تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: پشتیبانی از ویندوز 7

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ببینید دلیل اینکه من سوالم رو تکرار می کنم اینه که من یه سوالی می کنم و شما میرید چیزه دیگه ای رو توضیح می دید . من یه جواب صریح می خوام . من از شما نخواستم برید چیز های دیگه رو توضیح بدید فقط جواب سوال رو به طور واضح بدید و به حاشیه ها نپردازید با عرض پوزش می خواستم بگم این نوع صحبت کردن با یه فرد عضو درست نیست .

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    ... این نوع صحبت کردن با یه فرد عضو درست نیست ...
    من پست قبلی ام را مجدد خواندم و واقعاً مطلب مشکلدار و بد یا ناراحت کننده و... ای در ان ندیدم!!!!!
    نمیدانم شما از کجایش دلگیر شده اید؟!
    ولی باز اگر احتمالاً ناراحت شده اید، من عضرخواهی میکنم.

فقط جواب سوال رو به طور واضح بدید
    واضح!!!!!
    خیلی میخشید، یعنی شما فقط True و False را متوجه میشوید؟ متغیر Boolean تعریف کرده اید؟
    اخه شما چطور میفرمائید جواب واضح و روشن نبوده؟؟؟؟؟؟

شما خودتان در پست 11 مجدد پرسیدید و گفتید که "پس کاملا متمونید که ..." (عین عبارت) یعنی دقیقاً منظور و جواب "بله" را از پست قبلی من درک کرده و متوجه شده بودید و جواب صریح و واضح و روشن بوده.
    یعنی قبلاً جواب واضح بوده ولی حالا واضح نیست؟!

یعنی به نظر شما این جواب حالا دیگر واضح نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

پست 9
    --> واینکه مطمئن هستید برنامه ای که باهاش نوشته میشه تو ویندوز 7 اجرا بشه

پست 10
    این شوخی بود؟؟؟
    این دو زبان و سیستم عامل از یک شرکت و هم عصر هستند.

پست 11
    --> پس کاملا متمونید که با ویبی 2008 اگه برنامه ای بنویسیم توی ویندوز 7 اجرا میشه و من شروع کنم به نوشتن برنامه؟

پست 13
    برای کار کردن در ویندوزهای مختلف کافی است نسخه مورد نیاز Framework را همراه Setup برنامه نصب کنید
    ...
    اینطوری دیگر نگران نخواهید بود که سیستم عامل چه ویندوزی است XP,Vista,Win7,Server و کدام نسخه Framework را دارد.

یعنی اگه الآن با اون یه برنامه بنویسم . توی ویندوز 7 درست کار می کنه؟
    بازم چشم!
    بله=TRUE=بله
    (انشا ا... این جواب در حال حاضر و در آینده واضح باشد )

=====

در آخر مجدد تاکید میکنم (پست 8) برای زودتر به جواب رسیدن و مرتبط بودن مطالب، شما و سایر دوستان میتوانید سوالات و مشکلات خودتان در نسخه بعد از VB6 را (VB.Net2003 به بعد) که برایتان پیش می آید، در انجمن مرتبط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید تا دوستانی که در این انجمن دات نت کار میکنند پاسخ دهند.

=====

موفق باشید.
    Last edited by _H2_; 09-03-2010 at 00:07. دليل: اضافه کردن لینک انجمن Framework

پروفشنال shadmehrshadow1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

از پاسختون ممنوننم. منم بازم از شما معذرت می خوام که اگه ناراحت شدید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Home is where the heart is

پيش فرض

این مشکل ماکروسافت و خودش با نسخه های جدید وی بی این مشکل رو
    حل می کنه.
    منظورتون چه برنامه هایی هست؟
    من یه برنامه نوشته بودم که خودش رو تو استارت آپ میریخت و بعد عنوان پنجره مشخصی رو عوض میکرد. تو ویندوز7 تستش کردم کامل کار میکرد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    در واقع در شرایط کدنویسی صحیح برنامه نهایی کامپایل شده exe تحت VB6 نباید مشکل خاصی با اجرا در Win7 داشته باشد.
    باید dll های مورد نیاز موجود و در صورت نیاز رجیستر شوند.
    البته همان مشکلات معمول با UAC و Unicode وجود دارد.

ولی خود برنامه Visual Studio 6 (که شامل VB6 میشود) برای نصب در Win7 مشکلاتی دارد.

=====

(
    بحرحال در هر شرایط کار کردن با این برنامه Windows98 الآن و در سال 2010 با شرزایطی که شرکت سازنده هم رسما پشتیبانی را قطع کرده منطقی نیست
    )

موفق باشید.

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

(
    بحرحال در هر شرایط کار کردن با این برنامه Windows98 الآن و در سال 2010 با شرزایطی که شرکت سازنده هم رسما پشتیبانی را قطع کرده منطقی نیست
    )
    این جمله رو تا به حال نزدیک ده بار فقط تو انجمن vb خوندم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    این جمله رو تا به حال نزدیک ده بار فقط تو انجمن vb خوندم
    انشاا... کلیه دوستان در انجمن VB این تکرار را به بزرگی خودشان خواهند بخشید.

خودم به زمانش هم QBasic کار کردم هم VB6 و سایر زبانها.
    یعنی الان که میگویم VB6 نه! مطمئن باشید هنوز در سطح خوبی VB6 بلد هستم.

بحرحال از بابت تکرار برخی عبارات از کلیه دوستان عضرخواهی میکنم.
    ولی انشاا... تا جایی که منطقی باشد، این تکرار را ادامه خواهم داد.

(تاپیک مرتبط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

8. 2 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام
    من خودم با VB6 برنامه مي نويسم و اون رو خيلي دوست دارم ( دلايل خودم رو دارم مثلا مهندسي معكوس مشكلتر براي VB6 )
    البته برنامه هاي نوشته شده با VB6 در Win7 كار ميكنند ولي يك سري شرايط را بايد رعايت كنيد كه من همه اونها رو بلد نيستم
    مثلا يك جايي نوشته شده بود كه توابع API استفاده شده در WinXp با Win7 فرق دارن پس برنامه شما بايد از توابع جديدتر استفاده كنند
    يعني بايد قسمتهايي از برنامه خودتون رو در محيط Win7 دوباره نويسي كنيد
    يا مثلا ساختار رجيستري دو تا ويندوز باهم فرق دارن و اگه برنامه شما از رجيستري براي كارهاش استفاده ميكنه بايد اون قسمتها رو بازبيني كنيد
    يعني بايد رو سيستم خودتون Win7 و VB6 نصب كرده و برنامه هاتون رو در محيط VB6 در Win7 بنويسيد و تست كنيد كه اينكار مشكلات خاص خودش رو داره ( مثلا VB6 حالت Unicode رو كامل پشتيباني نمي كنه و بايد خودتون براش كد بنويسيد كه كار ميبره )

پيشنهاد اكثر اساتيد استفاده از نسخه هاي جديدتر VB هست كه فعلا VB.Net 2008 آخرين اونهاست و عملكرد Net3.5. رو پشتيباني مي كنه تا يك دوماه ديگه هم VB.Net 2010 نسخه نهايي مياد
    اگه شما هم مثل من تا حالا كار با Net. رو شروع نكردين سعي كنيد با آخرين نسخه اون شروع كنيد ( 2010 )
    البته من خودم معتقدم ويندوز Xp حداقل تا 5 سال ديگه زنده است پس ميشه همچنان با VB6 برنامه نوشت براي ملت ولي همزمان بايد Net. هم كار كرد و آماده شد براي مهاجرت به نسخه جديد
    من خوم هر پروژه اي كه قبول كنم حتما از چيزهاي جديد در اون استفاده ميكنم تا خودم هم يك چيزايي ياد بگيرم و فقط كد نويسي خالي نباشه. تحت فشار كار واقعي بهتر ميشه چيزهاي جديد تر ياد گرفت.
    موفق باشيد

10. این کاربر از a_mohammadi_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •