‌کنه یا اینکه چون لپ‌تاپه پورت HDMI به کارت گرافیک ربطی نداره؟

این عبارت رو هم توی سایت رسمی سونی دیدم: "اتصال دیجیتال ورودی HDMI تنها زمانی صدا را از کابل HDMI انتقال می دهد که منبع نیز دیجیتال باشد. در حالیکه در مورد منبع آنالوگ تنها اطلاعات تصویری از طریق کابل HDMI انتقال پیدا می کند. در زمان اتصال کابل HDMI توجه کنید که کابل A/V صوتی نیز به تلویزیون متصل باشد برای دریافت صدا دز حالتی که منبع آنالوگ است . همانگونه که در راهنمای استفاده آورده شده است."
    ولی تا اونجایی که می‌دونم لپ‌تاپ منبع دیجیتال محسوب مي شه!

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •