مايه داري بيش از حد كه فشار بياره همينه ديگه![]()
اون يكيو نگا سيستم رو گرفته زير شير آب![]()
ميدونم كه تيمتون به تشويق من نياز داره چون نزديك عيد شده ديگه منم فروتنيم گل كرده بيا اينم تشويق برو حالشو ببر
آفرين تيم كوشا
مايه داري بيش از حد كه فشار بياره همينه ديگه![]()
ميدونم كه تيمتون به تشويق من نياز داره چون نزديك عيد شده ديگه منم فروتنيم گل كرده بيا اينم تشويق برو حالشو ببر
آفرين تيم كوشا
ایول شات هاش خیلی قشنگ شده البته من از نسخه 1 و2 هم خیلی خوشم اومد سبک متفاوتی داشت و ایده جالب اینه که مهمه تو اولین مجموعه بازیهای مستقل هم گذاشتمش .
منتظرم تا این بازی تون هم آماده بشه
تعجبم گیم میکر8 یعنی اینقدر از ورژن7 پیشرفته تره که این بازی باهاش ساخته شده!!!!
بد جوووور به تشویق شما ها مخصوصا اقا احسان مشتیمايه داري بيش از حد كه فشار بياره همينه ديگه![]()
خیلی ممنونم ازتون اگر از اون 2 تا خوشتون اومده پس حتما از این یکی راضی خواهید بودایول شات هاش خیلی قشنگ شده البته من از نسخه 1 و2 هم خیلی خوشم اومد سبک متفاوتی داشت و ایده جالب اینه که مهمه تو اولین مجموعه بازیهای مستقل هم گذاشتمش .
منتظرم تا این بازی تون هم آماده بشه
با گیم مکر 7 هم میشد همچین چیزی خروجی گرفت ولی با 8 راحت تره کمی .. فقط کمیتعجبم گیم میکر8 یعنی اینقدر از ورژن7 پیشرفته تره که این بازی باهاش ساخته شده!!!!
یه شات دیگه هم قرار دادم این سهم این هفته بود .
نظر درباره این شات یادتون نره !
ایول بابا ، خیلی باحاله !
----
احسان فک کنم سیستمرو دارن ویروس کشی میکنن که گرفتن زیر شیر آب![]()
بهترین آنتی ویروس ---> مایه ظرف شویه مامانم اینا![]()
----
در کل کارتون خیلی باحاله ، ادامه بدین حتما !!!
پیشاپیش عیدوتن مبارک . یه شات بود از 2 تا خونه و یک پرچم فقط برای رنگبندی بود از همون جا یه شات گرفتم تا از پیشرفت کار با خبر باشید
یه کاغذ دیواری هم قرار دادم امید مورد استفاده قرار بگیره .
اطلاعیه ! : به چند نفر بازی کن برای تست بازی نیاز مندیم در صورت تمایل اطلاعات زیر رو برام بفرستید . میتونید اینجا خبر بدید یا پیغام خصوصی
نام :
روزهای که آمادگی دارید :
سبک مورد علاقه :
بدترین سبک مورد نظر :
نظر در مورد این بازی :
آدرس ما هم مترو صادقیه صادقیه هست خیلی سر راست .
خیلی رنگ بندیش جذاب و قشنگ ، واقعا عالیه !!!![]()
خیلی قشنگ شده از همین الان می گم که تو دومین مجموعه بازیهای مستقل حتما می ذارمش . راستی در مورد شماره یک هم تو دنیای بازی در موردش یک نقد کامل نوشته بود و تعریف زیادی ازش شده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)