تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: مانيتور LG -22 - W 2262TQ

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

چرا همه میگن برای بازی 2261 عالیه؟
    بعلت سرعت بالای پاسخدهی و ورودی HDMI
    اگه کسی بازی نمیکنه بهترین گزینه براش چیه؟
    گزینه های مختلفی هست از جمله سری P سامسونگ مثل 23500 و 23700 و... و از اونا بهتر XL2370
    اینا تقریبا مانیتورهایی هستند که برای هرکاری خوبند و انتظاراتتون رو برآورده می کنند

2. 2 کاربر از Ultra_Black بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed4055's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شهرستان دزفول

پيش فرض

بعلت سرعت بالای پاسخدهی و ورودی HDMI

گزینه های مختلفی هست از جمله سری P سامسونگ مثل 23500 و 23700 و... و از اونا بهتر XL2370
    اینا تقریبا مانیتورهایی هستند که برای هرکاری خوبند و انتظاراتتون رو برآورده می کنند
    23700 حدود 40 هزار تومن از 2261 گرونتره ولی شما اون رو برای افرادی که بازی نمیکنن پیشنهاد دادین
    یعنی کیفیت 23700 از 2261 بالاتره و چشم رو کمتر خسته میکنه؟
    ممنون

حـــــرفـه ای Ultra_Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Bleu De Chanel

پيش فرض

23700 حدود 40 هزار تومن از 2261 گرونتره ولی شما اون رو برای افرادی که بازی نمیکنن پیشنهاد دادین
    بله Brightness پایین تر 23700 کمتر باعث خستگی چشم میشه و در کل میشه گفت یه مانیتور همه فن حریف هست
    از لحاظ کیفیت پنل هم 23700 رو کمی بهتر ازW2261VP میدونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون
    ببين عزيز.
    ممكنه شما بازي نكني و بخواي فيلم ببيني. خوب اگه بخواي مانيتورت رو به پلير ها وصل كني و مثلا باهاش بلو ري ببيني بايد مانيتوري داشته باشي كه HDMI بخوره و يا اگر هم نميخوره كيفيتش انقدر بالا باشه كه Full HD رو ساپورت كنه. در واقع سيستمش سازگار با فول اچ دي باشه (مثل 2286 من )
    در مورد اينكه چشم كمتر اذيت شه:
    چشم اصولا زماني كه شما داري يه متن رو ميخوني يا يه Ebook ميخوني يا در اينترنت ميگردي اذيت ميشه. علتش اينه كه در اين مواقع تصاوير سفيد زيادي در صفحه وجود داره (مثلا در خواندن متن بيشتر صفحه سفيد هست) كه اين باعث ميشه همه نور به سمت چشم شما برگرده. مانيتور هايي كه BrightNess بالايي دارند به علت اينكه تصاوير پرنور تر و با كيفيت تري ايجاد ميكنن طرفداران زيادي دارن (مثل همين 2261) . اين در حاليه كه همه كاربر ها بايد بدونن هر مانيتوري كه استفاده ميكنن بايد در حالت اينترنت گردي و مرور متون (و كلا هر كاري به جز فيلم ديدن و بازي كردن كه فاصله آدم از مانيتور بيشتر ميشه و نور صفحه سفيد مستقيم به چشم نميتابه) Brightness و Gamma اون رو كم كنن.
    حتي بهترين مانيتور ها هم (مثل 2261 ) بايد در هنگام مطالعه نورشون رو دستي كم كنيد:(من خودم گاما رو روي منفي 50 و برايتنس رو روي 11 گذاشتم)
    نكته: چون براينس قابل تنظيم هست، همه ماننيتور هاي جديد رو روي 300 dpi ميسازن تا شما دستي كم كني براينس رو.ولي اگر كنتراست هم پايين تر باشه باعث ميشه باز چشمت كمتر اذيت شه. چون كنتراست پايين خودش يكي تصوير رو كدر و كم نور ميكنه
    پيشنهاد من به شما:
    اگر فيلم نميبيني و اهل بازي نيستي من بهت‌ سري Onyx برند LG رو پيشنهاد ميكنم كه مخصوص اين كاربر هاست.
    20" سري انيكس / W2052S

* 20" Wide
    * 1680 x 1050
    * f-Engine
    * (10,000:1) DFC
    * 5ms

قيمت : تا 170 پيدا ميشه.

ااين سري با اينكه رزولوشن بالايي داره و برايتنس 300 داره ولي براي مطالعه كننده ها كنتراست رو آروده پايين
    Last edited by persiantoolsbaz; 27-02-2010 at 09:47.

6. 7 کاربر از persiantoolsbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

وبلاگ ماديران اينه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توش همه مانيتور هايي كه جديده و ميخواد بياد رو ميگه. در مورد 2486 كه Full HD و LED هنوز حرفي نزده

8. 2 کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان
    مانیتور CRT ال جی ما هم بعد از 10 سال استفاده ی مداوم سوخت (یعنی به طور تقریبی که حساب کردم، چیزی به اندازه ی 60000 ساعت کار کرد). در هر صورت باید قبول کرد که هر چیزی بالاخره یه عمری داره. با این که، این آخری ها یه تفاوت هایی با اون جوونی هاش احساس می کردم اما تا به حال حتی کوچکترین مشکل فنی هم پیدا نکرده بود و به عبارتی، آخ هم نگفته بود.
    برای انتخاب مانیتور جدید احتیاج به اطلاعاتی داشتم و برای همین هم یه چرخی تو فروم زدم و با اطلاعاتی که کسب کردم، مدل 2262 ال جی، با توجه به ظاهر، امکانات و البته قیمت نظرم رو جلب کرد. امروز هم رفتم و به قیمت 203 هزار تومان خریدمش. الحق و الانصاف هم زیباست و هم کیفیت خوبی داره و از خریدش راضی هستم.
    همین جا از همه ی دوستانی که این جا پست داده بودند و من رو راهنمایی کردند تشکر می کنم.

10. 2 کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Alireza_PCNet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام به تمامی دوستان
    مانیتور CRT ال جی ما هم بعد از 10 سال استفاده ی مداوم سوخت (یعنی به طور تقریبی که حساب کردم، چیزی به اندازه ی 60000 ساعت کار کرد). در هر صورت باید قبول کرد که هر چیزی بالاخره یه عمری داره. با این که، این آخری ها یه تفاوت هایی با اون جوونی هاش احساس می کردم اما تا به حال حتی کوچکترین مشکل فنی هم پیدا نکرده بود و به عبارتی، آخ هم نگفته بود.
    برای انتخاب مانیتور جدید احتیاج به اطلاعاتی داشتم و برای همین هم یه چرخی تو فروم زدم و با اطلاعاتی که کسب کردم، مدل 2262 ال جی، با توجه به ظاهر، امکانات و البته قیمت نظرم رو جلب کرد. امروز هم رفتم و به قیمت 203 هزار تومان خریدمش. الحق و الانصاف هم زیباست و هم کیفیت خوبی داره و از خریدش راضی هستم.
    همین جا از همه ی دوستانی که این جا پست داده بودند و من رو راهنمایی کردند تشکر می کنم.
    مانيتور خيلي عاليه. مباركه
    بعد از يه مدت استفاده يه ريويوو بنويس برامون

12. 3 کاربر از Alireza_PCNet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله Brightness پایین تر 23700 کمتر باعث خستگی چشم میشه و در کل میشه گفت یه مانیتور همه فن حریف هست
    از لحاظ کیفیت پنل هم 23700 رو کمی بهتر ازW2261VP میدونم
    باسلام.
    xl2370که تا آخرسال شاید بیاد.
    p23700هم که ازروی زمین ایران محوشده.
    p22700هم داره ازروی ایران زمین محومیشه.
    سری23500.22500.20500 توبازارهستن.
    بهترین گزینه=23500ازسری سامسونگ
    ازسری ال جی=
    LG - 22" - E2250T - LED
    ازسری ایسوس=
    ASUS - 24" - VH242H
    این مانیتورایسوس حرف نداره 7تا لایه محافظ چشم داره وضوحش جزو بالاترین هاس وشاید بهترین ها.
    همه جور ورودی داره و4تا اسپیکر نامرئی چهارگوشش داره واز سایت خود ایسوس تاییده کیفیت گرفته.

14. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •